Tartışmıştık, sorumlusu oydu. Özür diledi, ben affedemedim. Affedemedikçe kızdı ve kötü şeyler söyledi. Bana giderken devam etmek istersen bana Cumaya kadar yazarsın dedi, benim ilişki için çabalamadığımı ve ona karşı duygularımı belli etmediğimi düşünüyor. Ama kızgınken söylediği şeyler çok kırıcı ve yıpratıcıydı. Sizce ne yapmalıyım? Bana yazar mı? Lütfen absürt cevaplar vermeyin, ciddi anlamda kafama taktığım bir konu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer bi erkek duygularını pek belli edemiyorsun derse doğru söylüyordur aynısını ben yaşadım sonrasında daha da buna önem verdim o sevgimi daha da belli etmeye başladım bu sefer anladı sevdiğimi ama eğer o duyguları gösteremiyorsan başka kızlarda arar o duyguyu bide üstüne affetmemen sevmiyor olarak gözüküyor çocuk sinirle kötü şeyler söyleyebilir de ama bu onu haklı çıkartmıyor sen bi kızsın sonuçta saygısını koruması lazım bence bi kez daha gözden geçir o ilgiyi o duyguyu hissettir ona derim o zaman sonucu ne olur kendin görürsün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen biraz naza çekmişsin, o tavrını çekememiş. Seni çok da umursayacak bir tip değil sanırım. O yüzden yazmasını beklememen daha sağlıklı olur senin için..
02 Yorumla
Soran+1 yılben naza çekmedim, sadece yaptığını sindiremedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılBana kalırsa o sana söyleyeceği sözü söylemiş senden cevap bekliyor... tartışma nedeni tam olarak nedir?
098 Yorumla
Soran+1 yılya saçma sapan bişi aslında ama biraz böyle tartışmalı bir ilişki oldu maalesef. iş arkadaşlarıyla buluşmak için beni dolaylı yoldan ekti. Ben de neden böyle kuruyorsun insan gibi söyle git buluş dedim.. ve neden beni boş vakit doldurma aracı olarak görüyorsun dedim.. tartışmanın özü buydu
Soran+1 yılbi de kızdığı için 100lerce kadın var farkındasın di mi dedi... ben de git onlara madem vakit kaybı olmasın dedim, ben seni istiyorum falan dedi ama kırıcı yani
- +1 yıl
Sinir anında insan diline söz geçirmiyor bazen.. ortada büyütülecek bir şey yokken bu sözlerin sarfedilmesi krıcı olmuş.. yüzlerce kadın var demeside talihsizlik ama seni istiyorum demiş nihayetinde.. ikinizde kırılmışsınız sonuçta ikinizin birleşmesi sıcak bir mesaja bakar ama ikinizde birbirinizden kbeklerseniz bu uzar gider ve araya soğukluk gire ileriye dönük ilişkinizi tamamen bitirebilir..
Soran+1 yılne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Bence o atsın diye beklemek yerine sen mesaj at ve ikimizin yaptığıda cahillikti de bir anlık sinirimize enik düştük seninle eskisi gibi olmak istiyorum diyebilirsin.. adım atarsa bu ilişki düzelir..
Soran+1 yılama işte onun yaptığı şeyler yüzünden böyleyiz, tavizkar olmaz mı?
- +1 yıl
Bu taviz vermek değil ki sevdiğin için bazı şeylere bir defalığına göz yummak aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum diyeceksin..
Soran+1 yılbilemiyorum ya 100lerce kadın var dedi jnkm çok kaba
- +1 yıl
Haklısın o sözüne kesinlikle katılmıyorum ve yanlış olduğunu kabul ediyorum ama sevme böyle bir şey bazen o senin eksiğini hatasını kapatır bazen sen onun
Soran+1 yılbakalım.. yazmaz diyosun yani bu şekilde? beni baya sevdiğini söylüyordu
- +1 yıl
Yazmaz değilde o sana cuma gününe kadar haber ver demiş.. şimdi senden haber bekliyor..
Soran+1 yılben haber vermezsem yazmaz mı yani?
- +1 yıl
O kadarını ben bilemem onun ruh halinin nasıl olduğuyla alakalı ama ben olsam yazmazdım sonuçta söyleyeceğimi söylemişim senden cevap bekliyorum sonuçta..
Soran+1 yılanladım ama onun suçu
Soran+1 yıllafını dinledim ve ben ona yazdım, beklemedeyiz. Geç cevap verirse...
- +1 yıl
Görünce cevap verecektir... önemli olan nasıl cevap verdiği...
Soran+1 yılselam yazdım ben sadece jfngjfnjgnf kendimizi riske atmaya gerek yok jnfjnjn
Soran+1 yılhala yazmadı
- +1 yıl
Günaydın yazmadımı hala...
Soran+1 yılyazdı ama 3 saat sonra ve normal konuştuk biraz mesafeliydi
Soran+1 yılartık onun yazması lazım değil mi
- +1 yıl
Evet sen yapman gerekeni yaptın şimdi sıra onda...
Soran+1 yılhala yazmadı ama genelde iş çıkışı yazıyor.. yazmazsa napıcam?
Soran+1 yılbiraz uzak durması normal mi
- +1 yıl
Evet biraz mesafe koyması normal geçici kırkınlık var ikinizdede ona biraz zaman vermelisin..
Soran+1 yılanladım, ben yazmayacağım ama o da yazmazsa bugün demek ki bitiyor
- +1 yıl
Sen yazmış görevini yapmışsın hemen bitiyor demeyelim böyle ufak birşeyden ilişki bitmemeli...
Soran+1 yılama belki de başkasıyla konuşuyor bilemem, yani böyle yapması da hoş değil bence
- +1 yıl
Hemen en kötüsünü düşünmemelisin ona az zaman ver olmadı yarın tekrar mesaj at neden böyle davrandığını sor..
Soran+1 yılyok artık ben yazmam, onun yazması lazım. ya da kimse yazmaz
Soran+1 yılilk başta problemin çıkış noktası kendisi yani, tartışma onun yüzünden çıktı. Tartışmada da altta kalmadı, özür diledikten sonra tekrar tartıştı.. falan... yani biraz fazla olur tekrar yazmak
- +1 yıl
Haklısın aslında sen yapacağını yaptın zaten artık top onda yazmaya gönlü olursa devem etmek istiyor demektir yazmazsa kafasında bitirmiş olabilir... böyle bir sebepten bir insan bitiriyorsa zaten demekki yeterince sevmemiştir..
Soran+1 yılaynen bugün yazmazsa iş bitmiştir.
- +1 yıl
Bitsede sıkma canını bazı şeylerin olmamasıda bizim için hayırlıdır.. ileriye dönük kötü olmasından iyidir şimdi bitmesi...
Soran+1 yılben de öyle düşünüyorum, zaten problemi tartışmalarda çıkaran kişi o. Bi de ne demek yani "100lerce kadın var".. buna rağmen ben çok yalvardığı ve özür dilediği için yazdım. Bence bi oturup napıyorum ben demesi lazım
- +1 yıl
Bencede artık onun birşeyler yapması mücadele etmesi lazım senin için... onun düşüncesinde şöyle bir şey var o olmasa başkası olur zihniyetinde gibi geldi bana biraz... onun içinde umursamıyor sanırım...
Soran+1 yılbi de daha pazartesi günü ölüyorum bitiyorum seni istiyorum derken şu an böyle yapmasınvjfnjf
Soran+1 yılama ölüyorum bitiyorum seviyorum modundaydı fjkfgf
- +1 yıl
Bu nasıl ölmek bitmekki bir tartışmada öldürdü ilişkiyi...
Soran+1 yılyani bugün yazmazsa net biter bence, zaten belki başkasıyla konuşuyordur
- +1 yıl
Sen yarında bekle hemen kestirip atma bence yarında yazmazsa o zaman istemiyor diyebiliriz... bu akşam dua et mübarek akşam... hakkımda hayırlı ise olsun değilse olmasın de duan varsa duyanda vardır dimi..
Soran+1 yılyani ben bugün buluşmak falan ister diye düşünmüştüm. ama hiç bi hareket olmadı.. belki 100lerceden 1 tane bulmuştur njvfhvf
- +1 yıl
Aklında 100 lerce varsa bulur mutlaka elimi sallasam ellisi kafalarında şimdi ama sonra pişman olur...
Soran+1 yılaynen sonunda seni istiyorum demişti ama bence de çok akıllı kadın istemiyor karşısında. Çünkü hatalarını yüzüne vurdum, belki daha kolay kontrol edebileceği ve yaptığı densizliklere karşılık vermeyecek bir tane bulur
- +1 yıl
Şimdi anlaşıldı sen onun isteklerine karşılık vermediğin için böyle yapıyor... ama duruşunu bozmayarak doğru yapmışsın bazı şeyler zamanında güzel beklemesini bilmeyen mutlu olmayıda mutlu etmeyide bilmez..
Soran+1 yılaynen sonuçta katakulli çevirerek bizim planımızı erteleyip arkadaşlarıyla buluşmasaydı zaten gül gibi geçinip gidiyorduk
Soran+1 yılyani bilemem kafasında tam ne dönüyor tabii ama sonuç olarak bitirmeye karar verirse sebebi, "sürekli tartışıyorduk, yapamayacağımı anladım, insanlar böyle şeylere takılmıyor" vs vs olur. Halnbuki sebep oydu
- +1 yıl
Arkadaşlarıyla buluşunca verdiğin tepkiden dolayı acaba beni sürekli kısıtlayacak diyemi düşündü ondanmı gözü korktu..
Soran+1 yılben ona dedim ki benim senin arkadaşlarınla buluşmanla ilgili bir problemim yok, olay senin bunu yapma şeklinde
- +1 yıl
Sen söyleyeceğini söylemişsin bazı insanlar bahanelerin arkasına saklanmayı sever...
Soran+1 yılaynen öyle daha önceki tartışmalarda da o problem yaratmıştı. Bir gün beni eve bıraktı. Gece geç bir saatti, sonrasında ben site giriş kartını bulamadım. Ona da mesaj attım, o da ben dişlerimi fırçalıyorum falan yazdı cjdfnjnj bunun için tartışmıştık. Bir de beraber konsere gitmiştik, bana dedi ki şunu şunu yapma, insanların dikkatini dağıtıyorsun fnjnjffkm. bi de bundan dolayı tartışmıştık.
- +1 yıl
Bünlar aslında büyütülecek tartışmalar değil ama birikince karşı tarafın karakteri ortaya çıkıyor az çok ve ben böyle biriylemi aynı yolda yürüyeceğim diyorsun ve sorguluyorsun kendini..
Soran+1 yılyani büyütmedim ama hep bi pürüz var olayda
- +1 yıl
Sende bu hareketlerine güven duyamıyorsun zaten verdiğin tepki buna...
Soran+1 yılaynen şu an üste çıktığını düşünüyor ama dünki konuşmada da duygumu belli etmedim yani çok rezil olmuş olamam. Bana sürekli tartışırken lütfen duygun hiç yokmuş gibi davranma diyor
Soran+1 yılyazdı... konuştuk.. ama hala buluşma teklifiyle gelmedi.. onu da mı benden bekliyor vdbjj
- +1 yıl
Konuştuysanız gerisi gelir inşallah ne konuştunuz neler söylüyor...
Soran+1 yılnormal konular, havadan sudan aslında.. ama buluşalım falan demiyor, haftasonumu benle geçirmicek daha iyi planları var herhalde fgnfjgn
- +1 yıl
Biraz soğuk davranıyor sanırım hala... hafta sonunu beraber geçirseydiniz aranızdaki buzlarda erirdi ama kendini zorla davet ettirecek değilsin içinden gelmeli..
Soran+1 yılaynen başkasını bulmuş mudur
- +1 yıl
Bu konuda bir şey söylemek zor daha yeni tartıştınız iki günde birini bulmak kolay değil... sanmıyorum naza çekiyor kendini..
Soran+1 yılbelki akşambuluşalım der ama ben kendime sinema bileti aldım jdfndjfmj umarım der
- +1 yıl
Dur bakalım biraz daha hem öyle bir şey derse sinemaya beraber gidersiniz :)
Soran+1 yılaynen biraz bozulur hem, bensiz plan yapmış diye. ben de derim istersen sen de al bir bilet cjnjn
- +1 yıl
Seninde kendine göre bir hayatın var sonuçta keşke yapacağınız planları beraber yapsanız ama bazen olmuyor...
Soran+1 yılaynen o bişi demeden ben diyemem sonuçta, yüzlerce kadın var derken düşüncekti
- +1 yıl
Tabiki sen demeyeceksin sen aranan taraf olacaksın arayan taraf değil... kendini ağırdan satan tarafsın oda mücadele edecek taraf olmalı... ve konuştuğu kelimelerede dikkat etmeli..
Soran+1 yılya ben peşimden koşsun da istemiyorum o da çok canım bi beklenti ama tribe girecek biri varsa o da benim gibi... bakalım yazıcak mı
- +1 yıl
Sen onun için aynı kelimeyi kullansaydın o nasıl karşılardı acaba...100 lerce erkek var deseydin yani..
Soran+1 yılyani o diyince ben de sadece kadın mı var erkek de var farkındasın di mi dedim. Ayrıca, madem o kadar çok var burada niye vakit kaybediyorsun dedim
- +1 yıl
Sonuçta o başlatmış en azından senin neler hissettiğini belki biraz anlamıştır...
Soran+1 yılanlamıştır.. anladı yani.. canım olmadığımı da anladı
- +1 yıl
Bu yolda devam ederseniz söylediği sözlere daha çok dikkat eder bundan sonra... sen sıradan biri değilsin onunla hayat arkadaşı olmak için yola çıkmış birisin...
Soran+1 yılyok bence o kadar uzun vadeli bişi düşünmüyor.. ama dikkat etmesi gerektiğini anladığını düşünüyorum ben de
Soran+1 yılama bu şekilde buluşmak istemezse olay yine bozulur, muhtemelen başkaları araya girer gibi
- +1 yıl
Uzun vadeli bir şey düşünmüyorsa zaten yol ver gitsin... yorulduğuna yıprandığına değmez..
Soran+1 yılişte bana hep ben kimseye böyle hissetmedim diyor ama davranışları bi değişik
- +1 yıl
Madem sana karşı farklı şeyler hissetmiş o zaman bu işin adınıda koyması gerekir en azından ciddi adımlar atmalı atmasa bile söylemeli...
Soran+1 yılyani en azından bu akşam için bi plan yapalım demeliydi
- +1 yıl
Evet ama adım atmak gibi bir derdi yok sanırım çünkü kaybetme korkusu yok belkide..
Soran+1 yılöyle mi dersin ama çok özür diledi.. ve yalvardı.. büyük ihtimal benim zor olduğumu düşünüyor
- +1 yıl
Öyle bir ihtimalde var tabii biz zaten ihtimaller üzerine konuşuyoruz asıl cevaplar onda bu konuştuklarımız kafanı karıştırmasın onun için...
Soran+1 yılaynen buluşma teklifi gelirse bizimle
- +1 yıl
Evet buluşma teklif ederse hala sende demektir...
Soran+1 yılbi de buluşmak istemiyorsa neden bana senin hakkında duygularım ciddi, yaz lütfen dedi vjfnvjnfjv tartışmada
Soran+1 yılbi de insan neden ilgilenmediği kadınla yazışır
- +1 yıl
Duygularım ciddi diyip yazdıktan sonra böyle yapması düşündürücü...
Bazı insanlar sadece zaman geçirmek sohbet etmek için bir kıza yazabilir bu öyledir demiyorum ama öyle yapan çok var..
Soran+1 yılanladım bakalım nolacak bugün buluşmak isterse ya da akşam yazarsa ok
- +1 yıl
Umarım senin için hayırlı olan olur...
Soran+1 yılumarım, teşekkür ederim. Haberdar ederim seni
- +1 yıl
Rica ederim... Tabiki beliyorum :)
Soran+1 yıldün gece buluştuk, her şey yolundaydı, ona gittik. Sonra bişiler oldu ben normalde kendi evime daha erken dönerim diye gitmiştim. O kalmamda ısrar etti, sonra yakınlaşma olunca, dedi ki seni bırakabilirim... kullanılmış gibi hissettim
Soran+1 yılsonrasında yine böyle özür dilemeler bişiler tabii
- +1 yıl
Aslına bakarsan buluşmuş ve birbirinizin gönlünü almaya çalışmışsınız yakınlaşma derken yapmaman gereken ya da yapmak istemediğin birşeyimi yaptın yoksa yüzeysel birşeymiydi yaşadığınız..
Soran+1 yılyok aslında yapmak istedim ama sonrasında hadi seni bırakayım modu çok kaba geldi
- +1 yıl
Belki ilerde senin pişman olabileceğini düşünmüş ve yarıda kesmiştir sonuçta yaptıktan sonra ayrılırsa senin için çok daha üzücü ve kırıcı olur..
Soran+1 yılya hayır oldu işte, sonrasında öyle yaptı
Soran+1 yılsana mesaj yazdım ordan cevap verir misin
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılzaman gösterecek.
beklemelisin...02 Yorumla
Soran+1 yılbeklicem ama acaba boşa mı yani
- +1 yıl
işte bunun sonucunda anlaşılır boşa mı yoksa değecek mi diye
+1 yılNe kadarlık bir ilişki bu
02 Yorumla
Soran+1 yılyeni daha 2 aylık
- +1 yıl
Cinsellik oldumu hiç peki
+1 yılHiç toleransınız yok
014 Yorumla
Soran+1 yılyani kırıcı şeyler söylemese ben affedecektim
- +1 yıl
Seni devamlı kıran birisiyle olman zaten senin kendini değersiz hissetmene sebep olur oysaki biz mutlu olmak için mutlu olacağımiz kişilerle ilişki sürdürmeliyiz.. Unutma o çok beğendiğin gözler sana merhametsiz bakınca o kadar çirkin gelecek ki bir süre sonra..
Soran+1 yılben de aynı görüşteyim ama aslında çok şefkatli. sadece kızınca çok kırıcı oluyoruz karşılıklı
- +1 yıl
Şefkatli birisi olduğunu düşünmem öyle kişilerin bende sefkatliyim ama kızınca ağzından kötü söz çıkmasın diye susarım sevdiğime yoksa sevdiğim olmasının ne avantajı var ki
Soran+1 yılhaklısın.. peki sence yazar mı? sen olsan ne yapardın?
- +1 yıl
Yazabilir dengesiz birisiyse boşta kalınca yazar ama yine biter sonra yine başlar sarpa sarar gibi geldi bana
- +1 yıl
Ben olsam kırıldığım yerde durmazdim inan erkekler evlenince değişiyor birde o evrede böyleyse düşünemiyorum : )) bunu sana evli birisi söylüyor
Soran+1 yılanladım.. aslında beraber çok mutluyuz, başkasıyla konuşmadığından eminim..
- +1 yıl
Nasıl bu kadar eminsin bence kimseye çok güvenme
Soran+1 yılyok evlenmeyi düşünmüyorum açıkcası ama uzun ilişki istiyordum onunla. böyle olunca üzüldüm çok
Soran+1 yılpeki sence yazmamam doğru mu
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılama imkansız yani başkasıyla konuşması, iletişimimiz çok iyiydi
- +1 yıl
İletişimi kötü olan konuşmaz ki sadece erkekler değişik
+1 yılyazmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi? üzüldüm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı