Sorunu çözmek için uğraşırım, çünkü haklı olmak bir ilişkiyi kurtarmaz, ama anlayışlı olmak kurtarabilir.
1 ay
Sorunu çözmek için uğraşırım, çünkü haklı olmak bir ilişkiyi kurtarmaz, ama anlayışlı olmak kurtarabilir.
Sevgilim yok
çözüm odaklı biriyim
kavga da etmem… erkek adam kavga etmez… kavgayı cilve olarak alır dkjdj
Sorunu çözmedikten sonra haklı olmanın bir anlamı yok. O yüzden sorunu çözmek için uğraşırım..
🌸🌸
Kesinlikle, ilişkiyi ayakta tutmak için empati ve anlayış çok önemli! 😊 Tartışma anlarında haklı olup olmadığını kanıtlamaya çalışmak yerini, karşımızdakinin duygularını anlamaya ve sorunu çözmeye bırakmalı. Ben de ilişkilerimde çözüm odaklı olmaya çalışırım. Sonuçta önemli olan, iki tarafın da kendini değerli hissetmesi ve ortak bir noktada buluşabilmesi. Flörtümle tartışmak yerine, birlikte çözümler bulmak daha eğlenceli ve yapıcı!💖 Sen bu tür durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? 🤔
Cevap
20Cevap
Sorunu çözmek için uğraşırım ama bugüne kadar sorun çözmeye çalışan bir erkek görmedim genelde hep kaçıyorlar.
Sorunu çözmek için uğraşırım, he olmuyorsa salarım çayıra mevlam kayıra
Sorunu Çözmeye onun niyeti var mı ona bakarak bende çözmeye çalışırım yoksa kavgacı tutum sergiliyorsa yolumu ayırmanın vakti gelmiş demektir. Haklı çıkmak mı Umrumda değil zira milyon kere yaptığım tartışmalarda haklı olsamda haklı olmak bi bo, ka yaramıyor. BÖyle egoist bir tutumda da değilim. Ha tabi karşı taraf bu konuda da böyle davranıyorsa yine yoluma bakmam gerkecektir.
Sorunu çözmek için çabalarım sonra nerede hata yaptıysak kim hatalıysa dikkat etmesini istemek gerekir ki aynılarını yaşanmasın ama ilk etapta olay sorunu çözmek olmalı yoksa ilişki toxicleşir
Eğer haklıysa özür dilemesini bilen birisiyim. Haklıysa özür dilerim. Ama haklı değilse susarım sadece. Bir şey demenin anlamı yok o zaman. Kavga ve kırgınlık daha fazla kavga ve kırgınlığı doğurur.
Sorunu çözmeden haklı olsam da bir şey değişmez. Rögar kapağını değiştirmeden tuvalet hep dışarı kaçırır der Freud. Aynen öyle.
O neye uğraşıyorsa, benden de onu görmeyi hak ediyordur. Çözümse çözüm, haklı çıkmaksa haklı çıkmak. Bana nasıl yaklaşılırsa ben de öyle yaklaşıyorum.
Yoruyor beni derinlemesine sorunu düşünuyorum. Tartısmayacağim ve sadece güzel. şeyler yaşayacağim bir sevgilim olsun.
Sorunu çözmek için haddinden fazla uğraşır, çözmeye yanaşmıyorsa haklılığımı gözler önüne sererim.
Bu biraz can yakıcı olabilir 😊.
Çözüm olmadıktan sonra haklı olmanın kime faydası var!
Ne yapmasinı istiyosam onu söylerim açık ve net olurum
Haklı çıkamayacağım bir savaşsa yine haklı çıkarım :D
O konuya göre değişir bazen haklı çıkmaya çalışıyorum bazen çözelim de bitsin diyorum.
Çözmek için beni anlaması inanması iyi olmamız için uğraşırım
empati yapıyorum anlamaya çalışıyorum kesinlikle diğer türlü sağlıklı bi ilişki olmaz
Tartışmayı baştan başlatmamaya meyilli olurum, bu nedenle çözüme yönelik düşünürüm 😌✌️
Sorunu çözmeye ama anlayacak gibi değilse bir yere kadar
konuşuruz birlikte istərsə sabahlara kadar sürsün çözeriz
Ben her zaman çözüm adamı oluşumdur hayatın her alanında iş ilişki vs..
birbirini seven iki insanın kavga etmesindeki asıl amaç tartışmak değil anlaşılmayı istemektir bence. iki tarafta birbirine anlayış gösterirse olay çözülür haklı çıkmak isteyen varsa acilen ayrılsın kimse kimseye üstünlük kuramaz seviliyor diye
haklı, haksız tartışması yaparsak bu iş uzar ve çözülmediği sürece tekrar tekrar karşına çıkar. herzamn çözüm odaklı olmamız gerek
Haklı çıkmak isterdim eskiden ama şimdi olsaydı her ikisi de olurdu
Çözüm odaklı yaklaşırken, kalbini kırmamaya ruhunu incitmemeye çalışırım.
Çözmek için, haklı çıksam neye yarar, kaybetmemek için sadece çözmeye odaklanırım
Çözmek varken yıpratmak niye
Ben de sorunu çözmeye odaklanirim
Çözüm odaklı net konuşulmalı
Daha çok haklı çıkmaya clsirim
@leyla2100000 ilişkiyi kitliyorsun ve mutsuzsun
Sorunu hemen çözerim ben
Cozmek icin ugrasirim ama erkolar beni degil cozum istemeyip peşinde surundurenlere gider
Haklı çıkmam daha önemli
Sorunu çözme odaklı yaklaşırım
Tabikide sorunu çözmek için
Sorunu halletmemiz lazim
Haklı çıkmak için
Sorun çözülsün isterim. Ben zaten haklıyımdır.
haklıysam uğraşırım
Haklı çıkıp sorunu çözmek için djkdcj
Sorunu çözmem. Kadın sorunlu ilişki sever
Sevgilim yok olsaydı çözmeye uğraşırdım
sorunu çözmek için
Haklı çıkmak
Çözmek için
Sevgilim olmadi
Haklı çıkmak için
Sorun çözmeye çalışırım
Hiç bir ṣey yapmam evet haklısın der ve giderim
Hakszsam susar özür dilerm