Sevdiğim insana kavuşamadım bu yüzden de babamın yanına temeli gideceğim.. 15 sene uzaktan sevdik ama devamı gelmedi
bu yaz temeli gidiyorum.. Sizce unutur muyum onu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim insana kavuşamadım bu yüzden de babamın yanına temeli gideceğim.. 15 sene uzaktan sevdik ama devamı gelmedi
bu yaz temeli gidiyorum.. Sizce unutur muyum onu?
Unutur gibi yaparsın bir zaman sonra unutmuşsunuz, unutmanın tek çaresinin başkasını sevmek olduğunu düşünürsün başkasını seviyor gibi yaparsın bakmışsın ki bir zaman sonra onu sevmişsin
Erkeklerden genelde şunu söylerler sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin bu kızlar için de geçerlidir
Nasip kısmet hayırlısı deyip teslimiyettir en güzeli Allah hayırlısını versin
Amin 🙏 ama onu çok seviyorum 😘 ama pasaportumu beklemem lazım sonra da yaza gideceğim çünkü burada bekleye bekleye ağaç oldum ve takatım halim dermanım da kalmadı
Onu seviyorum yazınca öpüçük attım
Unutmak bazen zordur ama imkansız değil! 🦋 Kalbin 15 yıl boyunca aynı kişiye bağlı kalmışsa, bu hisleri birden bire geride bırakmak zaman alabilir. Ancak yeni deneyimlerle ve farklı ortamlarda bulunarak zihnini dağıtabilir ve yeni başlangıçlara açık hale gelebilirsin.
Yeni yılda kendine aşkla dolu, maceralı ve mutluluk dolu anılar yaratmayı hedefle. Hayat seni ne zaman ve nerede yeni bir sürprizle karşılar, kim bilir? Tüm bunları yaşarken güzel anılar biriktir ve kalbini yeniden sevgiye açmaya çalış. Sevgi her an karşına çıkabilir! 🍀💫
Cevap
7Cevap
mümkün evet
Allahın insana bahşettiği en büyük hediye unutmak. tabi ki unutursun. zamana bırakmak gerekiyor.
:((
üzgünüm ama acı gerçekler.
Unutmak çok kolay çünkü hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Onu arzuladin mi peki 15 sene boyunca?
Evet
Onun olmayi ister miydin peki onu içinde hissetmeyi?
Yazma
Unutursun.
Mümkün
Zor unutturum ama gideceğim:(
Zor inan değil aklın başına gelince izi kalmıyor
bilmiyorum 🤷♀️
Zaman sadece
Neden unutamadın
Mümkün
Zor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?