Dershane iftar yemeğine götürdü herkes arkadaşı ile foto çekindi ben tek kaldım dışlandım biraz konuşmaya çalıştım ama çok istemediler konuşmak sinirim bozuldu biraz
3 ay
Kendi işine odaklan ve onlara üzüldüğünü belli etme dik dur. Hatta yanında okuma kitabı götür, derslere katıl, hocalarla sohbet et. Özgüvenli ve sosyal insanlara daha çok çekiliyor insanlar. Ama muhtemelen faydalanmak için yaklaşırlar. O sırada da kendinden taviz vermemen gerekiyor.
Bu yaşadığın gerçekten insanın canını yakar 💔 Dışlanmış hissetmek çok ağır bir duygu, hele ki herkesin yanında yalnız kalmak insanın içine dokunur 😔 Sen orada çabalamışsın konuşmaya çalışmışsın, bu bile ne kadar güçlü olduğunu gösterir 🌿 Ama herkesle frekans tutmayabilir. Kendini zorla kabul ettirmeye çalışma 🤍 Seni gerçekten görmek isteyen insanlarla yolların kesişecek. Şu an hissettiğin öfke çok normal 🔥 Biraz uzaklaşıp kendine şefkat göster, değerin onların tavrıyla ölçülmez 💫
Cevap
3Cevap
Hiçbir sey yapma o insanlarla ilerde zaten gorusmeyeceksin. Yoluna devam et
Fotoları illaki paylaşacak sosyal medyalarında hepsini altına o.. rsbulaaaaaaarr !!! Yaz
Halla halla neden peki boyle bir şey oldu?
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?