Bu kadar yaşanmışlığı bir günde unutmak mümkün mü?

Bunama şeyi unutmak mümkün mü Çok fazla story atıp normalde hızlıca izlediği hikayelerımı izlemiyor 3 aydır beraberdik hatta yurt dışından yanıma geldi bayağı gezdik eğlendık sonra geri gitti bir ara depresyona girdi hep yanında oldum istemedim istediğinde yaz dedim sonraki gün hemen yazdı en son annemler tanıştırayım seni dedim ki geldiğinde bile en çok istediği şey annemin ilşkikimizi bilmesiydi geçen gün iş yerındeki arkadaşlarıyla bir fotoğraf çekimi yapılmış bir kız benımkine felaket derece yapışarak poz vermış arık nasıl sarıldıysa bende şu an kafam karıştı bu ne diye fotoğrafı ona gönderdim kendi hikayesinde paylaştığı bence bu senin kız arkadaşın dedim hayır dedi o benim ekibimden biri ve ben tüm ekibime sarılıyorum dedi sonra yanındaki adam onun kocası dedi ama değilmiş öğrendim bana bunu söyleme ve benı böyle düşünme dedi cevap bıle vermedim bugün 3 Gün ama dün hiç bir dey yokmuş gibi story attı benımkileride izlemiyor şu an umrumda değilim galiba ve çok üzülüyorum 3. Gün ve hala bir sürü story atıyor umursamadığını gösteriyor sanırım. 3 gün benimle konuşmamaya nasıl dayandı gerçekten inananmıyorum ben ruhen bitik durumdayım o işe keyfine bakıyor

Bu kadar yaşanmışlığı bir günde unutmak mümkün mü?