Bu durumda sizce ne yapmalıyım?

benim 2 senelik bir ilişkim var ve şimdiye kadar sevgilimden hiçbir yanlış görmedim ben kız konusunda tamamen sınırlarımı belirlemiş durumdayım ona karşı yani asla hiçbir kızla sohbetin dahi olmicak diye kendisi üniversiteye gitti bu sene ve biz bi kaç gün önce tartıştık ben çok gereksiz yere ondan ayrıldığımı söyledim o esnada dışardaydı yurda geçince konuşucaz saçmalama falan dedi ardından arkadaşımın aklına uydum heryerden engelledim ama heryerden daha sonra kendisi annemi aradı ordan engeli açmamı söyledi kaldırdım engeli ben yurda geçince konuşucaz diyorum sen engelliyorsun bu nasıl iş falan dedi bende çaba göster o halde dedim oda ilişkiyi bitirmişsin neye çaba gösterim dedi bende tm dedim bıraktım ardından sabah yine günaydın falan yazdı konuştuk ettik barıştık bu sefer öğrendim ki sınıftan bi kızı ınstagramdan eklemiş samimi değillermiş arkadaş bile değillermiş sınav zamanı 5 kişi toplanıp çalışmışlar kızda varmış ordan tanıyormuş karşısına çıkmış hesabı öyle eklemiş daha ayrılalı 1 gün oldu niye ekler bi erkek dedim hiç mi değerim yok oda belki sevgili için değil unutmak için falan dedi güya bende kabul etmediğimi söyledim ardından hiçbir kızla selamı bile olmicağını söyledi hatta ilkte aynı sınıftayız illa selam olur falan dedi olmicak dedim uzlaştık yine bi şekilde ama benim içimde nedense bir sıkıntı var sanki içten içe soğumuşum gibi ama onu istiyorum gibi de aklım çok karışık bu durumu ona nasıl anlatırım içimdeki hissi bilmiyorum napmalıyım
Bu durumda sizce ne yapmalıyım?