1:sabah ödev olduğunu gördü Nur yaptınmı dedi bende yaptım dedim oda versene bende yapıyim dedi
2:biyoloji performansı vardı onun yapmıycağını tahmin ettim onunkinde yapmıştım haberi yoktu tahmin ettiğim gibi yapmamış sonra ona dedimki ben yaptım veriyimi dedim fazlamı dedi evet dedim sonra aldı dediki sen eksi almıycan demi dedi bende evet almıycam yaptım dedim.
3:sabah muhasebe dersindeydik bana dediki bana bunları at dedi bende tamam dedim genellikle bu tarz şeyleri benden ister ödev yapma falan.
4:kütüphanedeyiz arkadaşlarla kafa sallıyor bana bir şey dedi sonra kitap oku dedi 5dk sonra falan arkadaşı durduk yere gülmeye başladı. Bu durum o Yokkende oldu sonra sordum arkadaşına seni sinir etmek için güldüm dedi
5:arkadaşımın sevgilisi benim sınıfta o gün yurtta nöbetçiydi yurda gidelim dedik sevdiğim çocukta duydu bunu dediki sende gidiyon dedi bende evet dedim arkadaşım gel dedi dedim duymadı galiba sonra gittik geldik gülerek gittinizmi yurda dedi bende komikmi dedim oda bana göre komik gülüyorum dedi bende tamam Gül dedim
6:hoca saçınımı boyadın dedi bende asla dedim sevdiğim erkekte hıh neden dedi bende günah dedim oda açık olmakta günah dedi galiba tam anlamadım.
7:Sabah arkadaşa ödevi verdim o sırada sevdiğim çocuk geldi o yapmamış yan sıranın yan sırasındaki çocuk ben veriyimi dedi oda irem kısaysa benimkini yaparmısın dedi bende tamam dedim diğer çocuğun dediğini duymadımı bilmiyorum bana yaptırdı
8:öğlen arasına girdik tarih ödevi uzunmu dedi ya bana ya oradaki arkadaşa sonra benle bir arkadaşım uzun dedik tekrar bana Nur tarih ödevi uzunmu bende uzun dedim sonra seninkinide ben yapıyimi dedim yetişirse yap dedi.
9:ben onun arkadaşıyla konuşmaya giderken ayağını uzatı ve hemen geri çekti
10:sınıfa yeni gelen çocuk ve kuzeniyle konuşuyorduk oda sırasına başını koymuştu hoca gelince kalktı o çocuğa bi susmadınız gibi bir cümle kurdu ama arkadaki arkadaşlarına konuşuyordu onlara bir şey demedi kıskandığı içinmi yoksa rahatsız olduğu içinmi
benimle 1,5senedir uğraşıyor ama sevgilisi var ama hem sevgilisini sevip hemde benden hoşlanıyor olabilirmi
hepsini tek tek yorumlar mısınız rica etsem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer