AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Bu devirde dışarıda buluşmak aptallık bence en dandik mekanda bulaşık suyundan hallice kahveler bile uçmuş gitmiş 🤔
sana pul koleksiyonunu göstermeyecek herhalde
Belki de gösterecek 🙂
@Uslubeyy006 yeme beni hacı hepimiz din kardeşiyiz
Hepsinin derdi cinsellik olmuyor ama olan da var ama yeni tanıdığın birine güvenmemek konusunda haklısın.
Yalan hepsi yalan birde destan yazıp bir iki emojiyle yumuşatmaya çalişmış ama ekran başında nasıl sırıtıp plan yapıyordur.
😂😂 dimi
Ben kizi eve cagirdim ps4 oynadik sonra motorla evine biraktim ne 1 terbiyeslik yaptim ne sarkıntılık halada konuşuruz arada
Kötü derken ne kastettiğine bağlı. Kötü dediğin cinsellik mi mesela? Cinsellik kötü bir şey mi anlamadım
Gidilmez ya. Ne kadar güvensende insan endişe ediyor. Ev konusu açılınca her zaman geri adım atmaya bakın derim. Benim fikrim bu.
Sacmalama tabi ki degil. Dusuncelerden kurtulun. Yemek cay kahve film pul koleksiyon gosterrmek istemis vs olabilir
Niyet iyidir de sonrası için heyecan katacak bir şeyler olmayacak garantisi veremem.
Gitmem zaten
Değildir baş başa kalmak beraber gerçekten usluca film izlemek isteyenlerde vardır bence sjsj
Hiç. Sanmam
Ben kendimi biliyorum
O da öyle biri belkide
Adam kibarlıktan kırılacak resmen gitseydin kız ne olacak 😂
Abahhahahaha evet kibar
Genellikle yakınlaşmak için çağrılır yoksa dışarının suyumu çıktı kabul eden kadın her türlü olasılık hesabıyla gelir zaten
İşin içine "film izleriz 👉🏻👈🏻" giriyorsa oradan uzaklaş 😂😂
Vallah bilmem bence güvenme kim olursa olsun haberlerde görüyoruz
ananem bir evde iki namahrem varsa üçüncüsü şeytandır derdi neyi ateşle barut yanyana durmaz
Ben farklıyım ayakları. Her zaman çok fazla açıklama yapan erkekten uzak durun kızlar.
Erkeğin niyetinin ne olduğundan ziyade sebep ne olursa olsun bir kız namahremin evine girmemeli kadın cinayetlerinin bazıları o güvendiğiniz sevgilinizin evinde gerçekleşiyor
samimi gelmedi ben farklıyım diyor ama tek düşündüğü de o gibi. kız eve geliyorsa kesin bir şeyler yaşanacaktır erkek mağarasında büyümüş serpilmiş grizekalı bir şeye benziyor
Niyeti kötü dediğiniz şey de cinsellik.. Sana zorla tecavüz edecek hali yok birinin cinsel arzusunu bu kadar kötü bişey gibi yorumlamayın. Sonra ileride erkeğin cinsel arzusu bitince ağlıyorsunuz
Onun tavrida senin yaklasiminda cok guzel. Insallah evlenir boyle devam edersiniz.
Onu bunu bilmem böyle açıklama yapan erkekten zarar gelmez. Sen yine de gitme tabii
3. kisi şeytandır. Bilesin. Balık olma tavada, koltukta, yatakta...
Evde illaki kötü bir şey yapılmazki, cinsel ilişkiye girmek bile kötü değildir, iyi olmasa zaten o istek karşılıklı olmaz.
İkili ilişkilerde evde de olsa cinsellik iyi bir şeydir.
Cogunlugumuz tadinizi merak ederiz ve sizi tatmak isteriz bu yüzden ewe cagiririz😉
daha yakindan (cok yakindan ) detayli ama cokdetayli tanimak istiyor seni haberin olsun
Ama ateş öyle barut bir arada birseyler olabilir bence
Ailesiyle tanışmadığın ailenlede tanışmayan hiç bir erkeğin evine gitme.
Seni mutlu etmek çok umrundaysa seni restoranta götürür yedirir balık eve niye cagirsin balık yemek için disardada güzel zaman geçirilir çok da gvzlk yapmış valla böyle erkeklerden kork yani bu hiç mahsum biri değil güzel rol yapıyor seni hipnoz luyor etkisi altına alıyor kanma derim zaten çok geçmeden gerçek yüzünü gösterir
😀kedi gibi sevmek istiyor minnoşum diyip durmuş
Madem yanlış anlama diye açıklama yapıyor yanlış anlaşılacak bir şeyde yazmasın. Boş yapmış.
Gerçekten evlenmeyi düşünen erkek zaten evleneceği kadına evlenmeden dokunmaz şimdi linçleyenler felan olur diye söylemek istiyorum bu benim görüşüm sonuçta herkesin kendi görüşü
eve çağıran erkeğin niyeti kötüdürde eve giden kızın niyeti iyi midir? hepiniz aynısınız
burada niyet değilde karakter önemli yeni tanıştığın biri ise riskdir..
Ne kadar manipulatif konusuyor için daraldı
Bu kadar uzun yazılınca insanın kafasında soru işaretleri olması normal.
Büyük ihtimalle kötüdür bence :D İyi niyetliler de arada kaynar maalesef.
Çağıran çağırır da her çağırana gidende bence sorun vardır.
Tırt bu erkek. Çok mıy mıy. Sevmedim. Kadın gibi konuşuyor 😆😅😃
Böyle cıvık cıvık konuşmayın erkekler. Eğer kız eve geleceği varsa da gelmez 😆 ayrıca bu ilişki uzun sürmez, imzamı atarım buraya. 😄 adam çok duygusal konuşuyor. Gereksiz özür diliyor. Hata yapmadıkça özür dilemeyin. Hata yaparsan tabiki dilersin. Yanlışın olursa oda. ama boş yere dileyip durmayın. Kadın gibi konuşmayın. Minnoş falan demeyin, cıvık cıvık konuşmayın. Gereksiz fazla emoji ve cıvık emoji atmayın. İyilik meleği gibi görünmeyin abaza gibi sulanmayın. Erkeksen, istiyorum diyin. Tutun saçından getirtin 😆
Konudan bağımsız bir yorum yazıyorum kusura bakma da içim sıkıldı ya. İki saat açıklama yapmış aynı şeyleri tekrar ediyor 😂
Net söylüyorum.
Tuzağa çekmeye uğraşıyordur. İyi konuşsa bile bu böyledir. Ailesiyle tanıştırmasını anlarım da eve çağırmak nedir?
Eve çağırırsa ve kuz giderse demek ikisi sonuçları ne olacağını tahmin ederek hareket ediyorlar.
Evet eve çağıran erkeğin niyeti buna göre hep "o"dur. (kötüdür/iyidir kişiye göre deişir)
Erkekler bir kadınla koyun koyuna sarılarak evde yalniz bir şekilde film izlemeyi severler. Evde rahat ortam istemiş. Ne kadar iyi niyetli olsa da (gerçi bu yüzde 1 dır) eninde sonunda onun çıkıntısı senin çukurunu doldurmak isteyecektir
@dilara_gizem çıkıntı çukuru doldurmak isteyecektir bu kadar güzel betimleme yapıp şu durumu anlatan bir cümle görmedim 😂
@Altair19 dalga geçmediysen eğer şunu söyleyeyim. Ne kadar basılı kitabım olmasa da roman yazıyorum ben. Neyse insanın doğasında vardır birleşme. Böyle bir ortamda iki kişinin da sabır göstermesi zor olur
Yok dalga geçmedim gayet doğru dediğin sabır olayı çok zor ateşle barut yan yana gelince patlatır
Kesin saplayacakti
Gittiginde dener
Her erkek eve cagirdiginda belki cakarim diye dusunur
Ahaha yeni tanismis bi de
Her turlu saplayacak
Valla okuyamadım ama evde her şey olabilir. Ama sevgilin sonuçta normal
Niye okumadın
Uyumadım içtim çok yorgunum ayrıca insanlar bazen rol yapar anlayamazsın. Hee dedigim gibi sonuçta sevgilin olur biseyler normal
Rol yapan insanı bi kere yedim daha yemem gitmem de zaten
Bilemezsin balım ne sahtekarlar var neyse diyelim takildiniz sarıldı okşadı öptü falan bişey der misin sevgilin sonuçta
Gitmem evine
Sen bu konuda baya katısın. Bunun yerine gidip baksana niyeti ne bişey yapmak isterse çık git
Birinci de yapmaz ikincide yapar erkek bu
Herkes yapar ona kaldıysa
Madem niyeti kötü degil niye bu kadar uzun açıklama yapma gereği duymuş.
Balık değil, mercimek fırına girer ahshs
Ahahha 😂 açıklama bile kötü niyetli yok yanlış anlaşılırsam faln bu erkek taktiği boşuna düşme. Sürekli aynı şeyi tekrar ediyor bide
E gitmiyorum ki zaten
İhtimal verdin. Gideceksin o da her seferinde söyleyecek
Gitmem ben
sarılma öpüşme derken ucu kaçar. kalkıpta sanada sevişiriz dicek halide yok. 1 cagırır 3 cagırır sonrasıda gelir
E- sana gelsin hazır ailenin de olduğu bi zaman eğer kabul ederse kötü bi niyeti yoktur eğer kabul etmezse kötü niyeti vardır çünkü kendi evinde tek başına olursa her şeyi yapabilir
ya onun senin isteğin disinda sana bir sey yapmayacagı konusunda guveniyorsan hicbir problem yok dusun arkadasinin evine gidip oturaniliyosun guveniyosan eger problem yok
Eve çağıran değil eve giden kadının niyeti kötüdür eve çağıran erkeğin niyeti sabittir
%99 evet boşluğunu bulup yavsamaya çalışır. %1 denk gelirsin umarım
Onlar de eşcinsel oluyo zaten.
Doğru akıllı olan erkek sever sahiplenir zamanla hersey rayına oturunca evlenir. Eve atim derdinde olmaz..
Kız rahatsız olmasın diye disarda görüşür hareketlerine dikkat eder. Nerde böylesi kaldı m acaba..
Kötüdür değildir demiyorum ama niyeti bellidir. Yemekmiş sinemaymış bahane.
İlla kötü niyeti olmak zorunda değil ama evde niyeti bozabilir
Bu kadar uzun açıklama yaptığına göre niyeti belli yatmak için bile olmasa bahaneyle romantik bir ortam yaratıp yakınlaşmaya çalışır tek buluşma yeri ev değil dışarıdada buluşalabilir
kötü niyetli değil işte iyi niyetle güzel mikicem diyor :)
Eve bir gun gidecegini biliyor, o yuzden sabrediyor.
Yooo niye olsun oturup bir şeyler içip sohbet edilir...
Ben burada iyi niyet asla sezmiyorum
Ben böyle uzun uzun açıklama yapan insanlardan korkuyorum şahsen çok şey saklıyorlar hlgibi hissediyorum o yüzden hiç güvenmiyorum