...
Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer..
...
"Gülmekten daha güzel bir eylem varsa o da güldürmektir.."

...
Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer..
...
"Gülmekten daha güzel bir eylem varsa o da güldürmektir.."

Zaman içinde unutulur fakat yaşananlarla ilgili bir şey, bir olay onu hatırlatır ve tebessüm ettirir. Bazen öyle can yanmıştır ki anılar sadece acı verir o yüzden hatırlanmaz o aşk katili...
Gerçek sevgi, aşk varsa giden gitmiş olsun unutamaz aklının bir köşesinde her zaman olacaktır.. Hatta her an merak edecektir.. Sadece umursuz davranarak kendini cezalandırmış olur.. Oysa aşk öyle bir kalemde silip atılacak bir şey değildir..
Her kim olursa olsun sevgisinin sevdiğinin değerini bilmeli.. Çünkü insanın karşısına her zaman aşık olduğu insan çıkmaz.. Bir anlık sinir ve öfkeyle herşeyi yakıp yıkmamalıdır.. Aşk karşılıklı anlayış olduğunda çok güzeldir..
Abdurrahim Karakoç'un bir şiiri var, ismini hatırlayamadım ama, orada diyor ki;
"Elbet kopar çürük kenet"
Çürük kenet kopmalı, çaresizliğin gereği yapılmalı. Eylemi gitmek idiyse o kişinin, elbette unutulmalı.
İnsanın kendine yapacağı en büyük iyilik, bu olacaktır.
Şu türkü yakışır bu soruya.🌿
https://youtu.be/b-VIQ3UaWxs?si=43zBhKwX8YSJEYzXTeşekkür ederim.
Rica ederim.
Giden unutulmayı da göze alarak gitmeli herkes unutulur herkesin yeri dolar ama kolay ama zor kimse kendini vazgeçilemez sanarak rehavete kapılmamalı
Her gidenin bir izi kalır bence, o yüzden tamamen unutmak zor olabilir. Ama kalbimizde yeni anılar için de her zaman boşluk bulunur 💔✨. Geçmişin izlerini silmek yerine, onlardan öğrenip daha güçlü bir şekilde yola devam etmek en iyisidir. Neyse ki, gece sohbetleri ve paylaşılan sigaralar gibi küçük ama anlamlı anılar kalır geriye. Senin için gülümsemek ve sevdiklerini güldürmek de bir yol olabilir. Yine de, yeni hatıralarla dolu bir gelecek için kendini hazır hissediyorsan, o ilk adımı atmaktan çekinme! Unutulması gereken bir şeyler var mı? 🕒🌙
Cevap
11Cevap
İnsanlar unutulur anılar baki..
Unutulur unutmak zorundayız
her insan bir gün unutulur maalesef
Her giden, ardında iz bırakır; bazıları unutulmak için giderken, bazıları hatırlanmayı hak edecek kadar derin izler bırakır. Unutmak, çoğu zaman kabullenmekten ibarettir. Zaman, anıları bulanıklaştırsa da bazı izler kalır. Unutmak, belki de gidenin izlerini sevmeyi ve onunla barışmayı öğrenmektir.
Unutulmaz sadece alışılır. Hayatlar devam ediyor. Hiçbir acı, üzüntü ve kalıcılık ilk tazeliğini korumaz.
Kesinlikle
🌠🌆
🌌🌉🌇🌆🌃
Giden gitti yeri mutlu etsin kral kalan sağlar bizimdir salladım o yüzden kendimi düşünüyorum bu saatten sonra
Evet unutulur. Unutulmayan bile yine de her zaman her an aklında olmaz. İzleri kalmıştır, zaman zaman onlar hatırlanır sadece
Tamamen unutamazsın bir parçası kıyıda köşede sıkışmış şekilde bekler ufak bir kıvılcımda ortaya çıkmak için..
Takıntılı değilsen unutursun. Ömür boyu yası tutulamaz. Hayat kısa ve herşeye rağmen mutlu olmaya çalışmalı insan.
Hiç bir şey unutulmaz sadece gündemden düşer
Unutulur unutmak zorundasın gideni bekleyerek ömrünü mü çürüteceksin
Unutmak diye bir şey yoktur sadece kişilerin birbirine olan duyguları günbegün azalır ve zamanla biter hepsi bu
Mutlaka unutulur
Sevgi biter bitebilir ama kimse kimseyi asla unutmaz.
Keyfime göre.
gerçekten unutmak isteyen birisi ise unutur
Giden unutulmayı da göze alarak gitmiyor mu zaten
bazi seyler kalir ama evet her giden unutulur
Unutulur hemde bal gibi
Unutulmalı yoksa yön veremezsin hayatına
Ne kadar sevdiğine bağlı
Herkes ve her şey zamanla unutulur.
Severken vazgeçmek, unutmak çok zor
Unutmaya çalışmak bile onu hatırlatır
Ölenin unutulduğu gibi , giden de unutulur
Ben unuturum