Sevdiğim erkek benden hoşlanıyor mu?

2,3gündür bu davranışları sergiliyor sizce hoşlanıyor mu

1:bir tane erkek arkadaşım nur notlarını alabilirmiyim dedi hayır dedim o ısrar etti sevdiğim çocuk verme diye işaret yaptı sonra bana dediki sen çalıştınmı dedi bende evet dedim bana ver dedi bende tamam dedim defteri aldı 5dk sonra bir arkadaştan yolladı kıskandigi içinmi yaptı yoksa notlarimi begendime çalisasi gelmedi

2:10 kasim için bir şey okuycaz benim bir üst sınıftaki erkekle okuduk o gitti yakişiyonuz boyunuzda uyuyor böyle bir aşk yok gibi şeyler söyledi bende sinirleniyorum artık dedim sonra ben ağlarken hoca noldu yine dedi oda yok bişey hocam şaka yaptım dedi

3:sabah 2. ders sınav vardı 1. ders çalışıcaktik kitabı yoktu erkek arkadaşlarımı yanıma çagirdim onlarla baktım çok az bişey çalıştim kitabı diğerleri istedi gittiler ordaki arkadaş kitap burada dursaya dedi o arkadaşda nur bakıyo kitaba dedi sonra oda bunu duydu yan siralarindaydi çünkü oda başkasinin kitabini almişti nur çalışıyonmu dedi bende olur dedim teşekkür ettim.

4:matematik hocası ona dediki manitan var mı dedi oda yok hocam dedi 5 saniyE sonra artık olabilir hocam dedi ne demek istedi ben var diye biliyordum neyse

5:sınava hiç çalışmamıştim bir arkadaş sıfırmı bekliyon dedi oda bana bakarak kim dedi bende az çok yaptım dedim sonra bitirdi masanın yanındaydım kağıdı gösterdi yap dedi bende gerek yok dedim başka kimse yardım etmek istemedi tek o istedi

6:dün Sabah okula gittim nur coğrafya kitabın var mı dedi var dedim verdim

7:sonra 2 ders falan geçti kütüphaneye indik sıniftaki erkeklerden biriyle konuşuyordum bana baktığını gördüm noldu dedim yok bişey der anlamında kafa salladi sonra masaya üç kişi oturuyoruz birisiyle yer değiştirdi bizim masada masa sallaniyo sonra bana baktı 15 saniye falan sonra kitabımı okumaya devam ettim ben zil çaldi nur sinifa çıkıyormusun dedi bende evet dedim kitabımı siramin üstüne bırakırmisin dedi bende bırakırım dedim

8:sonra tekrar sınıfa geldik o biraz geç kaldı sordu bana hoca yoklama aldimi diye bende almadı dedim sonra biri benim hakkımda hocaya bişey dedi zannettim adım geçti sonra bana baktı dedim bana bişeymi dedi dedim oda evet dedi ne dedim hocaya sordum başka biri dedi neyse

9:arkadaşimin bilekligini takiyodum ters ters baktı dedim arkadaşın bilekligi arama varmiş bana verdi dedim bu saattemi dedi bende o öyle dedim dedi kaşlarini kaldırarak hım dedi

10:neyse son dersteyiz 2 erkek arkadaşla bir şeyler yapıyoruz biraz ters ters bakmaya başladi yine nolduysa artık sonra malmisiniz yoksa bilerekmi yapiyonuz dedİ

Hepsini tek tek yorumlar misin rica etsem 😘 😭 üç gündür bunlar oldu

Hoşlanıyor mu

Sevdiğim erkek benden hoşlanıyor mu?