Yorumların cevapların hepsini okudum.
Benim sana tavsiyem şu. Al karşına (yine), ya bana derdini söylersin ve beraber çözeriz, ya da ben bu hafta boşanma davasını açarım, diyeceksin.
Usta belli yani ne dese eyw demiş bir tipsin anladığım. Sevdiğini de kıramaz insan orası öyle de, kendi kararı da olmalı. Sen ona rahatlık vermişsin, ve kadınlara rahatlık net her zaman kişi farketmeksizin batar ve çıkartıp sana sokar, sen debelenirsin bu örnekteki gibi.
Bir kere de kendini düşün ve bencil ol.
Aileler birleşse bile asla inanma düzeleceğine. Güzel konuşmanla düzelmeyen aileler araya girince ancak numara yapar.
Ayrıl geç, bekar hayatını yaşa awq
04 Yorumla
Soran1 yılBitirirsem daha dönüşü olmaz ben tükürdüğüm yüze bidaha bakmam ama sabrımı zorluyor az kaldı
- 1 yıl
Usta az kaldı demek bir şeyleri değiştirmiyor. Dediğim yap, sonra da arkana yaslan.
Ona her böyle davrandığında bitirebileceğin korkusunu vereceksin ki dinç kalacak. Korku dinç tutar her zamandaaa
Kaldı ki ben yanımda da korkuyla kalan bir eştense, sevgiyle kalanı tercih ederim.
Ayrıl, daha iyilerine layıksın ciddi diyorum
Soran1 yılDerdini bı anlasam
- 1 yıl
Bencede karşına al insan gibi konuş. Eğer aynı şekilde devam edeceğini farkedersen boşanacağını söyle. Eğer boşanmaya falanda tamam diyorsa direk boşa.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBaya da cevap veren olmuş, bilmem bana gerek var mı ama bu konudaki tecrübemi paylaşayım madem: Benzer tavırlar eşimde de vardı. Böyle evlendik ama görsen, iki yabancı gibiydik bazen. Sohbet yok, muhabbet yok. Ev işi ve yemek yapmayı da bıraksam tamamen anlamsızlaşacaktı sanki o evdeki varlığım. Oysa babamın aksine sohbet edebilen, konuşkan biriyle evlendiğimi düşünüyordum. Ve şimdi (8 sene sonra) dönüp baktığımda, gerçekten şunu söyleyebiliyorum: Evet sorunlarımız vardı. Zaman zaman o, zaman zaman ben evlilik kararını sorguluyorduk. Doğru mu yapmıştık, gerçekten bu insan mıydı artık hayatınızın geri kalanında hayatımızda olacak olan, mutlu muyduk gerçekten? Bizim öyle zamanlarımız oluyordu ki, günlerce konuşmuyorduk. İletişimimiz aşırı kötüydü. Hatta bazen bana, beni sessizlikle cezalandırır gibi gelirdi. Demem o ki, bir sorun olduğunu hissediyorsan, muhakkak bir sorun vardır. Ama kendi içinde dolup taşmaktansa bunu eşine söyleyebilirsin. Tamam, belki sessiz bir tiptir, benim eşimde aşırı sakin biri. Ama bütün gün susmakla olmaz, gönül muhabbet ister, hoş söz ister, bazen barışması tatlansın diye, kavga etmek ister. İletişim çok önemli bir husus. Susarak, sineye çekerek hiçbir şey hallolmuyor. Ha bak, kestirip atmakta hiçbirşeye çare olmuyor. Ama madem evlendiniz, duyguları, düşünceleri, arzuları, hayalleri, hayal kırıklıklarını konuşmak zorundasınız. Bazı konular vardır, sıkar insanı. İş gibi. Bende eşimin iş hayatından çok bir şey anlamam örneğin. Hatta sitem eder çokca, o bana iş ile ilgili bir şey anlatırken başka birşeyle meşgul olduğumu, sıkıldığımı çok belli ettiğimi söyler. Ve eskiye bakınca artık mevlana gibi başımı öne eğip beklemiyorum. Daha doğrusu bekleyemiyorum. Tam tersi, artık çok çabuk yükseliyorum. Çünkü içime atacak yerim kalmadı. O sessiz ve belirsiz bekleyiş, gergin havayı kaldıramıyorum. Ya herro ya merro, hodri meydan.
21 Yorumla- 1 yıl
İçine kapanık olabilir mi
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok sebep olabilir Valla yorumları da okudumda sanırım ya eski heyecanını yitirmiş soğumuş olabilir. Bu arada cesaretli değil demişsin cesareti olmayana bu kız bi tepki vermez diye daha çok yürüyebiliyorlar. Ama bu ciddi bir olay hemen şüphelenme. Başka düşündüğü bir kıskanç arkadaşına aranızdaki mutluluğu anlattıktan sonra seni ona karşı ayrılsınlar diye kışkırtmışta olabilir. Arkadaş ortamı nasıl acaba. Kışkırtırsan konuşur dicemde senin suçun olsa eninde sonunda konuşurdu. Merak ettim güncelleme yap mutlaka.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1 buçuk yıl susupta şimdi ne dedinde konuştu eski haline dönecek emin ol.
Soran1 yılFantazilerini kendine sakla gel sana anlatsın nasıl ikna olduğunu işine bak yorum yapmak zorunda değilsin sanane benim nasıl ikna ettigimden gel sana anlatsın bu kadar meraklıysan
Cevap sahibi1 yılSen ağlamıyor muydun ikna etmeden önce napcam arkadaşlar diye ikna edince aslan mı kesildin sanane diyo bi de. Senin istediğin olunca kendini Süpermen zannetme o kadın gene senin havanı indirir merak etme. Hadi işine.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılMonotonluk buna sebebiyer veriyor olabilir iş yerinde bir sıkıntı yaşanmış ve bunu içine atmayı tercih ediyor olabilir bunun altında yatan bir çok etken olabilir.. siz güzel bir ortam hazırlayıp bu sorunu uygun bir dille sorup çözmeyi deneyebilirsiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durum gerçekten zor görünüyor 😔 Öncelikle, senin kendini böyle hissetmen çok doğal çünkü sevgililerin ya da eşlerin birbirine destek olması ve sohbet etmesi ilişkiyi güçlendirir. Ancak, eşinin bu davranış değişikliğinin altında yatan nedenleri anlamaya çalışmak önemli. Belki stresli bir dönemden geçiyor, işte sorunlar yaşıyor veya farklı bir şey onu etkiliyor olabilir 🤔
İletişim kurmak için farklı yollar deneyebilirsin. Belki keyif aldığı bir etkinlik planlayabilir veya onun sevdiği bir konuda sohbet başlatabilirsin 🌟 Eğer bu durum devam ederse, belki bir uzmandan yardım almak da olumlu bir çözüm olabilir. Kendine dikkat et ve duygularını ihmal etme 💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Aaa aaa dışarda farklı evde farklı yani o zaman sen bi geri çekil sen de gerekmedikçe konuşma gözlemle sorunu bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılseni sevmiyordur artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Soru sormayı bırak ve sen de o yokmuş gibi davran. Ben bu tavırları çok iyi bilirim. Hiiç kırılmış etmiş vs. bir şey değil bu. Seni sıradanlaştırmış ve soğumuş veee bu seninle ilgili değil kankam. Kadınlar onların derdini umursayan, tribine s... ım hee demeyen adamlara böyle sırt dönerler. O yokmuş gibi arkadaşlarınla çık, eğlen ve burnu sürtsün biraz. Dünya onların etrafında dönüyor sanıyorlar sevilince. Çünkü kadınlar bilmez sevilmeyi kankam. Onlara acaba aldatıyor mu, acaba seviyor mu, neden ilgilenmiyor gibi zahmetli düşünceler vereceksin.
05 Yorumla
Soran1 yılİyi güzel hoş konuşuyorsun ama bunu yapsam suç ondayken bana dönecek
- 1 yıl
Hocam sen sormuşsun ve seninle paylaşmamayı seçmiş sessiz moda geçeceksin ya da ortaya bir tepki koyacaksın. Haddime değil belki burada bu yorumları yapmak ama yaşadım aynılarını ve günün sonunda terk ettim. Sonradan anladı pişman oldu, ama bu saygısızlık. Sorarsın anlatmazlar, sormazsın ilgisiz derler vs. ama iyi kötü bir reaksiyon göstermezsen gözden çıkarılıyorsun. Kabalaş, bağır çağır demiyorum ama bu durumun senin hoşuna gitmediğini ve buna tahammül göstermeyeceğini bilmesi lazım. Evlilik böyle bir şey değil ki.
Soran1 yılBende o kadar eminim ki soğuk yapınca kendi kafama göre davranınca pişman olacağını ama bunu tercih etmek istemiyorum zorla bunu yaptıracak bana
- 1 yıl
Güzel adamsın belli. İçine sinmiyor, neden içimden gelmeyen bir tavır sergileyeyim diyorsun haklısın da. Ama ehline gelmeyen her şey ziyan oluyor işte maalesef. Umarım onunla iletişim kurmanın ve sorunları çözmenin bir yolunu bulursun, ama böyle giderse sonu karanlık görünüyor. Benden sana bir arkadaş tavsiyesi olsun artık harekete geç. Çünkü bu durumla onun bir derdi yok. Yaptıklarına rağmen onu anlamaya çalışan kibar davranan bir adamsın ve bu onun için büyük bir konfor. Onu biraz o konforundan etmelisin.
Soran1 yılDoğru.
1 yılEşiniz iş hayatını stresli ve yorucu geçiriyor olabilir bu da ister istemez aile yaşamınıza etki ediyor olabilir. Her zaman sebepleri aldatmaya dayalı olmayabiliyor. Direkt aldatma demek fazla peşin hükümlü olur yorumlarda denilenler fazla karamsar ve kesin yargı. Bilmeden, anlamadan, dinlemeden biri var denmesi zaten doğru olmaz.
Çözülemediği noktada bir çift terapisinden destek almak faydalı olacaktır.
Mutluluklar..
00 YorumlaAbicim lütfen bana özelden yazar mısın.
Hem tecrübelerimden hem de bu konulardaki bilgilerimden belki bir faydam olur.
Erkekler olarak çok aşırı bir kötüye gidiş var.
Kadınlar mutsuz ve bunların çoğu sebebi biz erkeklerden kaynaklanıyor.
Onun için her şeyi yaptım, ne derse yaptım vs maalesef kadınların bizden asıl beklentisi bu değil. Kadınlar onların her dediğini yapmamızı istemiyor. Ve bunu yaparsak bizi daha çok sevecekler ya da mutlu olacağız düşüncesi de çok yanlış.
Hatta ve hatta kadınlar onların bir sorunu olduğunda hemen çözüm üretmemizi de istemiyorlar.
Kadınların istediği 2 şey var;
1. Onları her konuda anlamamız ki bu bir çok erkek için çok zor hatta imkansız bir şey
2. Eğlenmek08 Yorumla- 1 yıl
Bence en önemlisi aileyi karıştırmamak ve ev islerine yardim etmek.
- 1 yıl
Ev işlerine yardımcı olan hatta hatta fazlasıyla yapan
Ailesini karıştırmayan, ailesine karşı karısını her daim savunan
Karısının mutluluğu için elinden geleni yapan onu tatillere götüren
Eğlenceli, ileri seviyede yakışıklı, zeki, çalışkan, başarılı, otoriter, saygın, çevresi tafafından sevilen, evi, arabası, parası olan bir adamın aldatıldığını biliyorum.
Hem de kiminle biliyor musun;
Akşama kadar kahvede oyun oynayan,
Maymuna yakın derecede tipsiz, yamuk burunlu, dişleri sarı ve ağzı kokan,
Konuşması bozuk, hayatında tek bir kitap okumamış, yazı yazarken bile zorlanan, ilkokul mezunu
Elleri sürekli pis ve terli, ayakları kokan, eşyaları üstü başı kokan
Hiçbir iş yapmayıp çalışmayıp ondan bundan para isteyerek bulduğu parayı alkole ve kahve köşelerinde kumara yatıran
Karakteri beş para etmeyen eli tesbihli bir kro ile hem de defalarca.
- 1 yıl
O kadının terbiyesizliği. Ben asla yapmazdım
- 1 yıl
Ben hem dışarıda hem evde köle gibi çalışıp kendi maasini bile harcayamayan kadinlar biliyorum
- 1 yıl
Burada erkeğin bir suçu yok.
Genel olarak kadınlar efendi ve iyi niyetli erkekleri sünepe olarak görüp nerde bir kanka varsa onları tercih etmeleri de kadınların ne derece zayıf olduğunu gösteriyor.
Hep hata hep hata ama sürekli erkek suçlu. Kadınlar her şeyi kendi elleriyle yapıyor kendi tercihleriyle - 1 yıl
O zaman erkeğin de kendi tercihi. Bak bir kere birini aynı evde yaşamadan tanıyamazsın. Sonrası da sıkıntı
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinizin sessizleşmesi ve suratı asık davranması, arka planda birçok farklı duygusal veya psikolojik sebepten kaynaklanıyor olabilir. Bu tür bir davranış, genellikle bir sıkıntıyı ya da stres durumunu yansıtır. Eşiniz, ilişki içinde ya da hayatında bir problemle karşılaşıyor olabilir, ancak bunu doğrudan ifade etmekte zorlanıyordur. İletişim eksiklikleri, biriken öfke ya da hayal kırıklıkları da böyle bir davranışa yol açabilir. Aynı zamanda eşinizin yaşadığı stres, yorgunluk ya da içsel duygusal sıkıntılar da bu şekilde dışa vurabilir. Sağlık sorunları, iş ve sosyal hayatındaki zorluklar ya da ilişkiye dair kırgınlıklar da bu tür tutumların sebepleri arasında olabilir. Bu durumu anlamanın en iyi yolu, sabırlı bir şekilde açık bir iletişim kurmaktır. Eşinizin kendini rahatça ifade edebilmesi için ona fırsat tanımak ve destek olmak, bu dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir.
00 YorumlaBu kadar şikayete rağmen hala ona sadık kalabildiysen harika!
Bi sorunu var. Durduk yere keyiften kimse böyle davranmaz.
Bi yolunu bulup tatmin edici cevap alman gerekiyor.
Ya da yakınları devreye sokabilirsin.
Ama bu çok ince bi çizgi ne diyeceğini iyi bilen biri olmalı.03 Yorumla
Soran1 yılHerkes boşan diyor işte biri gelmis altına yatiyim akıllanır diyor saçma sapan anlamadım gitti ben gönlümü vermisim ona çoktan boşanmakla çözülecek bişey değil anlamiyorlar ki
- 1 yıl
Allah senden razı olsun. Senden fazla kalmadı onu söyleyeyim. Değişme lütfen. Bu zamanda çoğu kişi tahammül etmeyi bıraktığı ve seçenek de çok olduğu için hemen vazgeçme taraftarı. Toplum ahlâk olarak çökme yaşadığı için ahlaksız teklifler alman çok olası. Güçlü bi iraden var olmasaydı çoktan aldatırdın zaten. Senin adına ve eşin adına sevindim. Hayat her zaman günlük güneşlik değil sorunlarımız illaki olacak. Eşin mental olarak zor bi zamandan geçiyor bence. Sevgisi bitmiş olamaz çünkü bi şey yapmadım diyorsun. Bazen ortada bi sebep olmasa bile içsel olarak huzurumuz olmaz. Durduk yere dertlenir hayatı kendimize zehir ederiz. Bu neyin yansıması ben de bilmiyorum ama oluyor. Sabırlı ol lütfen. Aklın başında. Bu işi tatlı dille halledeceğine inanıyorum. Ayrıl diyenleri aldırma. Bi şeyi bozmak parçalamak çok kolaydır ama toparlaması zordur. Yuvanı çok kolay inşa ettiğini sanmıyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılbunun sebebi karın artık seni sevmiyor kafasında bu evlilik bitmiş kadınlar ayrılık öncesi bir beklentisi olmaz susar sessizleşir kavga etmez kadınlar böyledir ama erkekler durduk yere kavga çıkarır sudan sebeplerle eleştirir sürekli beğenmez buda erkeklerdeki bitmiş her şey demektir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bunu en iyi sen bilebilirsin. Senden bir davranış olarak beklentisi var da onu mu yapmıyorsun da vazgeçti senden? Ya da ekonomik sorunlar da kadınları daha fazla etkiler. İletişim olmadan kimse yardımcı olamaz. Sen mutlu musun diye sor. Ben böyleyim diyorsa biz olarak mutlu muyuz diye yeniden sor. Eğer bana anlatamıyorsan ayrı ayrı evlilik danışmanına gidelim de. Sana söyleyemediklerini ona anlatır. Eğer psikoloğa inanmıyorsa onu dinleyen bir aile büyüğünden destek al.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılSana herhangi bir durumdan kırgın olabilir ya da ne bileyim başka biri ile tanışmış olabilir her şey olabilir böyle tahminle olmaz bu iş alacaksın karşına sakin bir şekilde ileri geri uzun kısa her şeyi dört dörtlük sakin bir şekilde konuşacaksınız ölçüp tartacaksınız en güzeli bu bence öyle yok şu bu tahminle iş olmaz benim görüşüm bu
00 Yorumla Hayatınız cok monotonlaşmış ve mutsuz bir döneme girmiş olabilir belki de ona yardım etmeni görmeni istiyor içten içe. Karakterini bilmiyorum her şey olabilir ama eğer seven bir kadınsa ilgi bekliyordur trip atıyordur diyeceğim en masum haliyle düşününce. Sem tanıyorsun onu ve aslında hissediyosundur da problemi, biraz kendine de kulak ver.
00 YorumlaSana küsmüş olabilir
Ben mesela sürekli anlat anlat artık bakıyom karşıdakı beni biyerlwrine bile almıyor çok üzülüyorum ve böyle ister istemez davranıyorum ve bitiyor o ilişki illaki bişekilde
Bu yoksa hayatında veya geçmişinde biri var unutamamış veya bir olay var ondan memnun değil örmek:eskiden olan ortamını özlüyordur veya biri ona bir vaatte bulunmuş onunla evlenmeyi düşünmüş ama senle evlenmiş ve şu an onun pişmanlığını yaşıyor çözemiyor da olabilir bu çok kötü tabiki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılİlk evlendiğinizde de böyle miydi. Eğer sonradan böyle davranmaya başladıysa büyük ihtimalle kendini değerli hissetmiyor yani ona gereken ilgi ve alakayı eksik bırakmışsın. Kadınlar fark edilmek ister oturup derdini anlatmaz o anlatmadan sen anla ister.
Daha duyarlı ve ilgili davran ne bilim mesela eve giderken bir çiçek al ona ertesi gün hadi bugün dışarda yiyelim de dışarı çıkar bir süre bu şekilde yaklaş.. düzeleceğine eminim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl1-2 tane cevaba yaptığın yorumu okudum. Hatta bir tanesinede ben cevap yazdım. Farkettim şey sürekli sana verilen cevaplara karşıt görüş üretiyorsun. Ona karşı mesafe koyup biraz daha maskülen bir davranış gösterebilirsin. Ama bu da işe yaramazsa karşına al konuş. Şunu düşünüyorum elbette böyle bir şey olması asla hiçbirimizin temennisi değil ama bu şekilde devam ettirsen ve seni aldatıcak olsa bunu farketmeyeceksin bile. Bide kendini onun isteklerine karşı biraz geri çek tavır yap.
01 Yorumla- 1 yıl
Buraya bir not düşmek istiyorum. Kardeşimiz biraz alınmş galiba. Ben kendi şahsıma dair kimsenin kötülüğünü isteyen birisi değilim. Barışmasınada ziyadesiyle sevindim. Dün yazdıklarımda kasti olmayan bazı yanlış ifadeler olmuş ancak bu ifadeleri eşini hedef almak için değil senin iyiliğini düşündüğün için söyledim. Yanlış anladıysan kusura bakma.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılYorumlarını okudum da bir şeye kırılmış. Veya kadınlar gerçekten ilişkinin başında ona nasıl davranmanı istiyorsa sana öyle davranır, ilerledikçe senin ona davrandığın gibi davranmaya başlarlar. Bir çeşit ayna gibi düşün
11 Yorumla
Soran1 yılBen başta nasılsa hala aynıyım
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin seninle konuşmuyorsa bi konudan sen muhabbet açabilirsin, ben de yapım gereği sessiz biriyim fazla konuşmam, ne istiyorsun ki eşin seninle onun bunun dedikodusunu mu yapsın, çoğu insan başkalarının hayatını konuşuyor, ona gününün nasıl geçtigini sorablirsin, sen de kendi gününü anlatabilirsin, her gün sürekli sürekli de ne konuşulacak ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe demek benim böyle kabullen, bir kadın durduk yere bu duruma gelmez bir sebebi vardır mutlaka, ya bir hata yaptın farkında değilsin, ya da o bir hata yaptı ki kendini geri çekiyor. Kimse durduk yere bunu yapmaz, biraz sıkıştır güzellikle söylemeyecek anlaşılan
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin telefonu karıştırıyor demişsin birşeyden şüphelenmis o. Kuruyor kafasında bu arada yaşınız kaç?
burada bunu sorma bence senin özel hayatın çünkü mahremiyet gerektiren durumlar bunlar evlilik kutsaldır güzelce konuş sonuçta 4 yıl olacak yazıyorsun onu tanıyan sensin bizler değiliz bizler elalemiz bu yüzden ikiniz konusaxaksiniz karşılıklı
02 Yorumla
Soran1 yılGizli zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki eşin zor bir durumla karşı karşıya kaldı ve duygularını ifade etmekte zorlanıyor. Onunla açık bir şekilde konuşarak hislerini paylaşabilir ve neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışabilirsin. Empatiyle yaklaşmak ve onun duygularını anlamaya çalışmak ilişkinizi güçlendirebilir. Belki birlikte çözüm bulabilirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNikahına almış ve seni cepte görüyor. Seni böyle kabullenemiyorum evlenmeden önceki haline dön de 👍 dışarı karşı şen şakrak güler yüzlü ve konuşkan ama sana karşı yüzsüz somurtkan ise o işte başka bir şey var.
Konuşup güzelce ayrıl bence.
00 Yorumla
1 yılAbi olmazsa hiç zorlama. Kadın her şey yapar bilir. Aklına gelemedik bir şeyden kıvılcım çıkarmak mariferliler. Ama gerçekten söylesin her şeyi sor. Olmadı zorlama. Allaha havale et. Gerekirse ayrıl. ama zorlama. l
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
1 yılKesin bir halt yedin ama ya söylemiyorsun ya hatırlamıyorsun
34 Yorumla
Soran1 yılSiz iyi misiniz ya ben bi halt yemedim arkadaşlar emin olabilirsiniz
- 1 yıl
Bizim şimdi hiçbir şey yapmadığın halde eşinin sana tavır aldığını mı söylüyorsun... Hemde dışarıda insanlarla mutluyken evde mutsuz olduğuna
Neyi var acaba sebebini öğrenince buraya yazar mısınız çok merak ettim muhakkak birşeye bozulmuş olmalı
14 Yorumla
Soran1 yılSorunun ne olduğunu yazmak zorunda değilim sizde yorum yapmak zorunda değilsiniz bence iyi akşamlar
Bunun öncesi vardır muhakkak durup dururken yapmaz. Bende birisini seviyorum başta bana hiç ilgi göstermez hep yerime başkalarını tercih ederdi bir tek beni görmezdi. Şimdi o bana geliyor çabalıyor ama eski hevesim heyecanım mutluluğum güler yüzlülüğüm yok. Onu başkalarına ilgi verirken gördüm ve eskisi gibi hissedemiyorum ona şimdi neden eskisi gibi olmadığımı sorguluyor
00 YorumlaErkek oyle yapsa kadinlar hemen erkekler evlenince degisiyor diyor bide elde edince falan diyorlar.. buda onun kadin versiyonu bence. ayrıl çekme bence
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılRol yapıyor belli bir süre demek ki. Büyük ihtimalle yeni evlisin. Onun her şeyini görüp tanımaya başladın şu an. Demek ki evin içinde en yakınlarına karşı böyle biriymiş..
00 Yorumla
1 yılSıkılmıştır bir değişiklik yapın dışarıya çıkın o nereye gitmek istiyor götür gezdir ve sevdiğini söyle eşinin mutluluğu için çabalayan erkek zor bulunuyor çabaladığını göster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMk biz trip atsak yuzumuze bakmazlar arkamdan is bile cevirirler. Ne kadar seviyorsunuz huysuz itici karilari. Bi gun iyi bi gun kotu olan dengesizleri.. mutlu olmak istemiyor erkekler resmen. Az bile iyi yapiyo sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ilginc gerçekten evlenmeden önce nasıldı? Belki gercekten mizacı buydu ve görmezden geldiniz.
12 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce tam tersiydi 2.5 yıl evlilikde çok iyi geçti şimdi birşeyler oldu ama öyle inat ediyor ki anlatmamakla anlamadım kafayı yicem
1 yılBarışmışsınız çok sevindim umarım o da seninle ilgilenir bir daha böyle bir sorun yasamazsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılKıskanç, erkek düşmanı (feministler) yorumlarda saldırırlar erkeklere hep. Erkekleri suçlamayı severler bunlar çünkü
00 Yorumla Onunla ömür değil bi gün geçmez geldiği yere gönder trip çekmek için mi evlendin sen
01 Yorumla
Soran1 yılDemesi kolay.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılOna şöyle yaklas önce bir derdin mi var sorun nedir varsa eğer bana anlayabilirsin vs vs ne olursa olsun yanındayım imajı goster hatta de
01 Yorumla- 1 yıl
Baktın öyle bir şey yok o zaman ona göre konuş
1 yılBelki sağlık bir problemi vardır ama senden gizliyor olabilir..
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir her şey olabilir ama anlatmıyor bişey veya korkuyor endişeleniyor bişey olacak diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSana olan sevgisi bitmiş sanırım. Kaç yıllık evlisiniz?
022 Yorumla
Soran1 yıl4 e girecez sanmıyorum psikolojik sorunları var gibi sorun edecek bir şey de yok ortada halbuki benim sevgim ona ağır geldi burnu biraz sürtsün ozaman görüşürüz inşallah
- 1 yıl
Bir monotonluk söz konusu bence. Size biraz heyecan lazım.
Soran1 yılHer dediğini yapıyorum gerçi benim yapmama gerek kalmıyor kendi geliri var ama ben bi erkeğin yapması gereken herşeyi yapıyorum ama anlamıyor o beni evliliğimizden itibaren bir kere kalbini kırmadım herşeye tamam dedim annesine kadar ilgilendim hastaneye götürdüm getirdim yaptım diye demiyorum ama bunları haketmiyorum ben beni kullanıyor resmen zoruma gidiyor artık gene olsa gene birşeye ihtiyacı olsun gene yaparım ama bu davranışları haketmiyorum sadece hakettiğim şeyi istiyorum ondan sevgiliyken çok harikaydı evlendik 2.5 senesi gene çok güzeldi ama sonra bi bozuldu bir şey oldu anlamadım söylemiyorda isteksiz isteksiz geliyor yanımds uyuyor arkasını dönüyor sanki beni görmüyor gibi davranışları var sarılıyorum konuşmaya çalışıyorum gene bi tepki vermiyor ölü gibi bir şey Allah korusun
- 1 yıl
Başka biri mi var acaba?
Soran1 yılOlduğunu zannetmiyorum o kadar cesaretli bi kadın değil iyi tanıyorum ben görücü usulü evlenmedim
- 1 yıl
Çocuğunuz var mı?
Soran1 yılYok istemiyoruz bi süre öyle konuştuk anlaştık hem şu düzende şu ortamda çocuk yapmak mantıksız
- 1 yıl
İyi ki yokmuş zaten.
Soran1 yılOlsa belki bu g*rzekaliyi ömür boyu cekecektim
Soran1 yılCidden düşünüyorum düşünüyorum kafayı yicem bişey yok ortada hiçbir neden yok bununki sadece keyfi yani
Soran1 yılEve gitmek istemiyorum artık
- 1 yıl
Madem çocukta yok, böyle devam ederse ondan boşanacağını söyle bakalım tavrı nasıl olacak.
Soran1 yılBakalım soylücem sabrım kalmadı
- 1 yıl
Söyle bakalım..
Soran1 yılÜzüleceğimiz kesin farklı bi durum olsa gelir hemen anlatırdı ama suskun ve konuşmuyor şu an mutfakta yemek yapıyor ne bi güzel söz ne bi konuşma hiçbir şey yok zorunda olmadıkça konuşmuyor
- 1 yıl
Yemekten sonra güzelce bir konuşsunlar.
- 1 yıl
Zorunda olmadıkça konuşmamak yabancılaşmaktır o ne demek öyle ya kusura bakmayın yorumunuza girdim ama bu normal şeyler değil
Bence sizden sıkılmış olabilir ben de sevgilim için herley yapmıştım kısa bir sürede beni bıraktı gitti sonra eksine geri döndüğünü hatta sonra ondan da ayrıldığını veya onu aldatıyor da olabilir bunu öğrendim
Bahanesi muhtemelen sizin onu tatmin etmiyor olması olcak böyle sezinledim
Bu küsme olamaz
Kadın aradığı veya istediği şeyler farklı hiçbir kadın böyle uzak davranmaz erkek yapar hasta olur kız ondan soğusun siye yapar küser gururuna yedirmez belki ki sanmıyorum ama hadi bu olsa yapar ama kadın ilgisiz kalamaz
- 1 yıl
Lütfen yorumumun altına yorum yapmak yerine kendiniz bir cevap yazarsanız sevinirim🙏
Gizli Üye(30-35)1 yılAbicim sakin buradaki uzaktan ahkam kesen insanların yorumlarına takılıp boşanma falan düşünme boşanmak öyle sanıldığı kadar kolay birsey değil her evliliğin inişli çıkışlı olduğu dönemler vardır. Kadınlar anlasilmadigini düşündüğünde soğuk davranırlar. Sevgi, ilgi, anlaşılmak ve iletişim odaklidirlar. Bunları unutma ve asla buradaki insanların gazına gelerek hareket etme. Bekara kadın boşamak kolay der eskiler. O yüzden sonuna kadar yapıcı ol. Mutluluklar dilerim...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya duygusal tatminsizlik vardır ya cinsel muhakkak bir sorun vardır..
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEve gelince sorumlulukları borçları yemek iş güç aklına daha çok geliyordur
Dışarda ise sosyal hayat unutturuyor.
Ben de öyleyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Güler yüzlü sıcak cilveli kadına da o. dersiniz iyi yapıyor
10 Yorumla
1 yılGüncellemeni okudum herşeyin düzelmesine sevindim. Sorun neymiş?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine sormalısın bu soruyu ben ne yaptım da bana böyle davranıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılKendisine sormak varken gelip buraya sormak kadar saçmalık olamaz... Klasik erkek lafları işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim eşim senelerdir böyle surat asık bı b oktan memnun olmaz ailesi yok gibi bende ona öyleyim nefret ediyorum ondan ama mecbur çocuk için katlaniyorum
00 YorumlaÇok bunalmış bir çözüm yolu bulamamış olabilir aradanızdaki konulardan dolayı
00 YorumlaCanı sıkkan bir şey vardır kesin bende öyleyim eşiniz gibi canım sıkıldığını da onun gibi olurum
01 Yorumla
1 yılkadınlar bazen öyledir belik seni ilgisiz bulmuştur şimdi artık soğumuş ama geçer
01 Yorumla- 1 yıl
Geçmez
Gizli Üye(18-24)1 yılBüyü yapmislardir. Bir anda muhabbeti kesti ya da muhabbet etmekte zorlanıyor, isteksiz, halsiz ve mutsuz ise bu ayırma büyüsü etkisidir. Ya da bir varlik musallat olmuştur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim konuşarak halledeceksiniz mesleleri. Dışarı çıkart, gezdir, dolaştır bunalmıştır o.
00 Yorumla
1 yılSoğumuş. Ev islerine yardim etmiyorsunuz ya da para hesabi yapıyorsunuz sanırım
00 Yorumla
1 yılKarını tanıması gereken sensin. Konuşmak istemeyecek hale nasıl getirdin kim bilir 🙃
00 Yorumla
1 yılBazen kadınların dengesiz bir dönemi olur ne yaptıklarını kendileri de bilmezler
00 Yorumla
1 yılAllah sana yardım etsin öyle saçma karakterli biriyle ömür geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu maalesef bende kendi kocamda yasiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Sizin sorununuz ne
Gizli Üye(25-29)1 yılsogutmussun kendinden kalbi kirilmis uzaklasmis senden umudu kesmiş ne yaptiysan sen daha iyi bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbi tek merak ettiğim bir şey var görücü usulü ile mi evlendiniz eğer değilse ne kadar süredir bir birinizi tanıyordunuz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSoğumuş olabilir mi acaba
01 Yorumla
Soran1 yılBiz severek evlendik hala da seviyoruz ama bir sorun var bu akşam çözmeye çalışcam inşallah 🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bir şey oldu da böyle yapıyor. Geçmişte neler yaşandı gözden geçir.
01 Yorumla
Soran1 yılBişey yapmadım ben.
Gizli Üye(25-29)1 yılDışarı farklı sana farklıysa birşeye üzülmüştür kırılmıştır gönlünü al yoksa daha da soğur bence
03 Yorumla
Soran1 yılYok cidden bişey arıyorum yok ama soruyorum oda yok bişey diyor
Cevap sahibi1 yılYok bişey demek var bişey ama sen bulacaksın demek çiçek al yemeğe götür o evde yokken akşam yemeği hazırla temizlik yap vs
Soran1 yılÇok aldım çok yemeğe çıkardım ama onun için bunlar çok basit gelir bence alışmış çünkü bı heyecan kalmamış
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yıldır evlisin , son zamanlarda mı böyle oldu yoksa baştan beridir mi böyleydi?
016 Yorumla
Soran1 yıl4 e girecez
Soran1 yılYok başta tam tersi iş gününde bile sürekli arayan birisi nasıl bu hale geliyor vallahi bir şey de yapmadım açıkçası
Cevap sahibi1 yılHmm , ya senin yaptığın bir şeye kırıldı senin anlamanı bekliyor , ki biz kadınların öyle aptalca bi huyu var , ya da üzgünüm ama sana karşı soğumuş
Soran1 yılBen soğutacak bir şey yapmadım ki aldatıyor olabilir mi🥺 onuda yapacak bi kadın değil ama
Cevap sahibi1 yılYani günahını almak istemem tabi ama ciddi bi şekilde karşına alıp konuşmalısın. Bu şekilde devam edemeyeceğini söyle bi
Soran1 yılAz kaldı.
Cevap sahibi1 yılCiddi bi konuşma yap. Yanaşmaz ise de sen de aynı şekilde davran bir müddet. Yanlış anlama ama fazla iyilik insanlara gelmiyor. Yeri geldiğinde sert davran , umursamıyormuş gibi yap bazen de. Kıymetin bilinir emin ol o zaman. Benim eşim de ben kendisine yöneldiğim zamanlarda benden kaçardı şimdi tam tersi olduk
Soran1 yılBunda öyle bişey yok
Cevap sahibi1 yılO şekilde davranmayı denedin mi yani
Soran1 yılDenemistim ama yeterli olmadı sanırım herşeyi sorun cinsel isteği geldiği zaman yakınlaşıyor bi süre sonra gene aynı oluyor
Cevap sahibi1 yılAklıma son olarak depresyon ihtimali geliyor ama sen diyorsun ki dışarıya karşı iyi. Depresyonda kişiler herkese karşı aynı davranışı gösterirler.
Soran1 yılBilmiyorum anlamadım bende
Soran1 yılS. edecem o olacak
Cevap sahibi1 yılAldatma konusu herkesin aklına gelir ama burdan yazılanlara bakıp da gaza gelme yine de. Ciddi konuşmaya davet et sadece , yoksa işin sonu boşanma deyip ciddiyetini göstermelisin diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun
Soran1 yılSoylücem akşam yemekten sonra
Cevap sahibi1 yılSöyle bakalım ne diyecek
1 yılYani aslında kötü yorumlamam ama kanka boynuzlanabilirsin bilgin olsun , ilgisizlik başka birine ilgisini verdiği için olabilir. Hisler bitmiş geçmiş olsun
03 Yorumla
Soran1 yılSanmam onu yapacak bi kadın değil
- 1 yıl
Günümüzün çağı boktan emin olabilirsin bakalım zaman diyelim umarım sonu üzücü olmaz
Soran1 yılValla evlenmeyin
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne