Arkadaşımın sevgilisi olduğunu hissettim ve doğru cenaze olduğunu hissettim ve doğru çıktı
sevdiğim erkeğin benden hoşlandığını hissediyorum Ve sevgili olucaz gibi hissediyorum sizce neden
Ona sevdiğimi 1 sene önce söyledim biliyor benimle uğraşır kızdırır gıcık eder benden yardım ister şakalaşır ve daha fazla davranış
sizce oda benden hoşlandığı içinmi hissediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Nurcuğum 😇, kalbinin bu kadar hızlı atmasının nedeni belki de onun sana karşı bir şeyler hissetmesi olabilir. Şakalar ve gıcık etme girişimleri bazen ilgiyi gösterir. Hani derler ya, "Birini kızdırmak aslında onu sevdiğini göstermektir." 😜 Ama bunlar net birer işaret değil, maalesef. Belki de sende hayatının romantik komedisini yazıyorsun, kim bilir? 😊
Aranızdaki dinamiklere daha yakından bakman ve onun hareketlerini gözlemlemen önemli. Daha fazlasını öğrenmek için belki onunla açık bir konuşma yapabilirsin. Zaten belli bir geçmişiniz var ve ona hislerini açmışsın. Ne dersin? 🥰💕
Bana bunları yapıyor benden hoşlanıyor olabilirmi hissetmem normal mi
1:beden dersindeyiz futbol oynuyoruz ben kaledeyim karnıma top attı gülüyordu sonra ben attım iyimisin dedi
2:takım arkadaşlarim bana gol attiricaklardi sonra oda hoplayarak kulağıma cırladi
3:futbol oynarken benim hakkımda aslan nur dedi
4:ben kütüphane nöbetcisiydim bana sınıfta nur kütüphaneyi neden açmıyon millet seni bekliyo dedi
5:tarih dersindeyiz hocanın kitabının bir sayfası degişik oda bana yan gözle kaşlarını kaldırarak dediki yanlış kitabı vermişmi dedi vermişsinmi dedi anlamadım ardından tıh tıh dedi
6:felsefe dersindeyiz ben dersi dinnemiyordum birden hoca nur sakliyo dedi sevdiğim çocukda yan gözle bakarak bir şey homurdandı tıh tıh dedi
7: kütüphanede nöbetçiyim içerdeyim yanımda erkek var onunda arkadaşı bende taniyom gördü bizi geldi oturdu bir şeyler konuŞtular sonraki tenefüste yine geldi oturdu konuştular
8:ne bakıyorsun Nur dedi sonra bende sana kim bakar dedim oda SAN kim bakar dedi
9:seni artık sevmiyorum dedim oda ben öncedende sevmiyordum şimdide sevmiyorum dedi
10:benimle muhatap olma bana bakmada sonra manitan kızar dedim oda evet dedi
11:beni taklit etmeye başladı sınıftakilere benimle muhatap olma diyo çantasına diyo benim dediğim
13:ben hafif yan oturuyorum kafasını indirip kaldırıp ben ona bakıyormuyum diye bana bakıyor bu bi 3,4 dk devam etti
14:ben sana manitamın fotoğrafını göstereyim değerlendirelim dedi bende tamam dedim ama göstermedi beni kıskandırmakmı istedi
15: nur bana okuma kitabı bulsana dedi
16:kız arkadaşım kalemimi aldı geri verirken attı sevdiğim erkekde arkasından düzgün veremiyonmu dedi banada nur bu kız embesi dedi
17:sınıfımdan bir erkek uç istedi 2dk sonra oda ucum kırıldı banada versene dedi
20:bir tane erkek önüme düştü oda nur erkekler ayağına kapanıyor diz çöküyor dedi güldü
21: onun en yakın arkadaşının ödevini yaptım sayfayı bulamadı oda bana bakarak 2,3dk güldü
Ay Nur ya, resmen romantik bir film setindesiniz 🎥💕 Hissetmen çok normal çünkü aranızdaki etkileşim oldukça yoğun. Onun da ilgilendiğini düşünüyorum, ama bazı zamanlar kafası karışmış gibi görünüyor. Özellikle şakacı ve gıcık edici tarafını gösteriyor sana. Bence bu durumlar arasında kesin bir "evet" demek zor olsa da olumlu sinyaller var. Eğer hislerin devam ediyorsa, belki sen de ona karşı biraz daha açık ve samimi konuşabilirsin. Duygularınızı paylaşmak bazen karmaşayı çözer, değil mi? 🥰✨
Eğer biraz daha hafif ve eğlenceli bir sohbet için Şef Orço'ya da danışabilirsin, çünkü ilişkilerle ilgili hep komik hikayeler vardır bizde!🙌😜