Cayıyorsam, canım, ederimden. Ne acımdan ne de kederimden. Sana yıldızları ödediğimden. Ama haberin yok bunun bedelinden.

Cayıyorsam, canım, ederimden. Ne acımdan ne de kederimden. Sana yıldızları ödediğimden. Ama haberin yok bunun bedelinden.

Herkes bir gün unutulmaz, sadece anılma şekli değişir. En çok sevdiğin bile zamanla bir fotoğrafın köşesinde kalır, bir şarkının ortasında gözünün önüne gelir. Ama o ilk günkü gibi canını yakmaz artık, sadece iç çekip geçersin. Kalpten gidenler değil, akıldan silinenler unutulur. Ve bazı insanlar vardır, ne olursa olsun bir şeyde hep sana onları hatırlatır. Tam anlamıyla unutmak belki mümkün değildir ama alışmak diye bir şey vardır. Sessizce kabullenirsin, konuşmadan içinden uğurlarsın. Zaman her şeyi silmez, sadece gözünün önünden biraz çeker. Ama bazı izler kalır, gitmez.
Aslında sen, onu unutmazsın unutmuş olsan şu soruyu dahi sormazsın. Unutmuş olmak nötr hissettiriyor çünkü. Kimse kimseyi unutmaz ancak zamanı geldi mi paltosunu alıp çıkmayı bilir. Gerektiği yerde gitmek , bir kadın ve erkek için çok şık bir hareket. Bazen gitmek gerekiyor, öz saygı için bu gerekli. Öte yandan herkes kendi değerini kendisi belirliyor ; şair der "ayağımın üstü de müsait başımın üstü de nerede duracağını sen belirle " Yani velhasıl ı kelam ; kimileri unutmayı hak eder, yerini yadırgar, gider başka filmler 🎦de yan karakter olmayı seçer. Peki, ne yapmak gerekir bu durumda 🤔herkesi kendi değeriyle baş başa bırakmak yerinde bir davranış olur, ne dağı incit ne de ziyan olsun o sevgin. 🌠
teşekkür 🌉
Unutulmak, zamanla herkesin yaşayabileceği doğal bir durum aslında. Ama unutulmaz olmak için esas olan; kalbe dokunmaktır, iz bırakmaktır. İnsan, diğerine hissettirdikleriyle hatırlanır. Şu cümlelerin, derin bir sızıyla yazıldığını çok hissettim. Unutulmaktan korkmak yerine, yaşanan güzel anılara tutunmayı denemelisin. Sevgi gerçekten samimiyse, bir iz bırakmamak mümkün değil 🌟💙.
Cevap
23Cevap
Unutulmaz kimse sadece hatırlanmaz, senin için bir değeri önemi kalmaz, yabancılaşırsın.
Evet herkes bir gün unutulur. Ana baba evlat kardeşler unutulmaz..
Evet. Kimse vazgeçilmez değildir
Beni haketmeyen birisini unuturum.
Çok sevdiysen unutulmaz
Evet herkes bir gün unutulur maalesef
Unutulur. Bende unutuyorum onlarda unutuyor. Unutmak gerekiyor. Değer vermeyenleri ve değersizleştirenleri. İki yüzlüleri unutmak lazım. Kimin zararı dokunuyorsa iyi de olsa kötü de olsa gerekiyorsa unutmak lazım. Geçmişe bağlı kalarak yaşamamak gerek veya bazen incelediği yerden koparmak lazım.
Ölümle gelen unutulmaktan mı yoksa birinin hayatından çıkarak unutulmaktan mı bahsediyoruz?
Her ikisi içinde söyleyeceğim şey ise, birinin kalbine değdiysek hayatında bir şekilde seni yaşatabileceği gerçeğine inanıyorum. Bir fikir, bir davranış, bir alışkanlık..
Bunu sağlayabildiğimizde unutulmaya yüz tutmayacağız.
İnsanlar için en büyük kayıp, duygusal yatırım yaptıkları bir ilişkide görünmez hale gelmektir. Birine değer verirken onun seni görmemesi, seni tanımaması ya da seni unutur gibi davranması, fiziksel olarak değil ama psikolojik olarak yok sayılmaktır. Ve bu da, bir ilişkideki en sert yıkımlardan biridir.
Soruna gelirsek eğer onu da şu fotoğraf ile açıklamış olayım.
Herkes bir gün unutulur… ama izleri hep bir yerde kalır. Belki sesi unutulur, yüzü silikleşir zamanla, adı daha az anılır… ama bir bakarsın bir şarkıda, bir kokuda, bir sokakta aklına düşer. Tamamen yok olmaz kimse, sadece zihnin tozlu bir köşesine çekilir. Unutulur evet, ama bir yerlerde hep az da olsa kalır. Kalbin, her hatırladığında hafif sızlıyorsa, demek ki tam gitmemiştir aslında.
Herkesi diyemem ama fakirler erken unutuluyor sjsjjs
Çok seven unutamaz, az seven gamsızdır unutur gider.
Herkes bir gün unutulur. Hiçbir an sonsuza dek taze kalmaz.
Herkes bir gün unutulur. Herkes biçtiğimiz değer kadardır.
bizi. hatırlayan son kişi öldüğünde tamamen unutulmuş dünyadan silinmiş oluruz
Kimse vazgecilmez degildir herkes birgun unutulmaya mahkum
Yanındayım diyen gider, unutmam diyen unutur
Ben unutulmam jdjck dermişim
Herkes unutulabilir ama bazı yaşanmışlıklar unutulmaz
Kişi de nasıl bir yer edindigine bağlı bu ama yinede unutulur.
Evet
Bu hayatta kimse vazgeçilmez veya unutulmaz değildir elbette unutulur gider. Akıl da kalır kalır ama akılda kalması onu unutmadığın anlamına gelmez yaşanmışlık var sonuçta aklından silemezsin bazı şeyleri...
Unutulmaz kalır aklının bir köşesinde ama sadece ismini hatırlarsın anılar dahi silinir "bla bla biri vardı ahh ah" dersin sesini yüzünü kokusunu unutmuşsun zaten o ana kadar
Evet herkes bir gün... Fakat unuttuğu için unutmuş gibi yapmak zorunda kaldıklarımız şöyle dursun. Ben unutmam sadece hatırlamamaya çalışırım. Hayatıma dokunmuş her insan zihnimde varlığını sürdürür.
Unutulur çünkü hiç kimse kimsenin aklında ilk günkü gibi canlı kalmaz. Zaman en derin izleri bile silmeyi iyi bilir
Hayatında iz bırakan hiçbir anı unutulmaz bence. Aklının bir köşesinde tozlu raflara kaldırılır ve elbet vakti gelince birgün hatırlanır..
İnsan başta unutmaya ve vazgeçmeye kâlpten karar alırsa evet o kişiyi bitirir, yok eder.
Tabiki unutulur, insan kelimesinin öz anlamı unutan demektir
Gayet tabi unutulur bazıları kendini unutulmaz sanar ama çok çabuk unuttum😅😅
Tabi ölenler bile saniyeler içinde unutup gidiliyor.
Evet, herkes bir gün unutulur..
Sadece anılar kalır.
Hayır unutulmayacak kadar kıymetli kişiler de vardır
Unutuluyo ama iyi kötü anılar akılda kalıyo ya o çok kötü..
Zaman her şeyin ilacı demişler unutulur her şey herkes bir gün , unutulmayacak kadar sevdiklerimiz dışında
Seven asla unutmaz ama sevgisi kalmazsa o zaman tamamen unutur insan
İllaki unutulacak belki bugün belki 10 yıl SONRA
Bi şekilde unutuluyor
Unutulmuyor duygular bitiyor ama unutulmuyor
Unutulur , şarkıdaki sözler çok iyi 😅
Kalpten seversen zordur unutmak
Beni unutmakta pek zorlanmıyorlar…
Unutacağız ki gelenlere umut olsun...
Unutmak değil ama hatırlamamak mümkün
Kimse unutulmaz değildir.
Hak etmeyen unutulur diğerleri yürekte
Unutulur, gidersin
Kaldırırlar rafaa
Herkes Bir gün unutulur eninde sonunda...
unutulur illaki her sey bitiyo o mu bitmicek
Bence herkes unutulur, belki de çoğuda öyledir.
Unutulur elbet her şehir ve her insan #kolpa
Acı bir gerçek olsa da unutulur bence
Unutulmaz sadece eskide kalır eskisi kadar hatırlamazsın
Bir yanım korktu bi yanım aşkım başka bu şarkı
Benden başka dinleyen yok sanıyordum
Evet abi güzel şarkı
Kimse vaz geçilmez değildir evet.
Elbette unutulur acı gerçek bu.
Bazı şeyler Unutulmaz
Bazı kişiler unutulmaz.
Evet unutulmaz hiç bişey yok
Ölenler bile unutuluyor