Sevgilim bag evimize gidelim film izleriz sana yemek yaparim felan diyor ben biraz tedirgin olunca istersen kuzenin de bizle gelsin dedi. Ya ucumuz gidelim diyor ya da bir arkarasimi cagiriyim 4 lu takilalim diyor. Ucumuz gitsek eger bir sey olma ihtimali olmaz degil mi? Sehirden 20 dakika uzaklikta bag evleri. Yaninda hic ev de yok.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sevgiline güvenmiyorsan neden onunlasın? Ayrıl gitsin. Güvenmiyorsan başına, baban bile gelse her şey gelebilir.
Ben becermek istesem kuzenin gelsin demezdim bence aetniyet yok cocuk aktivite isiyor nornlbi sekilde kaliteli vakit gecirmek
Sanirim en iyi yorum oldu bu 😄, yani kuzenim gelirse yakinlasma olmaz diue dusunuyorum bende ama sorun su ki geri aklinda basit kiz olarak kalmammi gidersem
Kisinin dusunce yapisina bagli benim oyle olmazdi kaliteli vakit gecirsem dahada baglanirdim
Yani orasi da var tabi haklisiniz
Ne olursan ol gel diyorrr 😂😂😂ne üzümü ne sapı ayırmadan yer demedi deme
Ama daha once tenha parklarda oturduk hic dokunmadi öpmedi eminmisiniz?
Belki güvende hissedemiyordur
Aksamdi kimsey de yoktu yapan ordada yapmazmiydi
Demek ki daha ileri boyutta istiyor
Oyle sapik istekli biri degil Allaha sukur ama iste tedirgin oluyor insan ev olunca
Neyse tamam git
Bu kadar kuruntulu olmayın. Neden art niyet arıyorsun.
Haklisiniz da iste ne biliyim insanin basina zaten ne gelirse guvendigi insandan geliyor
Korkular çeker. Sen beyinde bitirmissin güvendiğin insandan gelir diye. Valla kusura bakmada insanın babası zarar veriyor. Kuruntu yapma beyin sürekli üretir böyle durumlarda amaaaan de ve kafanı dağıt. Yoksa kimseyle ilişki yasayamazsin
Ben oyle dusunmek istiyorum ama yorum yapan butun erkekler kötu kötu demis..
İnsanların düşüncelerine göre hareket edersek hayatın tadı tuzu kalmaz, ki senin bir beynin var insanlar dalga geçer eder her türlü şey olur. Beynini yorma kendine vakit ayır kendin düşün.
Haklisin benim ilk sevgilim cidden cok safim bu konularda bu yuzden sordum
İlk sevgilim diye bir şey yok. Aşkta taktik ve tecrübe yoktur. İçgüdüsel hareket eder her şey
Ben olsam asla gitmezdim erkek milletine asla güven olmaz
yani iyi niyetlidir belki de ama her zaman şart ve de durumda kötüsünü de hesaba katmalısın.
Evet oyuzden aklima takiliyor, oda her lafi acildiginda gidelim diyor zaten kendi resmen orada yasiyor kendi evlerine sadece yatmak icin gidiyor. Ama soyle de dusunuyorup bu sefer kabul edersem hakkimda kotu dusunurmu
işte bu kararı da sen vereceksin :)
Evet ama fikir almak istiyorum, sizin sevdiginiz kadin sizle bag evine gelse ne dusunursunuz hakkinda
ben sevdiğim kadınla bir evde yalnız kalacaksam bu kadın evleneceğim kadın olur bu bir.
ayrıca o evde onunla beraber yemek yapacaksak, oturup sohbet edip kahve içeceksek, sonra sadece sarılıpfilm izleyeceksek hepsine kocaman bir evet.
bu dediklerim oldu diye de hakkında kötü düşünmezdim.
Bağ bozumu vardır, aaaa ama mevsim kış bağ bozumu olmaz. Ne bozumu olur lan bu ayda. Gitmeeeeeee gitmeeee bacımmm nolur gitmeeee
Zorla bir şey yapacak hali yok tek gitme kesinlikle ama
Yok kuzenimde gelecek ama oda kiz iste dizi film cok izledim var ya aklima bin bir turlu sey geliyor ama bur yandan da canim istiyor gidip orada film izlemeyi
Erkeğin film izleyeyelim demesi seks için kılıftır genellikle unutma
Evet bunu az cok duydum sosyal medya da da ama kuzenim olacak oyuzden icim rahat
Sosyal medyaya hacet yok işin doğasında var ateş ve barut yanyana tehlikeli
Kuzenimin yaninda ustume cikmaz heralde diue dusunuyorum 😂
O kadarda değil
Ee yani belki mutfakta felan skistirirsa hemen salona kacarim kuzenimin yanindan ayrilmam gidersem de
Her şey sende bitiyor canın isterse her yerde yaparsın evde ordu olsada kadın bu konuda çok fonksiyenel 😛😛😛😛😜😜
Yani biz istersek olur tabi de ben istemem evlenmeden o tur seyler
O zaman bu durumda sorun yok niyetin buysa
Niyetim gercekten oturup film izlemek guzel dakikalar gecirmek fazlasi degil
O zaman hiç sorun yok ve çekinmeyede gerekte yok
Umarim onun aklin da da yokturdur, sizce simdi kabul etsem basit kiz durumuna dusmem dimi?
Tek gitmiyeceğinden pek olmazsın
Hmm iyi ozaman Tessekur ederim 😄
Rica ederim iyi bak kendine🌷🌹🌺🌼
Tessekur ederim siz de oyle 🙏🏻😊
✋🖐🙏💕
Üzümleri göğsünde yuvarlayıp löp löp götürünce anlarsın neden bağ evi olduğunu.
İkinizede uyku ilacı verir ikinizide uyurken becerir
Ayyyyyy tovbe kardeşim
her şey olur ya da alkol verir sarhosken yapar
Alkol kullanmiyorum kesinlikle
O kullanıyor mu
Oda eskiden kullaniyormus artik birakti
Peki hic sevismediniz mi
grup yapacak valla. ordan sağlam çıkman imkansız
Oyle biri degil asla grup dusunmez cok kiskanc
yo seni paylaşmaz
o seni ziker
Sınırsız görüşmek ve tensel temas istiyor
Yanimda kuzenim olacak utanir ondan temas etmeye
Fırsat yaratır bence
Cok kotu 4 lu yuh yani
Kötü değil ya git git.
Abilerle beraber yapın yoksa iş yaş
Nasil yani?
Ailerle yazacaktım düzeltme olmuş
Hmm anladim da ailelerimiz tanismiyor ki
Al sana fırsat
Yoksa bu adam seninle gününü gün eder de gelecek günlerinde yer bulabilir misin orası kesin değil
Dedi zaten söz yapalim diye ben istemedim ailem vermez beni ona simdilik 😅
Desene gönül eğlendiren benim😂😂
Hayir hayir ya oyle degil 😄 daha okulu bitmemis beni isterse ailem vermez beni de onla görusturmezler bir daha diye
Genede ailen de bilsin ne olacak ki
Cok kati dindar bir ailem var ya
İyide seni evlendirmeyecek değiller ya
Tanıştır ama seviyeliyiz vs de gönüllerini al
Daha sağlam olur
Valla cok korkuyorum tepkilerinden ya hic normal degiller
İlerde daha sıkıntı ama
Hem olurda o dediği yere gidersen ve bişeyler olursa o zaman ne yapacaksın
Olmaz ya asla oyle seyler yapacak bir kiz degilim
Zorla yaparsa peki
İnşallah Sanalda nude vs olmamıştır bu zamana kadar
Iste oyle bir ihtimal olmasin diye kuzenim de gelsin diyorum hemde yok o gelmesin demedi kendisi teklif etti direkt. Ve oyle seyler de olmadi yapmayiz biz
İyi bari valla evli kuzenin varsa onlarla beraber git ailecek
Kuzenim de bekar 20 yasinda kiz ya
Olmaz ailenden bi erkek olsun
Ailemde kimse bunu kabul etmez, erkek kardesim var oda resmen öldurur sevgilimi ögrense
O zaman basit gitmeyeceksin olay kapanacak
Biraz dusunecegim ya bilmiyorum canim bir yandan istiyor yenilik olsun diye de
Her tirlü tehlike
Uc kisi olcaz minimum ne yapabilirki bu sekilde?
Gözü dönen herşeyi yapar
O kadar da istekli biri degil ya, ama simdi gittim diyelim bag evlerine hakkimda kotu dusunurmu sizce? Basit mis felan diye
Gitme hicbi sekilde
Neden ki? Bana diyor film izliyelim diyorum diyor disarda parkta kafede bu mumkun degil, sana yemek yapmami istiyorsun diyor bu disarda mumkun degil ee nasil olavak diyo
Hakli ama ev ortaminda hersey olabilir, olmasin diyosan gitme
Bu tur aktiviteler yapabilecegimiz hic bir yer yok sadece parkta gidip oturuyoruz bos bos
kötütür
Neden ki? Bana diyor film izliyelim diyorum diyor disarda parkta kafede bu mumkun degil, sana yemek yapmami istiyorsun diyor bu disarda mumkun degil ee nasil olacak diyo. Bende bir zey diyemiyorum
Kuzenlede takılıyor olmasın 🤭🤭
Bnce iyidir
Bence kotudur
Tabiki kötü
Neden ki? Bana diyor film izliyelim diyorum diyor disarda parkta kafede bu mumkun degil, sana yemek yapmami istiyorsun diyor bu disarda mumkun degil ee nasil olavak diyo
Dogru duzgun konusun bu ne uslup ya
Aman dikkat