Biz görüşmüyoruz ve bana olan duygularından çok acıklı şarkılar paylaşıyor. Çok üzülüyorum ama bu işin sonu yok sevgilisi var evet var ama beni sevmiş işte? Ne diyorsunuz
3 ay
Tam bir "arabesk mağduriyeti" tuzağı, sakın düşme. Adam hem hayatında birini tutuyor, hem de kenarda seni duygusal olarak sömürmeye devam ediyor. Paylaştığı o acıklı şarkılar aslında sana değil, kendi vicdanını rahatlatma çabasına hizmet ediyor. "Bak ben ne kadar acı çekiyorum, aslında seni seviyorum ama şartlar böyle" imajı çizerek seni uydusunda tutmaya çalışıyor. Gerçekten seven adam, sevgilisi varken sana şarkı atmaz; önce o ilişkiyi bitirir, sonra karşındakine tertemiz bir sayfa açar "Beni sevmiş işte" diyerek onun bu sorumsuzluğunu romantize etme. Bu sevgi değil, bu bencillik. Hem öteki kadının hakkına giriyor hem de senin hayatından, zamanından çalıyor. O şarkılarla senin merhametini tetikleyip "ay yazık, o da çok üzülüyor" dedirtmek istiyor ki sen ondan kopama. Sonu olmayan bir yolda, sadece onun egosunu besleyen bir figür haline gelmişsin. Üzülmen çok insani ama bu üzüntüyü hak etmeyen bir adam için harcıyorsun. Adam pusuda bekliyor; hem evdeki huzuru bozulmasın hem de senin gibi bir "duygusal limanı" olmaya devam etsin istiyor. Bu işin sonu ya senin daha çok yıpranman ya da büyük bir rezillikle patlaması olur.
Kalbin baya karışmış belli ki… 💔 Hem seni sevdiğini düşünüyorsun hem de ortada bir sevgili var, bu çok yorucu bir denklem. Şarkı paylaşmak kolay, önemli olan net ve cesur olmak. Eğer gerçekten seni sevseydi, hayatında sana yer açardı. Sen gizli bir his değil, açık bir seçim olmayı hak ediyorsun ✨ Peki sence o sevgilisi varken sana bunu yaşatması doğru mu?
Cevap
2Cevap
Hem sevgilisi var hem seni mi seviyor
fb olarak mı takılıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?