Karşı cinsin mesaj atmasında şöyle bir sorun olmaz eğer o karşı cins gerçekten önemli bir konu için mesaj attı ise ve arkadaşım dediğim kişiyse çünkü arkadaşım dediğime asla farklı bir göz ile bakmam. Onun dışında tanımadığım biri mesaj atsa hemen engeli yer
Sevgilim beni yanlış anlayacak korkum olmamalı, keza onunda bana böyle bir korkusu çekincesi olmamalı, birbirimize ne olursa olsun tam güvendiğimizin huzurunu yaşamasak sağlıklı bir beraberliğimiz yoktur demekki, yani saçma sapan önemsiz şeylerden nem kapacaksak. Sosyal medya çağında yaşıyoruz karşı cins mesaj atan olunca direkt önyargıyla yaklaşmamak gerekiyor. Zaten art niyetli samimi olmayan bir insan bunu isterse alenen değil gizli kapaklı yapar yani. Ve hakiki aşk zaten aldatamaz.
Kendim halledebilecek durumdayım çok şükür.. Ne o ya ilk okulda başına bir şey gelince velisine ileten çocuk gibi 😃 Ben hallederim öyle bi durum olsa.. Bunu anında sevgilisine atan kadının zaten amacı kıskandırmaktır net.. Keyifli günler..
Sevgilim varken yazan her kızı ona söylemiyordum. Fazlaca rahatsız oluyordu, sürekli her yazanı bildirsem ilişkiden beklenen huzuru alamayacaktı. Terslerdim ve çoğunu engellerdim. Bir şekilde uzak tutuyorum yani.
yakın çevremden realden yani birisi mesaj atmaktan ziyade yavşama asılma gibi şeyler olursa söylerim tabii lâkin instagramdan falan gelen mesajları söylemem çünkü hergün mutlaka mesaj alıyorum vee bunları ona neden söyliyeyim ki gereksiz huzur kaçırma gereksiz kıskançlık yapabilir instagramını kapat bile diyebilir netice de mesajlara dönüş yapmıyorum o açıdan kimin attığının önemi yok benim için önemsiz bi mesajı bilmesine de gerek yok
Sadece mesaj attiysa ve engellediysem soyleme geregi duymam. Bos yere triplere girmesin diye. Ama israrci ve takintili biriyse soylerim ama kendim hallederim sen karisma sadece bil istedim derim
Gizlenilen şey kötü niyetle yapılan bir şeyse elbet bir şekilde karşısına çıkar. Eğer gerçekten seviyorsanız zaten yanlış bir şey yapmaya çekinirsiniz. Fakat yapmışsanız da açıksözlü olmanın faydası var