ՏҽӀɑʍՏ
Yani söylemek lazım mı¿

ՏҽӀɑʍՏ
Yani söylemek lazım mı¿

Kız arkadaşı oldugu halde sana mesaj atıyor mu? Şerefsiz * oldugunu düşünürüm. Kesinlikle o attıgı mesajı gider gösteririm. Derim ki senin * sevgilin bana mesaj attı. tatlım evladı gevşek puşt sevgiline sahip çık derim . Ayrıca engellerim. Eger normal karşılarsa ikisiylede görüşmem. Gevşek olmaya gerek yok. Adam olsun herkes.
Böyle irenç ilişki insanı degilim.
Kadında bu durum olunca erkeğe söylemek sıkıntı. Çünkü erkek fiziksel olarak kaba şekilde sorunları çözmeyi çoğunlukla çözüm odaklı görüyor. Kadınlar daha sözlü iletişim kurarak sorunları çözmeyi tercih ediyorlar. Sevgilim agresif ve öfke kontorlünde zorlanan biriyse hemen demezdim. Kendim çözmeye çalışırım. Ama artık konu git gide benim çözeceğim noktayı da aşıyorsa mecbur söylerim.
Sorun güzel. Birçok sorunda olduğu gibi sevdim🩷
Kontrolünde* olacaktı😅😅
Oyşş 🥰 teşekkür ederim tatlım. Yani şimdi yazan her karşı cinsten bahsediyorum, illa asılıyor olması gerekmiyor. Ben rahat edemiyorum da djdj
Anladım bebek erkeğe söylemek zor valla söylemezdim hemen yine😅😅
Rica ederim güzel kadın gerçekler🩷🫶🏻
Sensin güzel ❤️🔥
♥️🫶🏻🫶🏻
ՏҽӀɑʍՏ ben direk zaten engellerim karşı cinsi yani amacı sevgili olmak tanışmaksa engellerim. bunun dışında da karşı cins ile zaten konuşmam ve sevgilime direk söylerim şu kız bana yazdı gibisinden. çünkü eğer başkasından duyarsa beni gebertir :D
Başkasından duyarsa mezarına gelirim kardeşim ahaha
sdfjsdj öyle can 🙏
Bence burada dürüstlük işleri biraz karıştırabilir 🤔. Eğer ortada ciddi bir mesele yoksa, yani mesaj atan kişi sadece arkadaşlık sınırında kalıyorsa, o kadar büyütmeye gerek olmayabilir. Ama eğer durum rahatsız edici bir hâl alıyorsa, sevgiline isteyen kişileri de senin onlara gereken cevabı verdiğini göstermek için paylaşabilirsin. Doğru zamanda doğru kararı almak önemli! 🕵️♀️ Yani çok da sıkıntıya girme, yoksa aşk kasırgaları devreye girer! 🌪️💓 Peki daha önce böyle bir durum yaşadın mı?
Aferin kız doğru dedin :D yaşadım tabii ki
Ah, ya işte aşk dünyasının cilveleri! 😅 Yaşadıkların ders olmuştur eminim. Ama artık bu tür durumlar seni yıldıramaz! 🦸♀️ Aşkı dengeli yaşamak her zamanki gibi önemli. Umarım aşk hayatında hep mutluluklarla dolu günler yaşarsın! 💖✨ Başka soruların olursa buradayım! 💬
Amin ecmain sjdjsaka
Cevap
66Cevap
Hangi birini söyleyeyim, sosyal medyamı gizledim ve profillerimi kilitleyip buna engel oldum.
En son yıllar önce eşimin tanımadığım bir arkadaşı arkadaşlık göndermiş bana mesaj yazmışti eşime söyledim tabii ki, yine çok yakın arkadaşımın erkek kardeşi bana mesaj atmıştı arkadaşıma söyledim ve kardeşini uyardı. Mesajlara bakmadığım için 3 5 yıl sonra gördüğüm mesajlar dahi oluyordu. Tanımadığım kişilerden gelen mesaj veya istekler olduğunda engelleyip geçiyorum..
Değişiyor bazen söylüyorum bazen kendim hallediyorum
Eğer ben varsayım olan o sevgiliyi gerçekten seviyorsam karşı cins bana hiçbir şekilde ulaşamaz ya da mesaj atamaz ama gerçekten seviyorsam
Mesaj atmasına imkan vermiyorum
Yahu niye karşı cins arkadaşın yok mu senin
Nasıl yok be
Lan burada bile takip ediyorsun o kadar pembeli :D neyin onlar senin?
Yaaa Emre :D öf be. Ora bura diye ayırıyor muyuz
Herkesin sevgilisi 😂
Aynenss ahahah
Ulen biz aldigimiz nefesi soyluyoruz biri mesaj atsa soylememe ihtimalim yok 😀Ben iliskide seffafliktan yanayim acikcasi. O uzulmesin, onun cani sıkılmasin diye dusunup de sevgilimin arkasindan is ceviriyormus tribine de sokmaya gerek yok kendimi 😀
Aynen öyle. Biz de söylüyoruz aw. bir b’ka yaradığı yok, yine ben kötü, yine ben güven vermeyen!
Ayni muhabbetler mi?😬Tum iliskilerimde hep sadik oldum. Hos karsi taraflardan da aksini hic yasamadim. Yani oyle biliyorum en azindan 🤣
Lan ben de hiç sadakatsiz davranmadım var ya, öyle zoruma gidiyor ki bazı şeyler. Millet sevgilisini ayakta uyutup, el üstünde tutuluyor ama yok artık Rosso kapattım saf sevgili muhabbetlerini. Burnumdan soluyorum yine
Sakin ol 🙄Yani senin sadakat konusunda taviz vermeyecegine zaten seni tanidigim kadariyla eminim. boş ver takma kafana biz erkekler boyleyiz 😬
Böyle olmayın, neyse amaaan.
Bi papatya cayi ic sen 😬
Arabayı vurdum olm, beni papatya çayı sakinleştiremez
Gecmis olsun iyi misin?
Moralim bozuk aşırı, onun dışında iyiyim.
Sitede kafan dagiiyor mu yoksa tam tersi mi
Çalışıyorum zaten site de kafa dağıtıyor
Tamam simdi butun dertleri tasalari salliyosun onlar hep var zaten, o yuzden seni ele gecirmesine izin verme sorunlarinin... Uzerine dusunup kendini yorma, uzme...
Özellikle sormadığı sürece bu konuları neden söyleyim ki? Sonuçta bana yazan kişinin amacı ne olursa olsun, kendimi koruyabilecek kapasitedeyim.
Gücümü aşan durumlarda ailemden yardım ister, onu da bilgilendiririm tabi ki. Ama normal bir mesajı ona söylemek, kendime saygısızlık.
Kesinlikle haklısın da, içim rahat etmiyor benim şahsen
Şu kabul edilebilir bir durumdur,
Bugün ne yaptın, nasıl geçti? Tarzı sorulara karşılık, şöyle geçti bugüj şu arkadaşım şöyle yazdı tarzında bir sohbetse, bu zaten normal bir iletişimdir.
Ama durupdururken, bana şu erkek yazdı tarzı yaklaşım bana bir tık garip geliyor 😅
Bana mesaj atmasına izin vermem oldu da her engeli aştı ve bana mesaj attı o zaman ben gerekeni yaparım.
Diyelim benim yaptığım uyarı ikaz işe yaramadı, rahatsız oluyorum en son iş olur sevgilime söylemek.
Önce kendim halletmeye çalışırım.
Yahu illaki arkadaşların vardır karşı cins he mi
Yav arkadaş çok başka olay çiçeğim
Arkadaşlarımı karşı cinsiyetten saymadığım için bana asılan biri olarak algıladım soruyu soory 😂
Arkadaşalarım onu ilgilendirmez ki neden söyleyeyim
Çok saçma
Ama karşı cins ya işte djfjs asılan biriyse ne bileyim söylenmez zaten de
Ala ala ya
burada şimdi şu anda aynı anda iki erkekle konuşuyorum bunlar arkadaşım ve moderasyon yapıyoruz
Bunları neden izin alır gibi söyleyeyim ki
Çok merak ediyorsa oda gelsin hep birlikte moderasyon yapalım 🤣🤣🤣
İşte onları söylemek zorunda hissediyor musun kendini
Hayır zorunda hissetmiyorum
Ben moderasyon yaparken sorsa diyelim, o zaman derim arkadaşlarla moderasyon yapıyorum diye
Daha öncesinde de bir gurubumuzun olduğunu ve moderasyon yaptığımızı söylemişimdir ama izin alır gibi değil bilgisi olsun diye
Sürekli inatla yazıyorsa derim ben yeni ayrıldığımda söylüyorum yazan olunca yeni ayrıldım tanışma amacım yok derim. Ama baxı sinsiler varr onlar az değil:) sevgilileri varken dahi yazmasına izin verip saklıyorlar karakter yoksunları :)
Evet ben saklayamam ha :D her haltı söylüyorum kavga ediyoruz ölümüne
selam ,, öncelikle bir bayan olarak karşında var olan birine Yani hayatında var olan kişiye yaşadığın ilişkide beklentin nedir bunu bilmek gerek güven Ve sadakat ise tabiki bilmek zorunda sonrasında yaşanacak olumsuz durumlarda için rahat olmalı ,, kiminle olduğun değil ne kadar güvendiğin çok önemli bu sadakat ve değer verdiğin anlamına gelir..
Mesajın içeriği önemli tabi. Yürüme mahiyetinde ise kişinin zaten uygun cevabı vererek gereğini yapmasını beklerim. Bu benim içinde geçerli. Yapılmıyorsa bu iş aldatmaya kadar gider. Birilerini birilerine şikayet etmek bana olgun bir davranış gibi gelmiyor.
Uyarımı yaparım, hayatımda birisi olduğunu söylerim. Giderse problem yok. Boş yere tat kaçırmaya gerek yok ekstra anlatmam, kendisi sorarsa muhabbet arasında o zaman söylerim.
Ha yok gitmezse de, ağzına sçar gönderirim zaten. Sonra da sevgilimi bilgilendiririm.
Kötü niyetle yazmadığını düşünüp hayır demezdim diyorum çünkü her şey bende biter ben rahatsız olduğumu söylersem karşı tarafa sınır koyarsam kimse o sınıra yaklaşmaz gerek yok söylemeye ben hallederdim
Aslında öyle de, böyle rahat edemiyorum ben. Tuhaf mıyım acaba sjdja
Belki de tuhaf olan benim bilmiyorum 😄
Yok be
Sinirli biriyse, zarar verecek biriyse söylemem çünkü başı belaya girsin istemem. Kendim uyarırım. Ama diyelim ki hayatımdaki kişi "bana niye söylemedin" diyecek biriyse, söylerim tabiiki. Yani hayatımdaki insanın tavrına göre değişir
Mantıklı
Öyle düşündüm bende 😊🩷
😘🤍
Baştan saçmalık karşı cins ne alaka mesaj atıyor nerden buluyor bu cesareti! Kadın kadınla dertleşsin erkek erkekle..
Ben gelemem böyle şeylere beni kandırsın gerekirse söylemesin.
Kandırsın mı
Yalan söylemeyeceğinden eminsen kandır dersin. Bu bir güven süsüdür aslında kelimeye
Kandırmak zaten yalan söylemekle eşdeğer
İşte o kadar dürüstse hayatındaki insan kandır beni desende yapmaz mesele de kapanır buradaki mesajı alacak potansiyel önemli...
Yani senin bana yalan söyleme ihtimalin bile yokken, kandırılmayı isterim bunu istemem diyorsun
Ya bırak şimdi, boş boş işler. Gerçekçi olalım, kimse kimseye ‘kandır beni’ demez. Kimse kimseye yüzde yüz güvenmiyor da zaten.. herkesin herkese yalan söyleme ihtimali de var maalesef. Ama ilişki halindeysen güvenen veya en azından inanan tarafın ağır basmalı.
Orası öyle zaten,%100 güven veremez kimse ve her şarta da dürüst kalamaz fakat sana yalan söylemeyeceğini bildiğin insanlar olur özellikle bu tip konular için...
Son cümlene sonuna kadar katılıyorum ilişkide güvenmeyi bilmezsen sinir hastası olursun
Hayir ben kütür yer yutarım zaten neden huzursuz edeyim ayrıca sevgilim varken öyle karşı cinsle ikili muhabette girmem çok sıkı fıkı arada çizgi olur.
Herhalde yani
Bence gerek yok demeye. Normal mesaj da atabilir birisi , sevdiğim bir arkadaşımdır ve yine yazabilir. Burada ne yazdığı önemli ama yürüse de gerek yok. Ben icabına bakarım.
Eic 😌🌻
😊🌹
Sevgilim varken karşı cins bana mesaj atacak cesareti nerden bulacak?
Karşı cins arkadaşların yok mu?
Ben yeşil ışık yaktım da yazdı diye düşünecektir. Sonra al sana tartışma.
Çok saçma ama sonra bu cendereden çıkamıyorsun da.
Aşırı saçma tabi.
Tanıdığın kişi çok önemli o yüzdenn
Cevap vermem. Ama bu karşı cins arkadaşlarımdan biriyse ona karşı mesafem olur. Hem ona söylerim hemde erkek arkadaşıma söylerim, saklamam. Yanlış anlama olmasın açısından. Aynı şekilde o da söyler saklamaz
Basit bir abazaysa cevap vermem, Eskilerden biriyse söylerim sonra öğrenince kıyamet kopuyor ama söylerken geriliyorum çünkü çocuğa yazıyor biraz geriliyorum herif niye eski sevgilime yazdın engelledim işte çıldırasım geliyor.
Kişisel tepkini ve tavrını koymak yeterli.
Her şeyi de bilmeyiversin.
İçim el vermiyordu, artık veriyor.
Günaydın, gereksiz bir detay.
Günaydın, öyleymiş.
Sevgili, erkek sineğe kurşun sıkan bi tipse söylemem djdh
Vallahi düşman başına.
Ağzımın tadını bozmam durduk yere djdh
Sevgilim varken diye sorulduysa karşı cinsin art niyeti var demektir, en azından ben öyle anladım. Sevgilim varken bana mesaj atabiliyorsa biri önce bir kendimi sorgularım, sonrasinda soylemem gerekiyorsa söylerim
İlginç bir soru olmuş 🤔 Neden tereddüt edilebilir ki böyle bir durumda?
Söyleyince kavga çıkıyor.
Sevgiliyle kavga mı yoksa mesaj atanla mı?
İkisinin de olabilme ihtimali var, üzücü
Sevgili seçerken dikkatli olmak lazım 🤓 Sence nasıl davranmalı?
Sevgiliyi biz değil, duygularımız seçiyor. Çokta kafa yormamak lazım.
Bunun doğru olmadığını savunan psikoloji teorileri var 😅.. "Duygularımızın mantığı vardır." Lazarus"lar..
Duygularda mantık ne arar ya
Teori öyle söylemiyor 😁😁
Söylemek isterim ama söylemem direk saldırıya geçiyolar 😂
Üüüüff hem de nasıl. Yani düşünsene o kadar insan var gizli tutar böyle şeyleri ama ilişkileri on numara, diyorum ya dürüstlük kazandırmıyor her zaman
Neden söylüyorum ebeveynim mi benim
Sevgili ya ondan 🙄
Ben söylemem o da söylemesin. Ne yapacak benim sevgilime yazma diye fırça mi atacak. Yazmak istemezsem yazmam rahatsız edecek boyuta gelirse olabilir
Aynen
Gerçekten mesajlara bakmıyorum hayatımda biri oldu olmadı, en umursamaz yanım bu ola bilir. Sevgilime söylemek için ciddi şekilde rahatsız edici birşeyler olmalı benimçin.🤧
Söylemem, olaylar büyümesin, kendim hallederim, karşı cinse gereken ikazı yaparım, sevgilim olduğunu belirtirim, mesafemi ayarlarım, erkeği dolduruşa getirmenin anlamı yok
Bu sadece ilişkide tartışma yaratır. Yazan kişi bana yürüyorsa yol veririm, bana yürümüyorsa derdini anlayıp ona göre hareket ederim ve çok büyük ihtimalle merhaba merhabadan ileri gitmem.
sevgilime biri bana yaziyor derim yazana da sevgilim oldugunu söylerim ya birbirlerini ayakta kalanla devam ederim ya da anlasirlar ailemiz genisler 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😉😉
Yo engelerm ama engeldrn önce derim sevgilim var dye ısrar ederse engellerim çok dha ısrarcı olursa söylerm
ilk istemedigimi sölerim sonra ısrar ederse engellerım baktım engelledım baska yerlerden yazıyo ozaman sölersin
Söylemem ve gerek yok ben engellerim. Sevgilime söyleyip onu enerjini düşürmek istemiyorum hep pozitif olmasını isterim.
Söylerim. Ama genelde söylemiyorum. Yeri geldiği zaman söylerim. Bu bende sır değil, saklamam ama her şeyimi de sevgilime anlatıp onu üzmem. Kendi davranışlarım da ona göre oluyor, yani onu üzmeyecek şekilde.
Kötü amaçlı yazıyorsa hatunun gelip saçını başını yolması için lafa tutarken ispiklerim bi yandan
Normâlde rahatsız ve huzursuz etmemek için söylemem. Fakat eğer ki sevgilim her şeyi bilmek istediğini söylemişse direkt bildiririm.
Söylerim ben gizlemem. Biriyle telefonda konuşurken eskisi mesaj atmıştı telefonda konuştuğum kişiye söyledim güldük falan gizlim saklım yok.
Söylemem yani boşu boşuna huzursuzluk çıkarmaya gerek olduğunu düşünmüyorum direkt engeller geçerim fazlasına gerek yok
Orta çok ciddi tehdit unsuru bir durum yoksa bence hiç söylenmesine gerek yok ben zaten onun ağzının payını veririm ve gerekeni yaparım
Söylemem ama yazan kişiye sevgilim olduğunu belirtirim olayı sorunsuz şekilde çözerim sevgilimden trip yemeden 😂
Söylemem o kişiyide kale almam söyleyip can sıkmaya gerek yok olay kapanır
rahatsiz edici boyuta gelirse soylerim ancak, magarada mi yasiyoruz
Ciddi bir şey değilse, sadece yürümüşse hayır. Ama merak ederse de çekinmeden söylerim.
Söyleyebilirim de ama söylememeyi ve gelen mesaja cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Cevap vermem geçerim, her şey sevgiliye söylenmez hem saçma bu.
hım hımm çıktısını alırım mesajın kargoyla gönderirim
Kendim halledip tekrarı yaşatmayacağım için söylemem. Söyleyip onun canını sıkmam. Gerek yok
Söylemem. Gerekeni ben yapabilirim, onu dahil etmenin manası yok.
kimseyi incitmem. masum olan hersey ozeldir
İsteyen yazsın cevap verip vermemek ha orası önemli
Söylemeye gerek yok bence. Önemli olan o kişiye karşı benim tutumum
Neden yazmış, ne yazmış özellikle saklamam ama hemen koşup yetiştirmem
Ben hallederim sevgilimi tedirgin etmek istemem açıkcası
Lüzumsuz ise söylemeye gerek yok. Oldu da birisi asıldı, söylerim.
Söylemem ama mesaj atmasını imkan vermiyorum
Sevgilime de söylerim karşı tarafı da uyarırım.
Söylemem, boş boş tartışmaya gerek yok engellerim olur biter
Söylerim de artık sevgili işleri bana uzak 😅😅
herzaman soylerim o andan sonra uzaklasarlar uzaklasmasalarda engellerim b kadar basit
Ortalığı karıştırmak adına alsın okusun benim adıma o yazsın. 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?