Napalım dedik yapacak bi şey bulamadık bana böyle demiş ama ben bu zamana kadar kötü niyet sezmedim

Napalım dedik yapacak bi şey bulamadık bana böyle demiş ama ben bu zamana kadar kötü niyet sezmedim

Kanmayın böyle insanlara, yeni tanışılan kıza ne biçim bir teklif bu? Bazı (edepli) insanlar birbirlerini 2 yıl tanımalarına rağmen gitmiyor evine siz daha yeni tanıdığınız insan için ne dersiniz acaba diye lütfen böyle başlıklar atmayın azıcık ahlâk nedir edep nedir ona göre yaşayın hayatınızı. Burada ki insanların ne diyeceğine göre hareket etmeyin, mesela burada atıyorum 15 kişi hayır gitme dese diğer 50'si git dese yani buna apaçık enayilik denir, insan kendi aklını kullanamayacaksa ne diyeyim yani Allah daha çok akıl fikir versin.
Ne zaman çağırdığına bağlı aslında. Kötü niyeti cinsellikle çağrıştırdığını var sayacağım.
Mesela ilk buluşmalarınızda, kısacası daha tanışma sürecindeyken eve çağıran bir erkekten çok da şey beklemeyin. Çünkü bu kişi sizi çok tanımıyor bile size aşktan çok cinsel yönle bakabilir.
Ancak zamanla sizin muhabbetinize hasta olan ve sizinle şirin aktiviteler yapmak isteyen birisine dönüşebilir. Çünkü artık sizi yanlızca cinsel değil, duygusal anlamda da çok seviyor.
Şöyle de bir şey var ki bunun kararı tamamen size bağlı. İsterseniz karşılıklı takılın geçin, isterseniz cinsellikle beraber bağlanmaya başlayın veya bağlandıkça arzunuzun artmasını bekleyin ve cinselliği erteleyin. Burada önemli olan isteklerinizin uyuşması ve denge sağlamanız.
Ben bu kadınları anlamıyorum. Birine güvenmiyorsanız neden sevgili oluyorsunuz? Bir ilişkide olabilecek en normal şey, bir şeyler yaşamaktır; bunu sanki en absürt şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Farz et ki eve gittin. Sana zorla bir şey yapacağını düşündüğün birini hayatına almamışsındır herhalde. Zaten güvenmediğin birisi neden hayatında? Önce bunu sorgulamalısın. Evde bir şey yaşamak istemiyorsan bunu da söylersin; çok zor bir şey olmasa gerek.
Ben de bu kızları anlamadım gitti bu arada erkeklerin %99.9 güven olmaz o erkek ben değilsem ben de güvenmem şüphe duyarım şüphe etmenizde fayda var o ayrı mesele ama yahu bir kıza dokunmayınca yaklaşmayınca ki çok başıma geldi defol git kız arkadaşımla otururum zaman geçiririm daha iyi diyip kızıyorlar ulan sırf bu yüzden defalarca aptal canım yerine konuldu benim suçum günahım ne iyi olmak iyi düşünmek mi bunu yapanlara suç bulamıyorum
Cevap
131Cevap
Cinsellik niyeti olmasa da, romantik bir ortam ve küçük bir yakınlaşma ister. Bunda kötü bir şey görmedim.
Yeni tanıştık ama
Evet kötüdür tabi ki de
Hahaha ben bu konuştuğun çocuğun uzun uzun "yanlış anlama niyetim kötü değil" diye açıklama yapmasına kahkaha attım özür dilerim.😊 Yıllardır tanıdığım bir erkek kankam vardı, bi gün aynı senin bu çocuk gibi bana dedi ki "kanka bugün dışarı çıkacak halim yok yanlış anlamazsan bizim evde takılsak olur mu ama yanlış anlamanı ve kötü bir şey düşünmeni istemiyorum çekinerek soruyorum sana bunu" demişti. Yıllardır kankam diye güvendim gittim evine. Eve geldiğimin 15. Dakikasında dudağıma yapıştı. Düşün bu bi de yıllardır tanıdığım, bana "kardeşim" diyen kişi. Sen bi de yeni tanıştığını söylüyorsun. Çocuk seni kesinlikle denemiş bence, eve gittiğinde yatmasanız bile kesin dudağına yapışıcaktı veya film izleme ayağına elini kolunu sana atıp dokunacaktı. Başka bir erkek tanıdığım daha var mesela o da bir kızla ev arkadaşı. Birbirlerine kardeşim diyorlar ama onlara da pek inanmıyorum. Bir erkek bir kızla aynı evde duruyorsa ya hiç kalkmaması lazım aseksüel falan olması lazım ya da g. ay olması lazım. O yüzden her "yanlış anlamazsan evde olalım niyetim kötü değil" diye çağırana inanma. Tabii yatmak istiyorsan ya da sevi. şmek istiyorsan o başka o zaman gidebilirsin.
Sonra ne oldu peki merak ettim
@KelebekBlossom Artık kanka değiliz kendisiyle görüşmüyoruz. Çünkü bazı yakınlaşmalar olduktan sonra kankalık falan kalmıyor doğal olarak. Anca yolda karşılaşırsak selamlaşıyoruz sadece bu kadar.
Mesajları çok uzatmış. İlişkilerde çok tecrübesi yok yazı dilinden fazlaca belli. Burada bir mesajdan anlam çıkmaz diyenler olacaktır. Ama belli eder okumasını bilene.
Eve gitme meselesine de ahlak bekçileri yığılmış yorumlara şaşırtmadı yine:D
Her eve çağıran sapık veya becermek istemiyor ahahah sakin😂😂Doğru zaman ve kişi kavramını bilmek gerek. Kaç yaşında insanlar hemen tek kavrama bağlamışlar "cinsellik". Biraz bakış açınızı darlıktan çıkarın. Eve gidip gitmemek tercih. Doğru veya yanlış yargılamak kimseye düşmez. Çocuğun amacı kötü de olmayabilir. Bu senin ilişkinin süresine bağlı ve zaman içinde gözlemleyeceğin durum.
Erkeğin amacı* olacaktı (Düzeltme.)
Beni bir arkadaşım çağırmıştı yıllar önce gitmedim. Ne gerek var. Taş yerinde ağırdır. Niyet belli amaç belli. Yemek yemek isteyen gelir bir bankta simitte yer. Dışarı da piknik de yapar. Yemeğe de götürür. Zeki sanıyorlar kendini. Klşşş
Sen bu zamana kadar kesin gitmemişsindir kimsenin evine.
Önceden cinsellik konusunda net bir iletişim yoksa evime davet ettiğim kadına asla o şekilde bir yaklaşımım olmaz ve olmadı da.
Hatta önceden cinsellik niyeti önceden konuşulduysa ve evde kadın bu fikirden vazgeçtiyse yine ısrarcı davranmam.
Evime gelen kişi her ne amaçla gelirse gelsin misafirimdir, saygıda kusur etmem.
Hiç cinsellik konuşmadık aramızda da geçmedi zaten yeni tanıştık bununla..
Her eve çağıran erkeği bilmem de şansen ben sevgilim harici kimseyi eve çağırmam sevgilimede zaten kötü bir niyetim olamaz, yazıyı yazan arkadaşada gelecek olursak bu kadar detay vererek açıklama yapan bir insanın art niyet taşıdığını düşünmüyorum kötü niyeti yoktur.
Aklı ve gururu sağlam bir kadın evlilik öncesi hiçbir bahaneyle hiçbir erkekle üzerine hiçbir kapalı ortamın kapısını kapatmaz, kapattırmaz, her türlü ruh hastası, sapık, incel veya psikopat mevcut maalesef toplumda. Akıllı ve güçlü bir kadın kendisinden başka kimseye güvenmeyecek, o erkek kendisini melek misâl gösterse bile. Bir zahmet çok istiyorsa dışarıda balık yemeye götürsün beyefendi. Öyle ikna etmekle sadece ergen kızları düşürürler. Duruş ve klas gereği eve çağırmak eylem olarak kabul edilemez bir tavır.
Çoğunun kötüdür. Bu da seninle sevgili olmak istiyor. Bununki de kötü gibi biraz. Hem ikilemde bırakmak istemem diyor hem de ikilemde bırakacak özür dilemeleri, en ince ayrıntısına kadar düşünemedim ondan böyle oldu şöyle böyle muhabbeti yapıyor. Kendiye çelişmiş orada bu da bana samimi gelmedi. İkilemde bırakmak istemem deyip ikilemde bırakıyor. Manipülasyon yapıyor. Bir sonraki istekleri için sen kendini borçlu hissedeceksin bu da bir sonraki istekleri için yer yapıyor.
@Behavaha Yani bir şey sürekli kendini tekrarlarsa mı bir çıkarımda bulunabilinir? Yani hep böyle yazıları görmemiz mi gerek çıkarımda bulunabilmek için. Nasıl çıkarım yaptığım yazıyor. Biri sana kendini borçlu hissettiriyorsa dön olaylara bir daha bak. Bu soruyu soran kız ikilemde kalmış yanlış mı yaptım acaba diye. Kendini borçlu hissediyor. İnsanlar hatalı olduklarını düşünürlerse hatalarını telafi etmek için karşı tarafın bir sonraki isteğini yerine getirmeye eğilimli olurlar. Bu çocuk tekrar teklif etse kızın gitme ihtimali şimdikinden çok daha fazla olacak. Onu kırdım mı acaba? Onu kendine sapık gibi mi hissettirdim? Ona güvenmediğimi göstererek arkadaşlığımızı mı zedeledim? Çocuğun kalbi kırıldı mı şimdi? Gibi sorular buna sebep olacaktır. İkinci istekte çok daha yumuşak olur hatasını telafi etmek için. Hata yapıtığını düşünürse.
Böyle tip çok var maalesef... Tüm konuştukları hikaye daha yeni tanıştığı kızı evine çağırmasın ama iyi oyuncu... cinsellik konuşmasanız bile orada işler değişir.. sen bilmiyorsun hemcinslerim.. adamlar cinsellikden başka bir şey yok.. kızları tuzağa böyle düşürüyolar sonrasında terk ettiyolar... dikkatli ol derim.. bu tipden ayrıl bugün yarın açıkca ifade eder... yaşadıkdan sonra pişman olursun... bu tipler kadının değerini bilmez... tek gayeleri cinsellik... evlenmeden yapma derim.. en sağlıklısın pişman olursun ama hiç bir şey geri gelmez... bu tipler için değmez ilerdeki hayatın
Ne zamandır tanıştığınıza bağlı. Uzun uzun da yazmış. Eğer yeni tanıştıysan (0-5 ay) niyeti cinsellik olur ama tabi herkesi de aynı kefede degerlendirmemek lazım. Uzun süreli bir ilişkinse, mesela 8 ayı geçmişse en az gidilebilir bence. Bir de birinin evine gidiyorsan ya da evine çağırıyorsan, bu kişi flörtün falansa yani yaşanacaklari bilerek gitmek/çağırmak lazım.
İlla ki yakınlaşma isticektir, onun dışında öyle bir ortamda sen de istersin zaten. Her çağıranın niyeti kötü değildir ama bu arkadaşın kötü gibi sezdim.
Neden
Tabiki cinsellik isteyecek ilk ev buluşmasında olmada ikincisinde
Gereksiz açıklamalar kibarlık yapmış sırf daha rahat kafalayabilmek için
İleride aşırı manipülasyon da yapar o izlenimi veriyor
He bir de minnoş diyen erkek mi olur lan
Gülüm de güzelim de yavrum de bebeğim birtanem falan de yani
Minnoş yok boncuk kuçu kuçu
Türk kızında "evine davet eden erkek kesinlikle zikmek istiyordur" diye bir önyargı olduğu için çocuk basit bir davette bile bu önyargının nesnesi olmamak için şekilden şekile girmiş, ezilip büzülmüş. Üzücü... Bazen "evde yemek yapıp yiyelim" daveti sadece "evde yemek yapıp yiyelim" anlamı taşır.
Kızlar çok saf ya :D Bir erkek uzun uzun mesajlar atmaz. Bir hinlik düşünmeyen erkek bana gidelim fırında balık yapalım der.%100 niyeti evdeyken yakınlaşmak. Uzun uzun yanlış anlamanı istemiyorum , şöyle de böyle de mesaj atmaz erkek. Erkek basit varlıktır 1 cümlede anlatılacak birşeyi 50 cümlede anlatıyorsa emin ol kafasında farklı bir plan vardır.
Aynı şekilde Allah bizi en iyi bilendir ve sınırlar koymuştur. Peygamber (s. a. v.) şöyle buyurmuştur: Bir erkeğin mahrem olmayan bir kadınla (akraba olmadığı bir kadınla) tokalaşması haramdır ve kesinlikle izin verilmez. sen kalkmış evine gitmekten bahsediyorsun hem haberleri izlemiyormusun neler oluyor neler
Bu tamamen kişinin niyetine ve karakterine bağlı bir durum. Evde bir şeyler yapmak, yemek yemek veya film izlemek niyeti kötü olmayan biri için gayet normal ve samimi bir teklif olabilir. Ancak, bu tarz bir daveti değerlendirirken kendi sınırlarınıza, hislerinize ve karşıdaki kişiye olan güveninize dikkat etmelisiniz. Kendinizi rahat hissetmiyorsanız ya da bu durumdan emin değilseniz, bu daveti reddetmekte hiçbir sakınca yok. Sonuçta, her şey iki tarafın da kendini iyi hissetmesiyle ilgili.
" eve çağıran erkegin"
Niyeti kötü olmaktan başka ne olabilir ki!
O bir şey yapmasa da belli ki senin de zaafin var. Ateşle barut yan yana durmaz. Yan yana otururken bir bakmışsın üst üste olmuşsunuz. 🤷♀️ gitme. Disarda zibilyon tane restoran kafe var.
Detayı okudum ve fikir belirtmeden önce 2 soru soracağım..
Ne kadar zaman oldu?
Ne sıklıkla yüzyüze görüşüldü?
Yeni tanıştık
İyi aferin
Kızım siz hiç mi ders almıyorsunuz ya? Haberlerde gormuyor musunuz eve gidenleri neler oluyor dünya kotulesti artık
Evde iki kişi olur ise üçüncü şeytan olur diye biliyorum. Bence hiç gitmeyin. İlla buluşacaksa kafe, park ve küçük restoranlar ne güne duruyor? Güvenmeyin ve gitmeyin bence engelleyin. Çünkü biraz da manipülatif bir tip. Sizi suçlu hissettirmek ve istediğini yaptırmak için baya bir dil dökmüş.
Zaten yanlış anlama demesinden ben direk kuşkulandım
Demek düşünce yapısında yanlış anlamaya müsait şeyler geçiyor demek ki
Yeni tanıdığın birinin evine gitmek bence sakıncalı bir durum
Ben gitmem
Ben kaç yıllık kardeşim olarak gördüğüm kişilerin bile evine tek başıma gitmedim
Başbaşa kimse olmaması bence şu an ilişkiniz için bence pek uygun değil
Tabi bu senin ilişkinize bakış açına göre de değişir
Sanırım “niyetim kötü değil”, diyenin niyeti kötü olmaması ihtimali ne kadar yüksektir”, sorusunu da sen sormuştun, ama bu paylaşım tüm önyargılarımı yıktı, diyebilirim. Bu kadar açıklama yapan, kırmaktan korkan kişinin niyeti kesinlikle kötü olamaz. Aşırı devot tutumu yorucu olabilir, ama artniyet yoktur 😊
Yeni tanıştın ve ev teklifii. Kusura bakma da buna kargalar bile güler. Sana o güveni verecek olan erkek seni eve asla çağırmaz. Seni eve çağıran erkek mutlaka cinsel bir yakınlaşma arzusu içerisindedir. Yok ben film. kahve yemek vs eee sarılmak sonra öpüşmek sonra... Birşeyler niyet budur.
Bunun çok nedeni var maalesef 🙄. Bir çok erkek tipi vardır ama burada sadece kendimden bahsetmek gerekirse ilk 1-2 buluşmada değil ama diğer buluşmalarda eve çağırırım bunun asıl nedeni ev halinde bir şeyler yaparken yemek film oyun veya oturup bir kahve yapıp sohbet ederken hem daha rahat olmak hem de kişisel uyumumuza bakmak beraber birşeyler yaparken eglenebiliyor muyuz görmek isterim. Çünkü karşımdaki kişiyi her haliyle tanımak çok değerli ve güzel bir şey benim için saçını başını bakışını iş yaparken yaptığı hareketleri evdeki duruşunu benimle uyumunu düşüncelerini herşeyi görmek keşfetmek isterim ve 3-4 sırada gelir o kişiyle yatma düşüncem
Şimdi çocuğun karakteri nasıl bilemeyiz. Ama tuhaf bir durum oluşuyor bu esnada. Nasıl dersen iyi tanımadan evine gitmek istemeyebilirsin doğal olarak. Ama ilerde tanıdığın zaman onu yine evine ilk defa gitmiş olacaksın. Yani evdeki duruşunu ne kadar zaman geçsede bilemezsin. Bu senin hissiyatına kalmış bir şey.
Her çağıran erkeğin evine giden kadının niyeti kötüdür
Gitmem
Yaşın 30-35 hala bir erkeğin evine gitmeye mi korkuyorsun. Adamla çıkıyorsan sevgiliyseniz, güveniyorsan git seviş yani seni tutan ne, kendimi kocama saklayacağım diyorsan bu yaşa kadar niye bekledin derler adama.
Yüzde yüz doğru söylüyorsun
Olgun Kadın Tecrübesi
Sakın yanlış anlama, niyetim kötü değil diyen birinin niyeti kötüdür.
İlk aklına kötülük gelmiş zaten onu kamufle ediyor. Aklına kötülük gelmese lafa böyle başlamaz.
Ayık olun az, kendinizi kullandırmayın..
Art niyetli olmasa kendini inandırmak için bu kadar uğraşmaz aşırı sahte konuşmaları
Haklısın
Nihayetinde s*K*ş istiyorsan gidersin tabi. İsterse iyi niyetle çağırmış olsun fark etmez o da biliyor ki iş mutlaka s*K*şe gider. Sadece önden sana yumuşak görünmeye çalışıyor seni azdırdığında gerisi çok kolay zaten 🙂
Valla bir kere çok yorgundum buluşacaktık ben de eve çağırdım ama cidden hiçbir şekilde yakınlaşmayacaktım
Ben sorun gördüm manipüle etmeye çalışmış seni yok yanlış anlama bilmem ne diyerek ayrıca sen de kirdiysam özür dilerim gibi konusmayacaktin kırmızı cizgin olacagini bilecekti böylece şu an ona şu an değil ama sonra olabilir mesajı gitti ayrıca evet her eve çağıran erkek yakın temas istiyor tecrübeyle sabit
Her eve çağıran erkeğin niyeti kötü değildir, bazen sadece samimi bir sohbet ya da yardımlaşma amacı güdülür.
Tabii canım tabii hiç Kötü niyeti yoktur yanlış anlama sakın😜😂
Çok laf salatası yapmış manipülatif bir tipe benziyo kanma bence
sy ne kötü ilişkileriniz var sevgili olmayın madem öyle konuşmaların samimiyetsizliği ayrı yanlış anlama demesi ayrı…
Samimi biri
Selam amacının seks olmadığı belli ama aniden yakınlaşırsanız kendi kendine oluşur bu durum o yüzden dışarısı daha güvenli yenide tanışmışsınız ben olsam hemen böyle bir şeyin yaşanmasına izin vermezdim tabi ki tercih senin.
bu kadar uzun paragraf yazıp kendini anlatmaya çalışan adamın daveti iyi niyetli değildir gereksiz bir sürü boş laf kadın gitmek isterse gider sevişmek isterse sevişir büyütecek bişi yok zorla değil sonuçta
☺️ emojiye dakka başı atması güven vermedi eve gidelim dese daha güvenliydi inanma asko
Seks isteği ve arzulamak kötü niyetle evet, eve otele çağırıyorsa amaç bellidir.
Neden ille kötü niyeti olsun ki oturup çay kahve içebilirsin film izleyebilirsiniz
Eve çağıran erkeğin niyetinin kötülük oranı %99 iyilik oranı ise %1 😂🤷♂️
Eve çağırıyorsa cinsellik dahi olmasa yakınlaşma olur öpüşme olur yani guvenme
Samimiyet seviyordur.. yemek yapmayi seviyordur vs. gitmeyin.🎃
Yani evde tabii ki yakınlaşmak isteyecektir, bu kötü bir şey değil ki
Kuzum adam doğru kişi değil. İnan bu seni sürekli manipüle edecek.
Uzun cümleler laf kalabalığı yapar. Dikkat et
De mi aynen
Açıklamarında hiç samimi gelmedi bilmiyorum art niyet sezdim ben
Yok be gitmem zaten
Yeni tanışmışsanız ve eve cagiriyorsa gitme bence boylesi seyler romantik guzeldir ama sonrasinda erkek milleti bi yerden sonra cizgilerini asabilirler.. niyetini bilemeyiz erkek milleti cunku ama her cagiran erkegin evine de bi kiz kolay kolay bence gitmemeli.. benim fikrim (:
Sakın gitme. Aynısı başıma geldi. Böyle uzun mesaj yazdı yok yemek yeriz, film izleriz vs. Ben kabul etmedim. Biraz daha tanıyalım birbirimizi dedim. Bir kaç gün sonra yatmayacaksak konuşmamızın manası ne dedi. Bende engelledim bunu yazan çocuk benim sınıfımdandı 4 sene yüz yüze baktık ama bir kelime bile konuşmadık. Aklında kötü niyet olmayan biri sürekli niyetim kötü değil vs diye seni ikna etmeye çalışmaz. Yediğin yemeğe ilaç koyup arkadaşlarını bile çağırır. Başına gelmeyen kalmaz. Uzak dur.
Yani insan bir düşünür eve çağırmak ne ayıp erkek bunu biraz bilmeli tabi uzun ömürlü bir ilişki istiyorsa dışarda çok güzel yerler var gezin tozun evde ne yaplır ki yani doğal olarak normal değil
İsterse dünyanın iyisi olsun fiziksel bir birliktelik olmasa bile yakınlık kurulacak illa ki bunu bilerek gitmeni öneririm çünkü biz kadınlar biraz daha masum bakıyoruz olaya ayrıca yeni tanıştıysan ve evine davet ediyorsa ben bunda iyi niyet aramam sevgilin olmayan birinin evine gitme fikrimce karar senin kendine dikkat et❤️🫂
Olgun insan tavrı bu kesinlikle her eve çagıran kötü niyetle çagırmaz
Ben de yaptım bir kez
Akşam olunca ayrı yerler de (odalarda) yattık sabah işimize gittik
Üzerime saldıracak değil ya ama bu adam baya yalvarmış böyle de olmaz bu ne yapışkan ve yalvaran erkek
Hiç tahammül edemiyorum bmylelerine artık
Ay bu çocuk istediğini alınca topuklar çok net bir de yanlış anlama bilmem ne bık bık bık zırvalamış bunun derdi mokoko bir halt çıkmaz bu diyalogdan fazla bağlanma buna
Yeni tanıştıysanız evet ne olursa olsun kendini hazır cevap gibi gösterme ama zaman geçince yavaş yavaş bu engelleri kıracaksanız o zaman bir sorun olmaz. Sevgiliyle evde vakit geçirmek yemek yapmak film izlemek masumca bir şey. Hem o istese de sen Red etme hakkına sahipsiniz ama fazla güvenmemek lazım
Tabiki bir umut bir bekleyiş olacak çünkü ilişkilerin yüzde doksan I cinsel dir bir erkek olarak söylüyorum ne kadar nazik kibar da olsa bir erkek kesinlikle cinsellik için uğraşır tava getiririm diye düşünür cinsellik düşünmeyen erkek aseksüeldir ya da hastadır
Hele bak güvendirmek için nasıl da yalaka olmuş ahahshdhs Kızlar saf olmayın SAF OLMAYIN
Gitmedim gitmem de
Gidip gitmemek değil olay kırmadım dimi diye iki büklüm olmuşsun inan zerre umrunda değil o incelikler cunku zaten amac farkli hatta biraz net ve sert olurdum ki anladığımı anlasın, insallah gelirim vs
nedir? Özür dileseydin bir de
Bu mesaja inandiysan eğer bende satılık köprü var 5bine bırakırım bak indirimli hali 😬
Ahaha gitmedim ki
Gitmedin ama ona yolu gösteriyorsun daha sonra gelirim tanıdıkça diye. Eve çağıran erkeği bal olsa unut
Yok canım ne kötüsü evde beraber puzzle falan yapma çağırır ne bilim film izlemeye çağırır jajajajaj ya bu kadar saf olmayın arkadaşım bir erkek kızı eve çağırırsa ne yapmak için çağırır o işin sonu sexle biter jJJaja
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?