yanlızlık biryere kadar yardmcı olursanız sevinirimkasiyerdim ama işten cıkmak zorunda kaldım vardiyali oldugu için evde artık kimse gelmiyor dısarda nasıl olur lütfen yardmcı olursanız sevinirim? ciddi birini aklı basında?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMerhaba. Sosyal medya konusunda haklı olduğunuz kısımlar var ama genelleme ve tümden reddetme konusunda size katılmıyorum.
Siz düzgün bir insan ve kadına benziyorsunuz, üslup, soru, yorum ve görüşlerinizden bunu anlıyorum. Siz ve sizin gibi insanlar sanal alemde bulunuyorsa başka düzgün insanlarında olabileceği mümkün demek oluyor bu.
Reel hayatta ne kadar kötü insan varsa sanal alemde de o kadar var, reelde ne kadar düzgün varsa sanalda da olması olasılık dahilinde.
Burada iş yine size düşüyor, bilgi, görgü, deneyim ve kültürünüzle sosyal alemdeki insanların soru, sorun, cevap, profil, üsluplarını gözlemleyip, tartıp bir karar vermeniz çok kolay aslında.
Aynı ilde olduğumuzu okudum bu güzel bir tevafuk, arzu ederseniz tanışıp biraz sohbet edebiliriz. Bir insanı 30 dakika da tanır, 30 dakikada hakkımda kesin ve doğru bir intiba bırakabilirim. Sevgi, saygı, esenlik ve sağlıkla kalın.
03 Yorumla
Soran1 yılçok tesk ederım sizde duzgun iyibiirne benziyorsunuz ama ben sanal medıaya guvenmiyorum olacaksa reelden helal ust emmıs duzgun adam gibi damla olmak isterım ciddi dusunen allah sızınde gonlunuze gore versin ankaradan ozelıkle reellde
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Nasıl isterseniz hanımefendi. İyi dileklerinize misli ile mukabele ederim. Hoş ve sağlıkla kalın.
Soran1 yılTeskler
En İyi Cevaplar
1 yılSosyal medya bu iş için daha uygun. Kişiler siler engellerim kafasında olduğunda maskelerini çabuk indiriyor. Real'de bulduğun kişi zaten sosyal medya sitelerinde geziyor. Genede daha spesifik kişileri talep ediyorsan. Havalar ısınınca köpek vb ile sahil kesimlerinde yürüyüş yap. Orada spor yapan birinin ilgisini çekebilirsin. Her gün aynı yerden geçersen birşeyler olabilir. Bu arada bunlarıda istemiyorum bana kromagnon lazım diyorsan o hayali geç. 2030 ve sonrasında o tayfa sürünecek. Yapay zeka yürüdü gitti millet 3-20 milyar robot satışından söz ediyor.
00 Yorumla
Katılıyorum, bu resmen çağımızın problemi haline geldi. Benim de yaşım 35 oldu evden hisse senedi ve kripto ile ilgileniyorum haliyle işyeri sosyalleşmesi olmayınca benzer şeyleri yaşıyorum. Sosyal medya ile hiç işim yok, güvenmeyi geçtim son paylaşımımı 2018 yılında yapmışım o derece. Keşke bizim memlekette speed date gibi şeyler yaygın olsa herkes kafasına göre birini bulur kimse yalnız kalmaz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılAz önce yine yazdım doğru kişi diye biri yok, olsa da iki doğru asla denk gelmez bu yüzden elinden geldiği kadar beklentiyi düşürebilirsen belki. Kabullenmek düsturun ne durumda mesela bunu düşün, tabii kendine olan öz saygını da yitirmeden
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba tatlım! Hayatında yeni bir sayfa açmak istemen harika! 🌟 Sosyal medyaya güvenmiyorsan, bence en iyi yol yüz yüze bağlantılar kurmak. Yeni hobiler edinmeyi deneyebilirsin, dans kursu ya da bir doğa yürüyüşü grubu gibi. Buralarda yeni insanlarla tanışma şansın yüksek olur. Ayrıca gönüllü çalışmalara katılmak da güzel bir fikir. İnsanların içtenlikle bir araya geldiği ortamlarda, doğru kişiyi bulma şansın çok daha yüksek olabilir.
Ve tabii ki, etrafında sana uygun kişi olabileceğini düşündüğün arkadaşlarının önerilerini dikkate alabilirsin. Belki de seni harika biriyle tanıştırabilirler. Olayların akışına bırak ve hayatın tadını çıkar. Unutma aşk her köşeden çıkabilir! 🌺💕02 Yorumla
Soran1 yılyapay teskler onerin için
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılNe demek tatlım, her zaman buradayım! 🌼 Eğer daha fazla sohbete ihtiyacın olursa, ben hep buradayım. Unutma, doğru insan seni bulacak! 💖✨
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılValla bende öyleyim ama işte güven konusu. tek sıkıntı o iki yüzlü deılım ne istediğini bilen biriyim nerde nasıl konusulur bılurım. dusuncelerım acıktır. yalanım yoktur. amacım seks olsa bıle söyleyen bırıyım. kımsenın hayatı duyguları ıle oynamam hersey anlatırım kı yanlıs bırsey varsa benım zamanımıda almasın. niyetim evlenmek aile kurmak hayallerimizi paylaşıp yaşayabildiklerşmizi yaşamak. amacım bu sadece. ama öyle zamandayız ki yalan söyleyen mutlu doğru söyleyen kovulur olmuş. yaşım37 ve1aralıkta 38 olacak. bilmiyorum sanalda değil tanışmak isterseniz neresi olursa olsun gelip karşılıklı kahve de ısmarlayabilirim. ne de olsa bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır butun şifrelerimi dahi verebilirim. benim için sıkıntı yok. çünkü dığru insanı bulmam lazım. artık zaman doluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spor salonuna gidebilirsin, dans ve kitap kulüplerine gidebilirsin. Hobi edinme kurslarına gidebilirsin-Fotoğrafçılık-el işi-Müzik, gezi organizasyonlarına katılabilirsin. Kütüphanelere gidebilirsin, samimi ve sıcak kanlı bir arkadaşından istekte bulunabilirsin. Gönlünüze göre olması dileğiyle.
11 Yorumla
Soran1 yılTestler öneriler için inş amin hepimizin
Bu olay bırazda kader kısmet evet tevekkül edip tedbir almak belkıde bıraz atılgan olmak gerekebılır ama doğru ınsanı bulmak su zamanda çok zor.. Zaman geçtikçe secıcı olmakta ıstemsız haneye eksi yazıyor kendımden biliyorum.. Dua et hayırlısını ıste. 40-45 yaşlarında evlenen anne olan tanıdıklarımız var keza 47-48 yaşında evlenıp çocuğa karışan abilerımız oldu
02 Yorumla
Soran1 yılHayırlısı olsun inş istiyen herkese hayırlı kişiler nasip etsın
- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 1 yılSosyal medya gerçekten tam bir sürpriz yumurta ben artık yeni insanlarla tanışma evlilik oraları astım olmuyacagini biliyom. En azından kafam rahat. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
02 Yorumla
Soran1 yılamin inş senide allah razıollsun yuce rabbim
- 1 yıl
Teşekkürler 👏
1 yılDoğru insanı zamanla bulursun sosyal medya veya gerçekte öyle bu doğru kişi dersin zamanla sana yanlışlar çıkar, yanlış kişi bu olmaz dersin o kişi aslında senin tem uyumun ve ruh ikizindir bunu ancak zaman belirler
00 Yorumla
1 yılGüvenmemekle haklısın. Herkes aynı değil tabi.. Yine de güvenmiş olarak gözük. Bir diğer tarafın güvenmemiş olsun. inşallah hakettiğini bulursun.
03 Yorumla
Soran1 yılAmin inşallah keske
Soran1 yılSende inş
- 1 yıl
Amin inş :)
Gizli Üye(36-45)1 yılAyni durum benim basimdada var. Duzgun adam yok. Akillari fikirleri yatakta.
En son gorustugum kisi ile hadi yakinlasalim bari dedim madem ciddiyiz. Adam her istedigini yapti. Sonra ortadan kayboldu.
12 Yorumla
Soran1 yılevet amelsef inş iş bulurumda
Soran1 yılsenınde inş iyi ınsanlara hakeden yolumuza cıksın
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılEn doğru insanlar, KızlarSoruyor'dan çıkar. Buradaki erkeklere güvenmeyeceksin de pazardaki Ahmet amcaya mı güvenecen. En ahlaklı, sadık ve efendi erkekler, KS'den çıkar.
07 Yorumla
Soran1 yılsosyal mecralar dogru değil cevre daha ıyı enezından reeel
- 1 yıl
Kizlarsoruyor'dakiler yapay zeka mı? 😒
Soran1 yılben guvenmiyorum ya valaha sosyal mecralardan tansıanlaın sıonuiyi olmaz esra eroola muge anliya solugu alıyolar:(
- 1 yıl
Sosyal Mecra ayrı; Kizlarsoruyor ayrıdır. En tatlı ve dürüst insanlar, bu siteden çıkar. Bunda anlaşalım önce. Kizlarsoruyor dedin mi orada bir duracan. Burası sosyal mecradan da fazlası.
- 1 yıl
Ben kaç tane erkek ile tanıştım sosyal medyadan çoğu evli çıktı uzak dur canım
Soran1 yıl@günes121212 Yokya güvenmem sosyal mecraya
- 1 yıl
👍
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal mecralar sadece tanışmaya aracıdır. Tanışılır biraz sohbet edilir, bir gün dışarıda bir cafede vs. buluşulur. Her şey güzel geçerse zaten devam edilir görüşmeye. Bu kadar basit yani :)
24 Yorumla
Soran1 yılama tanımaıdgın biriınsana nasıl guvenirsın diyelımkı arkadasın olur onun ortak arkadaşlarıolur ozaman olur sosyal mecarlardan ceverde yok maalesef
Cevap sahibi1 yılEvet tabii ki, biraz zaman geçmesi gerekiyor. Çevrenin seni tanıştıracağı kişi için de aynı bu durum aslında. Sadece görerek tanışmış oluyorsun, sonuçta o kişiye de güvenmek için zaman gerekli. İlk kez gördükten sonra bu iş tamam demez kimse sanırım :D Arada çok farklar yok yani.
Soran1 yılsanal alemde cok zor ama ordan gene birlerı kefıl oluyor tanıdıklar oluyor arada
Cevap sahibi1 yılÖyle de , kefil olsalar bile, gördükleri kadar tanıyorlar o kişiyi sonuçta. Her şeyini bilmeleri mümkün değil. Sanal ortam dediğim gibi sadece tanışmaya aracı bir ortam. Bence çok küçük detaylar dışında hiçbir fark yok, iş yine insanlarda bitiyor yani. Aradaki uyum, karşılıklı saygı, anlayış vs.
1 yılgüvenilir birini bulamanı sosyal medyayla alakası yok. Reel hayatta da bulduğun kişiler de aşırı güvensiz, sanaldan konuştuğun kişiler ise çok güvenilir olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKardeşim herkes eğri sende egrisin burada onemlo olan beklentiler beklentiler lardilandigin da karşılıklı mutlu olursun
05 Yorumla
Soran1 yılgezgin ben tip olarak demedim insan olarak yok dogru insan yok maalesef hetkes menfatt para cıkar derdınde erkelerın belden asagı muhabettı milletın amacı
- 1 yıl
Varda kendini gostermiyor zambaklar ıssız yerde yetesir isisz yerlere bak
- 1 yıl
Kendine de iyi bak hayatta başarılar
Soran1 yılsağol seninde gonlune gore olsun istiyorsan sende
- 1 yıl
Sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılDoğru zaman doğru kişi seni bulacaktır senin için hayırlı olan vardır illaki. Birini bulacağım diye olur olmaz insanlarla muhatap olma tavsiyemdir
10 Yorumla
1 yılDestekli sütyen, toplayıcı külot , lens, çıtçıt, postiş kullanıyor musun?
01 Yorumla
Soran1 yılyahehe
1 yılİllaki gelmiştir yanına seni seven biri ona geri dön.
010 Yorumla
Soran1 yılyok yakimse olmadı hayatımda zor biriyim kolay kolay her onume gelen ınsanı hayatıma
Soran1 yılnasıl desem gunumz erkelerı capkın hovarda tipli sadık değil cogu cıkarcı menfat para vs bunlar var ya nasıl olucak bende bilmiyorum bacım allah hepmızın gonlune gore versın
- 1 yıl
Amin. Normal biri mutlaka gelmiştir gelecektirde.
Soran1 yılİnş bacım hepimizin gönlüne göre versın güzel bacım
- 1 yıl
Evlenme zamanın gelmiş geçiyor bile ama bu saçma sapan kişilerle muhattap olman anlamına gelmez. İlk ne zaman hissettin bu ihtiyacı?
Soran1 yılama sosyalmecaralar sapık dolu abza dolu evlı cogu bunlarmı bana kişilik bozuklugu var bunlardanmı bana esolur er olur bırak ya allah buyuk
- 1 yıl
burdakileri zaten demiyorum. yakın çevrenden okumuş düzgün kimseler vardır.
Soran1 yılÇevremde anladım beğeniyorlar meslegım yok diye gelmiyorlar sanırım
Soran1 yılOkumuş okumuş kişityi aliyor
- 1 yıl
Olun sende oku pes etmek zamanı durdurmuyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılİstediğin özellikleri yaz uygun adayları istediğin adrese gönderelim 👍
Gönderdiğim ilk aday firmamızdan ikinci ve sonrakiler ücrete tabidir.
012 Yorumla
Soran1 yılya sakamısın:))
Soran1 yılsabh kinder suprıuzı hahaha
Cevap sahibi1 yılYolun yarısına gelmişsin şakayı gerçeği anlarsın bence 😒😏😒😏
Cevap sahibi1 yılSabah sürprizi kaçmasın.
Soran1 yılahahha aman sagol isteyene versın rabbim snaaldan sanalın olacagıma yanlız kaloırım daha iyi hepsı abaza takımı ayrıcada cogu evli adamların bence cevredme goruyorum sonuc husran
Cevap sahibi1 yılÇevrende sonuç hüsran, sanaldan olmaz yolun yarısı bitmiş anlaşılan sen bu yolu tek başına bitireceksin 👍
Soran1 yılya ama ilaha yanliş kalplerde olayım zor biriyim mutsuzmu olayım digerkerı gibi istem, yorum bir kere geliyorum dunyaya mutlu olmak benimde hakkım herkes gibi
Cevap sahibi1 yılAynı şekilde düşünüyorum ve bende o yüzden evde kaldım 😂😅🤣🤣
Soran1 yılahhaaa kalmadın ya vardır biryerde bugun 70 yaşında bile evlenneler var daha yasın kac
Cevap sahibi1 yılAynı yaşta sayılırız ama kimse yaşıma inanmıyor. Kimlik göstermek zorunda kalıyorum. Bu arada bekar arkadaşların varsa tanışabiliriz 😊😊
Soran1 yılYok valaha çevrem arkdaslarımdan hep kazık yedım hepsini attım hayatımdan skıntılı ınsanlardı
Cevap sahibi1 yılMakro ekonomi ile ilgili bilgin var mı? Altın, hisse, döviz neye yatırım yapmak lazım?
1 yılEvde kimse geliyor derken :)) içimi bozmalımıyım 😅😅
04 Yorumla
Soran1 yılahaha cok komik lkavye delkanlısı
- 1 yıl
Delikanlılık değil ya, hafif * modunda gırgır sosu ekledim, alınma, yüzün gülsün.
Boş olsam alırdım belki seni
Soran1 yılahaha yuryen ego
- 1 yıl
Yaw herkes bunu nası bilip de söylüyo burada arka arkaya? O kadar belli di mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılBende düzgün birisiyim fakat biz düzgün erkekler de hem düzgün hme de güzel olan kız bulamıyoruz
00 Yorumla Ben senim galiba. Umarım iyi birisiyle karşılaşırsın
01 Yorumla
Soran1 yılamin insş sende hakeden bizi gelsın
1 yılAbla sosyal medyadan olmaz bence bir arkadaşından ayarlamasıni işte belki öyle olur
03 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen işte çevrem yok
- 1 yıl
Haa o zaman biraz zor abla
Soran1 yılEvet hayırlısı
1 yılArkadaş ortamlarında ama sosyal medyada olanak daha fazla
05 Yorumla
Soran1 yılormmancı sosyal mecra sı batsın
- 1 yıl
Diğer türlü imkansız bende bulamıyorum bak
Soran1 yılNeden imkabsız olsun neyimiz eksik etmayın lnlrdan
Soran1 yılOlanlardan agzımız yüzümüz eğri yaa Allah nasip etse olur
- 1 yıl
Hayır o anlamda söylemedin şimdi sen sosyal medya kullanmadan kaç kişi tanıyabiliyorsun çok az ama sosyal medyada daha fazla
- Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
1 yılYani 36 yaşına kadar kadın olmayı öğrenemedim mi?
06 Yorumla
Soran1 yılolumsuz seyler beni etekilemiyor
- 1 yıl
Abi hiç mi ilişkin olmadı bu yaşa kadar?
Soran1 yılyok olmadı
- 1 yıl
Neden? Deforma bi vücudun mu var? Evden çıkmadın mı? Nedir yani?
Soran1 yılolmadı dogru insana rastlayamadım cook sukur elım ayagım duzgun saglam saglıgımda iyi kendce
- 1 yıl
Doğru insan olduğunu denemeden anlayamazsın ki
Nerede yaşıyorsun senin için yaş sorun olmayacaksa tanışmak isterim reelde herşeyi konuşuruz zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Dostum yanlış bir yol bu onun için :D Yani bunun bir ölçü birimi yok :D Tanımayla olur :D
04 Yorumla
Soran1 yıljgras sosyal mecra diyosan ya guvenmiyorum hepsı aynı karsı tarf herkese yazıyolar
Soran1 yılama herekse yazıylar hepsi sosyal medıanın hepsı aynı birtane dogruduzgun adam yok
Gizli Üye(45 üstü)1 yılvarsa kısmetinde el getirir yel getirir sen getirir, yoksa el götürür yel götürür sel götürür beybi kısmet yani
05 Yorumla
Soran1 yılevet dogru sanaldan asla guvenıpte yola cıkmam kuzum
Cevap sahibi1 yılhiç gerek yok bencede, bazen hayat büyük konuştuğun için önüne koyuyor ama gereksiz
Soran1 yılaynen yok bacım sosyal medıadan kim mutlu oluyor hep husran adamlşarın cogu evlı ya da sapık ruhlu
Cevap sahibi1 yılkesinlikle doğru
Soran1 yılYa dediğin doğru her şey kısmet
- Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı.
1 yılEn iyisi eşin dostun tanıdığı biriyle aracı yöntemi ile tanışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılşu an bi yerde çalışıyosan ordan biriyle ya da oraya devamlı gelen bi müsteriyle ya da yakın yerde oturanlar, komşular arasından biriyle ya da spor salonundan biriyle tanış konuş istersen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılSenin değil onun seni bulması lazım. Arayanları görüyoruz :)
010 Yorumla
Soran1 yılEvette sosyal medıadan beklemiyorum asla
- 1 yıl
İsabetli bir karar olmuş ama insana iiyi gelenler hep sanal alemde bulduklarıdır. Hatta yaralarına bile derman olurlar ve hatta şehir olarak hep senden uzakta olurlar. Gerçek hayatta ise doğru sandıklarımız hep manyak çıkar.
Soran1 yılasıl sandalkıler dogru cıkmaz muge anliya esra erola cıkanlar gormuyormusun
- 1 yıl
Onlar kurgu kardeşim :)
Soran1 yılKurgulu bırak yaa
Soran1 yılNiye kurgu olsun sanal hayatım kotü bir yer olduğu belli
- 1 yıl
Sen izliyo musun
- 1 yıl
Sana sanal da iyi demiyorum. Dünya kurulduğu zamandan beri zaten kötü bir yer.
Soran1 yılEvet allah gönlümüze göre versın ne diyim sözün bittiği yer
- 1 yıl
her şey kalp güzelliği ile alakalı. Düzgün insanların sanal alemden çıkma olasılığı o güzel kalple bile olmuyor. Konuşursun muhabbet edersin ama bağlanamazsın. Çünkü o hata olur. Gerçek alemde kalp güzelliği işler. Yani sen iyiysen iyiler kötüysende kötüler bulur.
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin yaşındaki insanlar evli /: bekar olanları da eleştirirsin sen kriter ararsın
012 Yorumla
Soran1 yılseni ne enterse eder sanane cahılsın ergen senı
Cevap sahibi1 yılSoru soruyorsun cevaplıyorum kaldıramayacaksan sorma hakaret etmeni anlamadım? Dediklerin sensin seviyesiz.
Cevap sahibi1 yılNeden bu karakterle evde kaldığın belli
Soran1 yılcanım tasası sanamı dustu sen kend derdıne yan cahil ergen
Cevap sahibi1 yılHaha yorumumu silmiş birde zoruna gidiyorsa sorma burada soru
Soran1 yılZavallı bu hain kalbınle senın gibiler hıc onmycaklar hep kayberdesın basklatının mutsuzluğa ndan beslenen narsıtt egoıst birsin seni allah ıslah etsın
Cevap sahibi1 yılKendini anlatmışsın, ne acınası bi durum, kibirli birisin.
Cevap sahibi1 yılHiç bir zaman tercih edilmeyeceksin bu şekilde davrandın sürece insanlara
Cevap sahibi1 yılİçindeki değersizlik hissini kusma
Cevap sahibi1 yılSen önce aklını başına topla da sonra akıllı başlı birini kendine layık gör olur mu
Cevap sahibi1 yılHe bu arada sakın manüplasyon yapma bence kendini belli ediyorsun.
Soran1 yılNe oldu tırnaklarını yiyorsun kurdun neyse bende suç senın gibileri kale almam lazım hadi canım hadi allah ıslah etsın nefsını
Gizli Üye(25-29)1 yılAynısını yaşıyorum ama doğru düzgün erkek adam bulamıyorum yok çünkü yokkkkk
10 Yorumla
1 yılSosyal medyadakiler de reelde ki insanlar aşkın nerden geleceğini bilemezsin
Günümüzde evliliklerin çoğu sosyal medyadan tanışıp evleniyorlar00 Yorumla
1 yılÖnemli olan yaş degil dogru kişiyi bulmak nerelisin
02 Yorumla
Soran1 yılAnkara
- 1 yıl
Hmm bende çorum ne iş yapıyordun
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızlarsoruyorda bulursun 😌
115 Yorumla
Soran1 yılgünaydın hayırlı sabahlar yok ya sanal alem işim olmas
Soran1 yıloda yok Şu an :)
m 1 yılYav tamam hadi @Semih6934 al güle güle kullan sigara alkol küfür felan hiç bir şey yok 😂
Soran1 yıly ahehe
Soran1 yıldalga gec sen narsıst kişilik bozuklugun var snede
Soran1 yılyürüyen ego:))
Soran1 yılama sagol heğsı aynı sanldakılerın
Soran1 yılcoğu abaza
m 1 yıl@Semih6934 tabi ki knk şaka yapıyoruz ama anlmadı sanırım 😂 neyse gel gidelim bi kuru fasulye gömelim 😂
Komşu teyze Hacer'in öve öve bitiremediği yeğenini bir araştır derim.
00 Yorumla
1 yılsipariş uzerıne bulunmuyor kı bıde su var bakalım sende dogru kısımısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılKısmetin seni bulur ya da sen onu
05 Yorumla
Soran1 yılinş ama nasıl olucakki işte yok Şu an
- 1 yıl
doğru kişiye gitmeni öneririm oda zamanla belli olur.
Soran1 yılYakış klı arkdasım çevre snal
istemiyorum kimseyı güvenmem sanala reelde olsun ısterim
Soran1 yılÇevrem yok işte şu an yok
- 1 yıl
aşkın sanalı reeli olmaz gönlüne girmesi önemli yer mekan fark etmez
Gizli Üye(30-35)1 yılBence en iyisi kendi kendine yaşamak. Ben şahsen hayatıma birini almayı planlamıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum
00 YorumlaSosyal Çevre edinerek.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl edicem o doğru cevreleri
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. çevreni geniş tutmaya çalışacaksın
03 Yorumla
Soran1 yılcevrem yok arkadaşlarım sıkıntılı çıktıgı ıcın hepsını hayat9mdan cıkardım birtane kaldı oda hasta kız ona ben yardmncı oluyorum dısarıya cıkarıyorum öyle işte
Soran1 yılBilmiyorum duaya sıgındım
Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Nasıl birisini istiyorsun?
04 Yorumla
Soran1 yılduzgun biriınsan evlılık sorumlugu alabilecek ciddi birinsan merhametli vşicdanlı biri yok nerde:)
Soran1 yılnasıl bulacagımı bişlmiyorum boyle ınsanı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bulursun neden bulamiyasin
02 Yorumla
Soran1 yılinş nasıl bulanacagını bilmiyorum:) reelde
- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılnasıl birisin tatlı dilli narin zarif
010 Yorumla
Soran1 yılya soguk duruyorum biraz sert gornusşlu sanirim ama cirkin birbayan değilim aslında elim yzüm duzgun birütrlü olmuyor iyibirkısmetadayı reeelde
- 1 yıl
İlk başta soğuk olmak normal sonuçta tanimiyorsun
- 1 yıl
Kaç yasindasin
Soran1 yıl36
- 1 yıl
nerede yaşıyorsun
Soran1 yılAnkara
- 1 yıl
Güzel yer Ankara
Soran1 yılneypamam lazım reeelde byulmak için bir kac taktık ver allahsen
- 1 yıl
Gelsene
- 1 yıl
Eklersen konuşabilirsiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medya da ne iyi insanlar var çok kötü insanlar da var nasibin nerden gelecegi belli olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılherkese yazıyolar
Cevap sahibi1 yılYanlış düşünüyorsun öyle insanlar daha çok var ama karekterli ibadetleri tam olan insanlar da var sen karekterine bakacaksın
1 yılçok zor bu yaşta çok seçici olyor insan
02 Yorumla
Soran1 yılbakacagız ama yanlıztan bıktım
- 1 yıl
hayırlısıyla inş
1 yılGuzelsen aliyim seni
00 Yorumla
1 yılDoğru insan olmak zorunda mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılboş ver ya takıl işte tek başına keyfine göre
00 Yorumla
1 yılSosyal medyadan başka çaren yok
00 Yorumla
1 yılKeşke olsaydık benle sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğru insan kim?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSosyal medya ön yargını kırsan
Sana talibim00 Yorumla
1 yılBen sana yardımcı olayim
05 Yorumla
Soran1 yılnasılmıs o arkadasım
- 1 yıl
Yaz bana söyleyeyim arkadaşim
Soran1 yılbuyur burdan yaz
- 1 yıl
Sen ordan yazsan daha iyi olur
- 1 yıl
Çünkü burdan konuşulmaz takip at yazayım yoksa
Bulursun inşallah
04 Yorumla
Soran1 yılinş istiyen nasıl bulcagımı bilmiyorum
Soran1 yılinş amin reeelde bulmak cok zor dogru kişiyi nasıl bulunacagında bilmiyorum bajım
1 yılGörücü usülü
01 Yorumla
Soran1 yıloda yok Şu an gecmişte biri gelmıstı ısınmadım olmadı
1 yılTanışalım istersen
00 Yorumla
1 yılİstanbul'da isen tanışırız arkadasca
00 Yorumlaİnşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTanışalım mı sen de istersen
01 Yorumla
Soran1 yılyok kalsın
Yazabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılYa herkes sosyal yerlerin yanliş yer olduğunu savunmuş asla
1 yılÇok zor bulma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe is yapıyorsunuz
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 36 oldu, sosyal medyaya güvenemiyorum. Nasıl doğru insanı bulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler