- s9 ay
Anlaşmak ben dilinde uzlaşmak demektir. Tartıştıkça karşılıkli kibir ve ego yarışı başlıyor. Sanki sevmek yerine bana savaşa giriyormuşuz gibi hissettiriyor. Makul karar doğru iletişim kurularak pek tabi alınabilir. İki tarafta sürekli kırmızı ışık yakarsa birbirine daima negatif bakar. Ben bilirim. Benim dediğim olur yarışına döner aradaki ilişki.🙂🙂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 56,1b cevap paylaştı. Kendi aramızda uzlaşmak
10 Yorumla- 9 ay
Ne tartışırım ne uzlaşırım sevişince geçmiyorsa zaten bizden olmaz.
10 Yorumla - 9 ay
Muhtemelen uzaklaşırım bu benim kusurum. Biraz yalnız kalmak daha iyi karar vermemi sağlıyor. Biraz karşıdan adım bekliyorum sanırım. Ama karşıdan sevgi ilgi görünce de elimden geleni yaparım
10 Yorumla - u9 ay
Ben konuşurum tabi ki de.. birbirimizi kırmadan.. iletişim olmazsa anlaşamaz hiç kimse.. ama bazıları da abartıp birbirini kırabiliyor hatta ayrılan oluyor
10 Yorumla - 9 ay
Olabildiğince konuşup uzlaşmaya çalışırım. Kötü anlamda bir tartışma yaşama taraftarı biri değilim zaten. Konuşarak da olmuyorsa tartışmam ve uzatmam, bir şekilde başka alternatif bir aksiyon alırım.
10 Yorumla - u9 ay
Önce konuşurum. Baktım olmuyor ya tartışırım ya susarım.
10 Yorumla Uzaklaşmak çünkü sesimi ısrarla duymuyor anlamıyor ise mesafe koymayı tercih ediyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İnsan gibi konuşurum sorun neyse çözmeye çalışırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç fark etmedim
@karanlikdunyam_ 🤔🤔😥😥🥺🥺
00 Yorumla- 9 ay
Çokta umurumda derim kendisi konuşmak istiyorsa konuşuruz yoksa devam ederim yollumaaa.
00 Yorumla Uzlaşmak tek seçenek olmalı.
10 Yorumla- s9 ay
Tartışarak
10 Yorumla Ben her zaman uzlaşmaktan yanayım.
10 Yorumla- 9 ay
Genelde ayrılık oluyo
10 Yorumla - 9 ay
tartışmak tabi 😂
10 Yorumla - s9 ay
Uzlaşırım.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
konuşup uzlaşmak
10 Yorumla Sevgilim olmadi ki
10 YorumlaDuruma bağlı
10 YorumlaÖnce tartışmak, sonra uzlaşmak
10 Yorumla- 9 ay