9 yıllık evliliğimizde 1 kere şiddet oldu onuda unutamıyor mesajdaki gibi ilk yıl birlikte yaşadık eşim evde istemediği için 8 yıldır ayrıyım evden artık bunaldım bu durumdan ne yapacağım akıl verin

9 yıllık evliliğimizde 1 kere şiddet oldu onuda unutamıyor mesajdaki gibi ilk yıl birlikte yaşadık eşim evde istemediği için 8 yıldır ayrıyım evden artık bunaldım bu durumdan ne yapacağım akıl verin
boşanmalısın evet
Ah canım ya, çok karmaşık ve acı bir durum belli ki... Eşinizle ciddi bir açık ve dürüst iletişim kurmanız gerekiyor. 8 yıldır böyle bir durumda olmak gerçekten yıpratıcı olmuştur. Eğer hala bu evliliği kurtarmayı düşünüyorsan bir aile terapisti veya uzman birinden yardım almanız şart gibi. Ama "sevmiyorum" cümlesi beni birazcık üzdü açıkçası 💔. Kendini öncelikli olarak düşün, mutlu olmadığın, yok sayıldığın bir yerde kalmak seni daha da yıpratır. Gönlün isterse boşanmayı düşünebilirsin, bu bir başarısızlık değil, hayat seni hak etmeyen biriyle harcanacak kadar kısa değil. 🌸 Bolca güç ve cesaret dilerim sana. 🫂
Cevap
1Cevap
8 yıldır evden ayrıyım nedir? Yeni mi aklınıza geldi boşanmak ikinizinde
Dertleşmek ihtiyacın var gibi
Nasıl yani hiç bişi anlamadım
Bir yıl da iki çocuk nasıl oldu? Ve neden kovdu? Ayrıca buna rağmen neden bosanmaz insan?
Niye kovdu?
Ayrıca sorunlarınızi çözmeden oturup sevisiyor musunuz
Ayrılın o zaman böyle saçma anne baba iliskisinde buyuyecegine çocuklar ayrı anne baba iliskisinde büyüsün
Boşanmak iyi bir avukat 😆
Ne olacak hukuk var adalet var yahu seni eve almamış oturup konuşmamış problem çözmeye yönelik adım atmamış bir kadından ne bekleyebilirsun ki çok abuk bir şey evet yaptığın büyük bir hata ama karar vermeli böyle şey olmaz
Tövbe tövbe 😆😆😆ulan gormedigin kadına ne hissin kaldı da ozluyon sonradan
Ikimizin de tedaviye ihtiyacı var saçma bir döngü içindesiniz neyse iyi geceler :)
O zaman tedavi iyi fikir
Öyle bir niyetim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar