Eşim sürekli sessiz kalmaya ve suratı asık davranmaya başladı. Neden olabilir?

İşten geliyoruz ne bı sohbet ne bi muhabbet sadece yemek masasında oturuyoruz oturup televizyon izliyoruz onun dışında bir şey yok sanki ortada bir şey varmış gibi zorunlu olmadıkça konuşmuyor benimle çok sessiz ve suratı asık sürekli bir şey mi var diyorum neden sohbet etmiyorsun benimle diye soruyorum bir şey yok beni böyle kabullen ben buyum diyor hiç zevk almıyor hayattan ne güler yüzü var ne tatlı dili var sanki kadın benim erkek o çoğu zaman arkasını dönüp uyuyor dışarıya şen şakrak güler yüzlü konuşkan ama bana böyle davranıyor

Güncellemeler
1 yıl
Burada kötü yorum yapan arkadaşlar istediğiniz olmadı haberiniz olsun. iyi niyetli arkadaşları ayrı tutuyorum. hepinizden allah razı olsun barıştık ön yargıyla yaklaşıp kesin şunu yaptın kesin bunu yaptın o seni aldatıyor diyenler günahımı aldınız haram olsun hakkım kendisini teklif edip altına yatayım akıllanır diyen ahlaksız kadın sana da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. biz şimdi canlı müziğe gidiyoruz iyi niyetle yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden 🙏
Eşim sürekli sessiz kalmaya ve suratı asık davranmaya başladı. Neden olabilir?