2 hafta konuştugumdan olur mu?

Aslında soru başlığı biraz dikkat çeksin diye öyle yazdım.. 2 haftada konuştum kişinin ne olduğunu bilmek çözmek elbette zor. Tesadüfen birinin aracılığı tanıştım mesleğim gereği daha sonra konuşmak görüşmek istedi şans verdim. Ama 2 haftadır konuşma olsun hal ve hareketleri ne bileyim pek kafama yatmadı açıkçası. Instagram üzerinden hiç sohbet muhabbet etmedik direk telefon numarası üzerinden WhatsApp ile iletişim halindeydik. Instagram hesabım herkese açık ve kuzenimim kinasindan hikaye atmıştım o da bakmıştı ama ne istek attı bende ne sordum. Konuşmanın ilerisine doğru Instagramina girip bakmak istedim profil fotoğrafı yoktu ama avatarı vardı ve bir tane avatar kız profil fotoğrafı üzerinde basınca avatar kız el sallıyor. Bunu sordum vallahi billahi yemin ediyor hayatımda kimse yok kız arkadaşım da yok sevgilim de diyor. Neyse ben buna inandım birkaç gün daha konuştum ama kafama yatmadı konuşmak istemiyorum daha fazla dedim ve WhatsApp dan irtibati konuşmayı tamamen kestim. Sonra bir baktım beni Instagram'dan engellemiş birde engelliyor kaldırıyor tekrardan engelliyor ama kararını vermiş galiba kaç gündür engelli. Neden böyle tavırda bulunuyor olabilir? Instagram dan hiçbir bağımız yokken
2 hafta konuştugumdan olur mu?