Kendimi sevilecek aşık olunacak biri olarak görmüyorum çünkü ama karşılıklı severek evlenmek de istiyorum ama o insan sanki hep daha iyisini ister beni sevmez beğenmez değer vermez gibi geliyor zaten eşinin dış görünüşünden dolayı gururla yanında dolaştıran insanlar bile var ama ben öyle değilim bana her evlilik de duygusal bağ ile kurulacak diye bir şey yok istiyorsan anlaşabildiğin biriyle evlen çoluk çocuğa karış her şey aşk değil diyen de oldu ama kimse benim açımdan düşünmüyor. Ne yapmalıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değersiz hissediyorsun kendini ve ya öyle hissettirmişler. Buna ne gerek var ya?
Kendi değerimi başkalarının gözünde arıyorum daha önce sanaldan tanıştığım iki kişiye fotomu attıktan sonra engel yedim tamam engel atmaları falan onların karaktersizligi ama sonuç olarak beğenmediler beni beğenilecek biri olsaydım beğenirlerdi adamakıllı güzel diyen birini de görmedim bana tamam insanların her düşüncesi benim ne olduğumu belirlemez ama dış güzellik konusunda da ne olduğumuzu biraz da etrafımızdaki insanlar belirler diye düşünüyorum
Yukarıda yazmış olduğun yoruma katılmamak içten değil. Ancak Şurası hatalı : "güzellik konusunda da ne olduğumuzu biraz da etrafımızdaki insanlar belirler" tamamıyla bu belirlemez. Etkendir kabul ederim ancak tamamı bu değildir. Öncelikle kim ve nasıl bir insan olduğumuzu kendimiz keşfetmeli ve farkına varmalıyız. Görsel ve fiziki olarak kusursuz insan yoktur.
İnsanlar doyumsuz ve kanaatkar olmayan canlılardır :) Bunu unutmamak gerekir. Kusursuza yakın bir partneri bile olsa bir süre sonra o "yakın" kısmını irdelemeye başlar :) Üzme çok kendini.
Teşekkür ederim:) zaten eskisi kadar umursamıyordum bunu da sadece bende bu durum iz bıraktığı için sordum bu soruyu ara sıra geliyorlar bana da düşünüyorum bunları yoksa sürekli kafama taktığımdan değil
Kendini nasıl özgür hissediyorsan o şekilde yaşa
Soruyla ne alaka şimdi
Çok mu önemli sevilmek istiyor olman?
Değil aslında ama yine de üzülüyor insan
Asla mutlu olamazsın insanla mutlu olunmuyor
Sadece taktığım şey fiziksel sebeplerden dolayı sevilmemek insanın canını sıkıyor bu acı verici yoksa illa hayatımda biri olacak diye bir şey yok
Görüntü o kadar önemli değil.
Önemli maalesef beğenmediğin birini sen de kabul etmezsin kendimizi kandırmayalım
Ben kendimi kandırmıyorum zaten ama ilerisi için fiziksel özelliklerinden ziyade kişiliği önemli. Beğenmek sadece fiziksel olarak olmuyor.
Ama ilk baş dış görünüş önemli kişiliği belki iyidir diye kimse dışı kötü olan birine o şansı vermiyor ben bundan bahsediyorum
İnsanlar kendilerine bile şans vermiyor ki görüyorsun rezilliklerini. Niye onları baz alıyorsun? Dış görünüşün önemi o kadar yok söyleyeceğim tek şey bu.
Biraz bakımlıysan, temizsen harikasındır.
Beni kimsenin beğeneceğini ben düşünmüyorum.
Niye?
Bilmiyorum küçüklükten beri o düşüncem var beğenilecek bir tarafımın olduğunu da düşünmüyorum
İleride seni beğenen biri olur. Zorlama kendini.
Belki tanışabilirdik.. Kötü bir fikirde olsa neyse söylemek istedim.
Ben sanaldan bu niyetle konuşmuyorum artık kimseyle sana özel bir şey değil yanlış anlama
Yanlış anlamadım, zaten belki dedim bende. Sadece aynı tarz şeyleri bende yaşadım seni görmedim ama güzelsin bence nasıl bir fiziğin olursa olsun.
Teşekkürler, zaten eskisi kadar umursamıyorum bunu sadece az da olsa izi kaldığı için sordum bu soruyu
Birileri sırf benim görüntümü beğenmediği için üzdüler, bazısı engelledi bazısı yazmaya bile tenezzül etmedi. Sonrasında herşeyi anladım insanoğlu bu yüzden hep kaybediyor anlamadığı ve görüntüsü iğrenç olan herşeyi ya boşveriyor ya da yok ediyor.
Zaten anlamı yok artık. Rica ederim.
Sırf senin görüntünü beğenmediği için seni istememişse birisi daha seni henüz keşfedemeden seni bıraktığı için o kaybeder seni asıl, ama sen de düşünme çok seni her şeyinle seven birisi senin karşına çıkacaktır emin ol sadece o insanlar senin için doğru kişi değildir belki de o yüzden olmadı, zaten o yüzden olmadığı da açık. Ben de böyle konuşuyorum da beni de gören çok böyle psikolojisi sağlam biri falan sanır, terzi kendi söküğünü dikemezmiş işte jfhhfh
Ama bazı kalp kırıklıkları da geçmiyor ama emin ol o yaşadıklarının hepsi tecrübe olarak kazındı sana ve bundan sonra hayatına girecek her insana sen şüpheyle yaklaşacaksın hemen güvenmeyeceksin belki de, ve bu çok güzel bir şey
Hayır güzel bir şey değil. Hayatıma insan almıyorum artık, istiyorum ama alamıyorum kendime bile güvenmiyorum. Ben konuştukça kötü oluyorum. Kendinize iyi bakın, iyi günler.
İyi günler