Din dil ırk kültür farklılıkları sizin için ne kadar önemlidir?

Din dil ırk kültür farklılıkları sizin için ne kadar önemlidir?
Aynı dine inandığım insanların nice çirkinliklerini duyuyorum her gün o yüzden insanın dili, dini değil de vicdanı, insanlığı önemli bence. Kalbi temiz olsun iyi insan olsun karşılıklı saygı duyulsun da gerisi önemsiz
Çıktımm
Düşünce yapısı farkı önemli daha çok.
Yine de ben dindar biriyle yapamam.
Benim inancıma /inançsızlığıma karışmaması gerekir. Dindar biri de karışmadan duramaz.
Ayrıca görsel çok iyi. Pp yapayım bi ara😄
Önemli tabi canım. İnanç bu. İnançlara göre hayatını yönlendirirsin. Başka başka şeylere inansak bu konularda sık sık tartışırız. Ben onu anlamam o beni. Sıkıntı. Olmaması lazım
Cevap
13Cevap
Yani müslüman birisi için sıkıntı olur
Önemli tabiki hadi seviyorum evlenelim dersem iki aya boşanırız hayata genel olarak aynı pencereden bakmalıyız
Evet önemli benim inandığım dine inanmayan birisi ile birlikte olmak istemem çünkü bu ileride büyük sorunlara yol açabilir
Aslında bu kişiden kişiye değişir. Önemli olan, ortak bir zeminde buluşabilmek.
Aslında onemli fakat şoyle de bir gerçek var, hangi musluman tam anlamıyla her seyi yapıyor ki o yuzden kalp temizliği ve kafa uyusması daha once geliyor.
evet, kültür farklılığı olunca bile anlaşmak zor oluyor. her açıdan denk olmak önemli bence
Namusu bacak arasında sanan zihniyetin benzeri bir dine inanıyorsa sıkıntılı. Onun dışında isterse krem peynire tapsın...
Evet önemli Müslüman biriyim karşı tarafın da Müslüman olması lazım farklı din çatışır sürekli
Çok önemsiz. Beni sevmesi. Allah’a inanması, sünnetli olması kafi.
Evet ama diyelim ki Müslüman oda dinine bağlı olmayan Müslüman olabilir dinden uzak.
anal takintimi kabul ettigi surece neye inandigi putperest olmasi o kadar umurumda degil ki
İnsanlığı iyiyse ve diğer dinlere saygılıysa sorun değil
Önemli, dini olarak anlaşamadığım biriyle uzun vadede mutlu olamam.
Benim için önemli. çok sevsemde inançlarımız uyuşmazsa kabul edemem gibi geliyor
Bu kadınları çok beğeniyorum ya rahibeleri
Karımperest olması şart
Önemli değil satanist te olmasın tabi
Hayır, eskiden evet derdim ama artık bir önemi yok. Seviyorsa ve bende seviyorsam hiçbir sıkıntı olmaz
Evleneceğim kişi İslam dışında bütün dinlere İnanabilir ancak İslam ise sorun
Önemsiz
Önemsiz
Tercihen olmasın inancı filan
kültür farkı bile çok etkiliyor
Hemde çok önemli
Belli noktalarda önemli evet
İlk kriterim Müslüman olmalı
Evet. Müslümansa mesafeli olurum.
Hayır tabi ki
evet önemli.
Önemsiz