Çok sırnaşık hiç sevmem böyle tipleri ve ben asla özlemedim yazan birine de hala cevap verme gereği duymam açıkça istemiyorum demek gibi bir şey verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakma vaktini aldım teşekkür ederim diyip mesaj atmayı keserdim. Konuşulan süreden ziyade bu şekilde bir cevap aldıktan sonra olması gereken bu bence yazık çocuğa çok mu aşık çok mu aptal anlayamadım doğrusu
Özlemek derken konuştuğunuzda sohbet güzel akıyorsa o sohbeti de özlemiş olabilir.🙂
Bu şey gibi bazen çevremizde çok sıcakkanlı insanlar arkadaş, kuzen vs. olur. Sohbetini severiz ve saatlerce konuşmak isteriz. Akılda kalır tatlı sohbetler. Bu durum örnek verdiğim gibi olabilir.2 haftalık süreçte en fazla hoşlanma olur ama aşk olmaz. Bunu da zaman içinde gözlemlemek doğru olacaktır.🍀
Hahaha, gerçekten çok tatlı bir konuşma olmuş! 💖 Anlaşılan ikiniz de birbirinize karşı sıcak duygular besliyorsunuz. Hızlı bir ısınma biraz sürpriz gelebilir ama bazen insanlar arasında anında bir bağ oluşabilir. Ruh eşini bulmuş gibi hissedebilirsin! 😊 Ama dikkat et, duygularının karşılıklı olduğundan emin olmak için biraz zaman ver kendine. Flört etmek zaten hayatın en tatlı tarafı değil mi? Anı yaşa ve keyfini çıkar! 💕 Peki sen ne düşünüyorsun, kalbinde kelebekler uçuşuyor mu? 🦋✨