Dışarıda rahat edemiyormuş. En fazla öperim diyor attı mı sizce?
Ha bu arada sevgili adayım bu kişi. 1,5 aydır konuşuyoruz.
Ha bu arada sevgili adayım bu kişi. 1,5 aydır konuşuyoruz.
seni kullanmak istiyor olabilir hiçbir erkek eve sohbet etmek için çağırmaz mutlaka cinsellik yaşamak için çağırır bunu unutma. eğer cinsellik yaşayacak kadar ilerlerle ilişkinizi bir gün o zaman gidersin yaşarsın. ama daha adamı tanımıyorsun ki şimdide eve çağırıyorsa daha aday! pek tekin gelmedi bana bence gitme eve falan çok iyi tanımalısın
bana da öyle geldi.
eig için tşkler
rica ederim
Olay açık şekilde ortada klasik erkek yalanına inanan genç kız eve gider ve olanlar olur :)
öyle mi dersin
Öyle tabi canım gelme böyle oyunlara
Kötü niyetli olmayabilir. Yani üniversite okuyorum ben evime giren çıkan kızın haddi hesabı yoktur hiç birine de kötü gözle bakıp çağırmadım ama yinede evine gideceksen eğer giderken birine haber ver birisi bilsin senin orda olduğunu
o da öğrenci son senesi ben ayrı şehirde çalışıyorum. zaten aynı şehirde imkanımız olsa böyle olmazdı
bilmiyorum kimseye kefil olunmaz bu konuda git derim gitmek istersen ama tedbiri de elden bırakma derim
gece kalmayacağım zaten sadece gündüz gideceğim
Niyeti kötü..1,5 ay nedir ya.. Saldıracak işte.. op kokla okşa ohh ne ala.. Resmen yumulacak.. Onu bir tersle de fena şekilde.. Aklı başına gelsin :))
Cevap
9Cevap
Dışarda rahat edemiyormuş derken toplum tarafından dışlanıyor herhalde insanlardan falan mı korkuyo acaba ne iş yapıyo bu arkadaş ev hanımı falan mı
Sevgili Adayanın Evine Giden Sevgilisi İle Nerelere Gider. :D
Yok yok ne yapacak sana bişey yapmaz senin için fesat buraya kadar sordun
Sen git git ne kötü niyeti olacak en fazla tavla oynarsınız :)
deıldır de sexın kapıları hep acık olur yanı bunu goze almalısın
kötü denemez ama iyi olduğuda söylenemez güzelim
Hepsi değildir ama herkes de iyi niyetli değil.
Ya güveniyorsan sorun olmaz.
evet kötü niyetlidir.
gitme evine abtaaaaaaaaaaaaaaaaaal gitme
sevgilin milli güreşci...
hayır değildir. ama iyi tanımak gerekli
Vazelin almayi unutmasin
gidersen malaksın.
ergenden fikir alacak değilim
Git yavrum git.
zaten gitmeyi düşünmüyorum
Gitme
ayrı şehirlerdeyiz ondan böyle