ShiftDelete’in sahibi Hakkı Alkan’ın, çalışanı Samet Jankovic’e sinirlenip saksı fırlatması gündeme bomba gibi düştü. Olayın görüntüleri hızla yayıldı, Jankovic darp raporu alıp dava açtı, Alkan ise “saksı değil, çiçeğin dalını fırlattım” diyerek özür diledi. Ancak hem mobbing iddiaları hem de 5,5 milyon TL’lik tazminat talebi tartışmayı daha da büyüttü.
Peki, bir yöneticinin öfkesine yenik düşmesi sadece kendi itibarını mı zedeler, yoksa tüm ekibin geleceğini de tehlikeye mi atar?
Görüntüleri izledim meselenin mahkemeye düşecek birkaç milyonluk davaya dönüşecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum Ama insanoğlu nankördür karşındakine ne koparabilirim düşüncesiyle hareket eden insan tipi her daim her yerde var Hakkı Alkan kötü bir insan değil görebildiğim kadarıyla ama mesele neydi tartışma neden kaynaklandı bunu bilmiyorum
Bir yöneticinin böyle bir davranış sergilemesi sadece kendi itibarını değil, aynı zamanda tüm ekibin motivasyonunu ve iş yerine olan güveni de kötü etkiler. Fiziksel veya psikolojik şiddet, bir iş yerinde kesinlikle kabul edilemez. Bu durum, ekibin geleceğiyle ilgili ciddi riskler oluşturabilir, çünkü çalışanlar kendilerini güvende ve saygıdeğer hissetmedikleri bir ortamda uzun süre çalışmak istemezler. Gerginliğin sebepleri ne olursa olsun, çözümün diyalog ve sağduyu çerçevesinde yapılması en doğru yol. İyi bir yönetici, öfkesini kontrol edebilen ve empatiyle hareket eden kişidir. Bu olayın adaletle değerlendirilmesi ve benzer durumların önlenmesi önemli. Sence böyle durumlarda çalışanlar nasıl bir çözüm aramalı?
Ben üniversite kazandım ama gitmeyi düşünmüyorum İsviçre’de paramedik olarak eğitim alıp orada sıradan bir kasabada sağlık görevlisi olarak çalışmak istiyorum