Eşim çok sessiz ve sakin, hiçbir şeyi kafasına takmayan biri. Ne yapabilirim?

Ailesi çok dengesiz bazen çok iyi laf istiyorlar ama eşim hep salla başını gör işini diyor cevap vermesi gerekirken cevap vermiyor ne yapabilirim ben ya bu adamı nasıl değiştirebilirim
Bence öyle birisi değişmez, o şekilde kabul etmeniz gerekiyor ya da belki de yolarınızı ayırabilirsiniz. çünkü insanları değiştirmeye çalışmak yanlıştır. bir insan bunu kendisi istemelidir. eğer değişmek için çabalamıyorsa ya da değişmek istemiyorsa. maalesef sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok bu noktada.
ve ailesi dengesiz ise bu daha zor olur. bence eşiniz ile bu durumu konuşun sizi dinlemesi gerekiyor. Umarım her şey iyi olur her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Arada bir cinnet geçir kaynananın yanında yeter ya ne bu de ikisinin de gözü korkusun ama arada yap herşeye evet deme sınırların olsun gerekirse cadı bir gelin ol ama kendini ezdirme arada ortalığı karıştır çekil ve hiç üstüne alınma o zaman değerli olursun
Görüş
7Görüş
Değişmez o
Dünyevi ve ahiret bilgisi olan bir psikoloğa beraber gidip danışmanlık almanızda fayda var.
ya da İslam dinine iman etmişseniz karı koca olarak, aşşağıdaki kitaplara bakın ;
https://www.kitapyurdu.com/kitap/islamda-aile-hukuku-kari-koca-haklari/258075.html
sen malı görmedenmi aldında değiştiyiorsun anlamadım.. bak bunu verip daha iyisini verceklerse değiş. yoksa bunla devam ediceksin.
eşine eğer sessiz kalacaksan ben konuşucam de bence. çünkü senin kendini savunman lazım, eşin hayatının belli bir yerine kadar yanında olabilir. eğer kaynananın seninle sorunu varsa kendin halletmelisin bence. kalp kırmadan güzel bir şekilde
Adamı neden ailesinden soğutmaya uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz ki. he deyip geçin bi kulağınızdan girsin bir kulağınızdan çıksın.
Valla belli bir yerden sonra olmuyor tepene çıkıyorlar
Kocan ailesinden uzaklaştığı takdirde daha stresli bir hayat yaşayacak. bu ailenizede yansır. benden demesi
O pek mümkün değil bence
Bir yerden sonra dayanamayacak onun bu haline
Evliliğn nasıl gidiyor
Güzel gidiyorda birde eşim değişse güzel olacak
Ama değişmez baya evliliğin güzelse baya iyi
Cok iyi
Ne guzel iste😅
değiştirmek
:D
insan değişri mi?
Değişir neden değişmesin ki
HODRİ MEYDAN!