Bu işleri hiç anlamıyorum yorumdan olayı anlatsam 5 dakkası olan bana bir akıl verebilir mi deliricem 😣😣
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaz anlat da crvaplıyım
Ya hepsini okursunuz inşallah biraz uzun ama kafam çok karışık :( direkt kopyala yapıştır yapmıştım atayım...
Çok uzun olacak ama olsun, kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
Okudunuz mu
Okudum ama her şeye bu kadar anlam yükleme bence kaç yaşındasın sen
21 olacağım
Hmm bana özelden yazar mısın bi xperin yetiyorsa
Buyur
Ya hepsini okursunuz inşallah çok uzun ama bi akla ihtiyacım var :( kopyala yapıştır yapmıştım direkt atayım oradan...
Çok uzun olacak ama olsun, kendi yaşam tarzımdan farklı biriyle tanıştım ilk defa. Kendisi çok sosyal baya atılgan birisi, kafama takıldı kaç gündür. Konserde tanıştık, baya komik biri anlatamam, normalde çok utangaç çekingen biriyim karşı cinsle konuşmada ama çenesi insanı bi açıyor bir açıyor kaç saat konuştuk falan da kendisi baya alışkın içkili falan ortamlara. Biz hiç alışkın değiliz bu tarz şeylere. Ya o sıra biraz içiyordu kafası gitmek üzere gibiydi falan ablama (yaşı büyük) onun telinden istek attım o kendinede at dedi bende ablamın takip ettiklerinden beni bulup istek atarsın demiştim (ismimi söyleyip hesap adımı söylememiştim) neyse hiç beklemiyordum unutmuştur hatırlamaz falan bir saat sonra o gece istek atmış, ama mesaj falan atmadı 5 gün oldu olacak acaba ben mı yanlış anladım sadece arkadaş olarak mı gördü beni? Ama o çekimi ben baya hissettim yani çok değişik hayatımda asla unutamayacağım bir güne eklendi o akşam...(daha 21 yaşında anca var bu arada yaşı) sürekli gülüyordu güler yüzlüydü samimi gibiydi ama bir ara ablama burdan sonra after party yapan yer var mı biliyor musunuz dedi ablam bilmiyorum falan dedi sonra aynısını bana sordu bende ben daha çocuğum nerden bileyim falan dedim. Şaşırdım yani öyle bişi sormasına ne bileyim. yani ne yapmam lazım sürekli ideal tipim olmamasına rağmen onu düşünüp duruyorum hikaye falan attığında beğenmeli miyim? O günden bir gün sonra hikaye atmıştım sadece görmüştü bir şey yapmamıştı. Eski sevgilisiyle de konserde tanıştığını söylemişti. Kafam çok karıştı o gün sevdiğim grubun konserini kaçırdım 3. dolmuşa zar zor yetişip gittim o konsere her şey nakış nakış tüm zamanlama planlanmış mıydı yaradan tarafından bunu düşünüp duruyorum...
Belkide senden bekliyor ilk adımı
Ama mesaj falan atamam ki ablam sakın atma dedi kızları kullanıp atan türden biri diye düşündü ama öyle mi değil mi bilmiyorum ki aah ah ben mi fazla kafada kurdum acaba ya :/
Olabilir ablana bu konuda güven genellikle haklı çıkıyorlar
Konu ne
Tabi
Biraz uzun ama hepsini okuyup bana bir akıl verirsiniz inşallah kafam çok karışık :/ direkt kopyala yapıştır yapmıştım ordan atayım...
Okudunuz mu acaba
Olur dinlerim