2 yıllık evliyiz eşim çok ilgisiz dışarı çıkarmaz gezmez tozmaz ıkı çıft guzel söz söylemez üstelik evlendiğinizden beri boyle arkadasları, ailesi ve işi ilei daha çok vakit geçiririz kaç kere sordum ben bu evliliğin neresindeyim asla ondan çocuk yapmak ıstemiyorum cunku duygusal olarak beni asla doyurmadı sabahlara kadar yeri geldi onu beklediğim oldu ark çevrem var işim var özel hayatım var tabıkı ama onunla zaman geçirmek istemem suçmu dıye düşünüyorum olmuyor güzelde bir kadınım dışarı çıkınca asla aramaz beni merak etmez açıkçası yanlış anlamayın onun yanında bıle dıkkat çeken bi kadın olmama rağmen ne yapıcagımı bılmıyorum ama çocuk asla düşünmüyorum ondan ve doktora gittim spral taktım olmasın dıye belkide gunaha giriyorum bılmıyorum ama ne yapacagım lütfen yardımcı olun kırmadan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence al karşına düzgünce konuş. Bu şekilde davranmaya devam edersen ben hayatından tamamen uzaklaşıcam diye. Duygularını, onun sana hissettirdiklerini açıkca söyle. İçindekileri dök. Eğer buna rağmen hala hiçbir çaba göstermiyorsa ortada bir ilişki kalmamış demektir. Evlilik çaba ister ama bu tek kişinin çabasıyla olmaz. Biraz zaman ver ona da durumun farkında olması için sen de kendini geri çek. Kendi kendine vakit ve alan ayır. Tepkini belli et. Baktın olmuyor, bakmayacaksın. Onun için yolun sonu gelmiş demektir. Daha genç olduğunu düsünüyorum ve seni mutsuz eden şeyler sana yük olur onlardan kurtulman gerekir. Ayrılman en doğrusu olur. Biliyorum burdan yazmak kolay ama durum bu. Kimse boşanmak için evlenmiyor ne güzel mutlu hayaller kurarak bu adımlar atılıyor ama bazen olmayınca olmaz. İnsallah düzelir farkına varır. Zaten kıymetini de seni kaybettikten sonra, iş işten geçtikten sonra anlayacaktır. Kısaca mutsuzsan, uzaklaş. Genç yaşında kimsenin kahrını cekecek degilsin. Ailen seni başkaları üzsün diye büyütmedi. Şimdiden ailene bu durumu açmaya başla.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Böyle bir hikayenin çocuklu versiyonuna denk geldim ve iki taraf da mutsuz. Aynı evde iki yabancı. Eşinle ciddi bir şekilde oturup duygu ve düşüncelerini ifade et bence eğer kendini duzeltmezse de iki tarafı da mutsuz etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBak canım şu dediklerinin aynısı benim eşim tarafından bana yapılıyorum hani odun derler ya aynı o şekil kendide diyor zaten ben odunum diye çocuk yapmaman çok iyi bişey bende denedim zamanında 2 sene yapmadım en son ilişkide ben geri çekilince okadar ağladı okadar ağladı ki dayanamadım maalesef ve kızımız oldu ömrüm feda ona o ayrı ama neyse çocuğumuz oldu bana ne dedi biliyormusun en büyük hayalım seninle evlenip bir gelinlik gitmek ve bir kızımın olmasıydı ikisinide başardım artım seninle işim yok dedi 😭😭😭ve ben bana bu u diyen kadınla birlikte yaşıyorum kuzum için nolursun çocuk yapma
13 Yorumla- +1 yıl
Oha lan
- +1 yıl
abi üzüldğm gercekten
+1 yılErkekler evlilikte çok bilgili değil bazı şeyleri onunla sakın ve tatlı dilli konuşarak sen öğreteceksin. Korunmaklada iyi yapmışsın.
https://www.youtube.com/embed/s6VpS9P6leALütfen izle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik Türk erkeği kısaca yorum yapamayacağım bilmiyorum öyle bir insan düzelmez genelde onunki sinirlik yapma sebebi şeydir işte aman evi temizlesin akşam yemek yapsın annemin evinden ayrılıyım ama annemin verdiği hizmeti bana versin ilk iki yıl mükemmeldi her şey tozpembe daha sonra değişik olur tanıyamaz hale gelirsin umarım daha da kötüye gitmez
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba
Aslına bakarsan o seni pek sevmiyor çünkü ona göre evlendik işte tamam oldu sende bana artık karışma özgür adamım ben modunda yaşıyor şimdi ne olursa olsun insan sevdiği ile eşi ile birlikte olmaktan keyif alır ama anladığım kadarıyla bu kişi tam bi odun çünkü sorumluluk nedir bilmiyor sanıyor ki eve geldiğim zaman yemek yer otururum canım istediği zaman kadınla olurum canım istediği zaman dışarı çıkarım o böyle sanıyor
Sana tavsiyem bu tip sorumsuz biriyle hayatını karartma yapma yani çünkü her insanın hakkı vardır ve o hakkı vermeyenden ayrılmaya müsade eden yaratıcının kendisidir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler öyledir hissettiremiyor mu deyim ruhen mi soğuk deyim artık ne anlarsan. Genelde bu erkekler kaybediyor sonunda eşlerini. Yazık ediyorlar senin en yakın dostun arkadaşın eşin zaten. Sevgisinden şüphe duydun mu hiç bilmiyorum ama ondan şüphe duymadiysan bu saydığım daha yuksek ihtimal
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini bılıyorum beni ondan asla şüphem olmadı ama ılgısızlık var hemde çok yüksek
- +1 yıl
Diyorum ya genelde böyle olur. Sever ama belli edemez bu tarz kişiler belli etmeyen erkekte sevse ne sevmese ne diyor insan. Çünkü ruhu oksanmak. istiyor sevilmek istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılYani hakli olabilirsin haklisinda aslinda konus onunla cozmeye calis guzelliginden bahsetmissin bu su demek oluuor yani beni Şu an elinde saniyor ama bi anda ucar giderim guzel de biriyim ne saniyor kendini beni bulmus ilhilenmiyor diye ama bazisi oyle oluyor iste sen yola getirceksin bu mantikli olan ama biraz yorar bu surec seni ama sonunda istedigin olur
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır o bakımdan demedim hani beğenmese falan kısmen anlarım ama asla evde pijama ılede dolaşmam onun gönlünü hep hoş etmeye çalıştım hayatım resmen onu hep memnun etmekle geçti
- +1 yıl
Karsiligi bu olmamali diyosun ama
- +1 yıl
Deveyi diken insani diye bi laf vardir hep verici taraf olma biraz da sen ondan biseyler al
Erkekler mutluluğu nedense daha cok arkadaş ortaminda arıyor yanlis bir şekilde. Rahatina düşkün olduklari ve genelde is hayati ev gecindirme sikintilarindan dolayı kafa dagitirim diye arkadas ortamina veya disari daha bagimli oluyor. Huzr ve mutluluk oysaki evinde. Esinle cocugunla vakit geçirmek ve arkadaşlarınla goruseceksende ailece görüşmek daha önemli ve güzel. Sen ona anlatma dinlemek brinden girer digerinden çıkar. Ama anlamasini sağlayacak baska yöntemler bul
16 Yorumla
Soran+1 yılInanın maça bıle gittim defalarca hic alakam olmamasına rağmen onun sevdiği çoğu şeye ortak oldum yeterki vakit geçireyim dıyeama asla bunu anlamadı
- +1 yıl
Kafasinda sorun yaratan bir nokta olabilir.. eminim senin gibi birçok kadin herzaman elinden gelenin fazlasını yapiyor çabalıyor ailesi icin. Kendinden taviz veren çok kadin var. Ailesi icin. Bazi erkeklerde de elde edip sahiplendikten sonra elindekinin degerini bilmeme kiymetsiz görme durumu oluyor. Sürekli çabaladigin icin ne yapsam elimde hissi ile davranıyor olabilir. Belkide bir sure kendine vakit ayirip onu gormezden umursamaz davranmalisin
Soran+1 yılOnu yaptım 2 ay boyunca tellerine hic bir şekilde cevab vermedim evden çıktım haber dahi vermedim arkadaşlarımla ölümle vakit geçirdim evde hergun yemek pişerken 2ay boyunca asla pişirmedim bu görmezden geldim tamda onun yaptığı gibi sonra zorbalık yapmaya başladı sözlü
Soran+1 yılUzaklaşsam onun bayramı olur herhalde beni hayatında bir yük gibi hissediyor herhalde ve bana koyanda bu zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnünde iki seçenek var ya bu şekilde devam edecek ya da sürekli ilgi isteyip duracaksın 👍 bu şekilde yapamam dersen o zaman gene iki seçenek var. Sürekli ilgi ıstediğin için ya kazanıp hakkettiğin ilgiyi alacaksın ya da kocan bıkıp ayrılacak 👍 fakat genel olarak erkekler elde ettiği doyduğu kadina kadının istediği gibi ilgi göstermez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Adamla konuş senden il gi bekliyorum de biz senin hayatının neresindeyiz de bunu 2 kere de baktın olmuyor ayrılalım dersin. Benim cinselliklede yeterli ilişkim olsun dersin olmuyorsa ayrıl çocukta yok rahat olur
00 Yorumla
+1 yılEmpati yapıyorum. Beklentiler karşılanmıyor. Yalnızlık hissediyorsun. Ve bu yüzüne yansıdığında avcıların hedefine girebilirsin. Eşinle konuşmalısın. Konuş anlat. Paylaş. Öküzlüğü devam ediyorsa yapacak bir şey yok. Ayrıl derim.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmama kararın çok doğru. son kez ciddi anlamda konus. Ayrılmayı düşündüğünü söyle. gerçekten yasın genç. Hayat bu şekilde devam edemez, kendi değerini gör, kıymet bilmiyorsa kendisi kaybeder bunu bilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Yani üzücü çok fazla demeyim sizi oldukça ilgisiz bırakmış. Cocuk yapmamakta haklısınız. Yani size özel bir vakit ayirmasi lazım onunla konuşmayı denediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet defalarca konuştum lakin aynı hayırlısı artık
+1 yılSizinkisi uyumsuz bir evlilik olmuş... Keşke nişanlılık döneminde onu iyi tanımaya çalışsaydınız... Nişan bunun için yapılır...
Allah yardımcınız olsun...00 YorumlaEşinin kafasında sorunları var. Bı kere evliliğe farklı bakıyor. Değişeceğini de sanmıyorum. Senin için kötü bir durum. Bütün yolları dene yine adam olmadı boşan girdin hayata onun seks oyuncağı olmak için gelmedin. Bu arada sakin çocuk falan da yapma böyle adamdan hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılSeni değersiz hissettiren birini yuk olarak taşımaya gerek var mı? Madem ekonomik özgürlüğün var bosan ve ruhuna hitap eden bir evlilik yaşamak için çaba harca. Bununla bir ömür geçmez
10 Yorumla
+1 yılBu konuyu onunla konuşmalısın ve olmuyorsa kendine eziyet etmek yerine maalesef ki ayrılmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum ınanın akışına bıraktım zaten bıraz daha boyle devam ederse ozmn bi
Yolunu bulucam artık cunku boyle yaşanmıcahını çok ıyı bılıyorum
+1 yılÇocuk yapmak istememen niye günah olsun. Yanlış da anlama ama sende şu an aldatmaya meillisin bence konuyu aç gerekirse bosanın tatsızlık olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh canım… maalesef odun bir adama düşmüşsün. Gerçi çoğu Türk erkeği böyle zaten ama istisnalar da var onları görünce insan üzülüyor anlıyorum seni. Ama o adam böyle gelmiş böyle gider ben sana söyliyim düzeleceğini bekleme
00 Yorumla
+1 yılmaalesef bir odunu almışsın hayatına. Baktın olmuyor bisanacaksin
Bu böldük yalnizlik zamanla ağır gelecek sana.00 Yorumla
+1 yılOnun yanında bile dikkat çekiyorum. Sen evlisin neden dikkat çekmek gibi bir çaban var? Ayrıca özel hayatım dediğin şey onunla olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzüntüyle okudum. Tanışma evresi nişanlılık dönemi evliliğin ilk ayları nasıldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHep aynıydı sanki zorla evlenmişti halbuki o çok acele etti ben istememe rağmen
+1 yıl2 yıl aslında kısa bir süre tadını çıkarması lazımdı yani
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte çocuk olmadan yaşalaım hayatı diyoruz ve ınanın maddi engel degıl ama yok dışarıda vakit geçirmeyi daha çok seviyor
- +1 yıl
İlginç yani çocuktan sonraa zaten unut yapamazsınız. Konuştun mu peki
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılCocuk yok ve kendi kendine yetebilen bir kadınsan boşan
21 Yorumla- +1 yıl
Hakli
gunah degil haklisin iki muhabbet edemiyosa ondan koca olmaz ayril gitsin
10 YorumlaÇok zor bu tip adamlar Allah yardim etsin evlilikten soğutur
10 Yorumlane kadar zor işin. ama insan hanımına hiçmi güzel bişey demez
00 Yorumla
+1 yılişin zor senin kızım... böyle odunları nerede buluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılilgiye çok ihtiyacın vardır senin şimdi yanlışa düşme bence
00 Yorumla
+1 yılDüzelir gezmeyi sevmiodur adam ya da yoruluyodur anlayisli ol
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin keşke seni böyle ilgisiz bırakan erkekle.
00 Yorumla
+1 yılHangi konu da yardımcı olalım istiyorsun tam olarak
00 Yorumla
+1 yılİşin var hayatın var neden hala onlasin neden hala ona tahammül ediyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Böyle hanzolara da taş gibi hatunlar denk gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonustun fayda etmedi o. zaman yapman gereken kaybetme korkusunu ciddi ciddi yaşatmak. Ailen destek olabilecekse bir süre yanlarina git sensizligin ne olduğunu anlamasını sağla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendigimizden beri böyle diyorsun o zaman bu insan evlilikten öncede böyleydi niye bunu göze aldin ki?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma üzülerek söylüyorum ki aslinda bilerek yapmiyor yani karakteri bu ve bunu değiştiremezsin gibi duruyor. Cunku ilgisizlik içeriden gelen bir şey. Sevmeye seviyordur ama sadece seviyor ilgi yok bu da yurumez bir zamandan sonra. Yuksek ihtimalle de karakter olarak yalniz yasamayi seven ozgurlukcu basina buyruk bir insansa buna alismistir
Onun derdi evde biri olsun ama bana karismasin arkami toplasin ben geziyim o otursun disarda istedigimle konusuyum ama o baska kimseye bakmasin cunku o benim namusum ama ben baskalarinin namuslariyla oyniyim dersi var böyleleri hep aynı
00 Yorumla
+1 yılKocanın ilgisiz olmasında bir katkın var mı? Yoksa kocanı seviyor musun ya da senş sevdiğini düşünüyor musun? Sana ilgi göstermeyen bebeğine gösterir mi belli olmaz. Çocuk çok ağır bir sorumluluk tek başına kalırsan çocuk bakmada psikolojin bozulur
00 YorumlaYiyordu, içiyordu, yatıyordu ama yaşamıyordu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesim niye evlendiniz? Durum hep mi buydu?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevlenmeden once nasildi bu adam hocam, hic mi gormediniz anlamadiniz...
00 YorumlaAyrılmak dünyanın sonu değil.. canım kendim diyebilmelisin yoksa canına okurlar.
00 Yorumla
+1 yılAnladım ki mutsuzsun mutsuz kadın solan bir çiçek gibidir Şilan çiçeğin önce toprağaını sonra yeri degistirilir sende böyle yap bence yerini degistir
00 YorumlaKarşınızda ki insanı evlenmeden önce doğru şekilde tanımıyor iseniz bu saatten sonra hiçbir şey değişmez kolay kolay, üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılHak etmiyor seni. Benim karım olsan ilgisiz bırakmazdım. İstersen şu an bile verebilirim ilgiyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrıl mutlu değilsin ne kadar erken o kadar iyi
00 YorumlaBence iyi Cilve yapmiyorsun sen adamda sogumus senden🙂
00 Yorumla
+1 yılSen eşine ilgi gösterdiğin halde mi bu davranışları yapıyor? Seni sevmiyorum olabilir mi?
00 Yorumla
+1 yılYani huy çıkar can çıkmaz ne yapsan ne desen aynı kalacak gibi
00 YorumlaAl karşına konuş anlat durumu böyle sürmez
05 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca anlattım ama yok beni cepte görüyor herhalde
Soran+1 yılYani
Bilemiyorum tabı erkeklerde oluyor ya genelinde karım evde cepte misali
Soran+1 yılKimden yana bendenmi yani benmi aldatırım omu
+1 yılneden evlendiniz neyine güvenerek
04 Yorumla
Soran+1 yılHic bilmiyorum ama çok pişmanım çok hemde çıkıp gidecegım bigun ve hic beklemediği bi anda ınanın kadın kolay kolay gitmez birikmiştik olmadığı sürece işte ozmn asla birdaha beni istesede hayatına alamayacak
- +1 yıl
ilginç gerçekten bilemedim ^ yani öyle ha diye mi evlendiniz
Soran+1 yılEvet çok ani oldu 1 ay içinde aıleler tanışıp söz oldu
- +1 yıl
yol yakınken ihtimalin varken uzaklaş kardeş ömür geçmez
+1 yılEsinle konus bu sorunlari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSiz bilirsiniz
00 Yorumla Günah ne alaka? Gayet iyi gidiyordun
00 Yorumla
+1 yılKafasında evliliği bitirmiş geçmiş olsun
00 YorumlaAynı durumdayım çok üzülüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an seninle ilgilenmeden uyudu mu
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır dışarda kardeşi ve arkadasları ıle okey oynuyor bende mal gbi bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılŞaka mı bu gül gibi karısıyla koyun koyuna olmak varken mi
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu var mı
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Bundan koca moca olmaz boşa hıyarı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisini arttiracak seyler yapmalisin canim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNisanli iken çözemedin mi
00 Yorumla
+1 yılHep mi böyleydi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neden evlendin öyleydi de peki
Soran+1 yılBılmıyorum ki
Evlenmeyi düşünmeme Rahman- +1 yıl
Ayrılmayı düşünüyor musun
+1 yılİlgili birini bul
00 Yorumla
+1 yılİlişki terapisi almayı düşünür müsün?
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem