Gençte duruyorum sosyalden değil sakın yanlış anlamayın, realde işi gücü düzgün olan iyi bir beyefendiyle nasıl tanışırım lütfen dalga geçenler yazmasın? 160 boyunda 64 kiloyum mavi gözlü, açık tenli, koyu kahverengi saçlıyım?
2 ay
Gençte duruyorum sosyalden değil sakın yanlış anlamayın, realde işi gücü düzgün olan iyi bir beyefendiyle nasıl tanışırım lütfen dalga geçenler yazmasın? 160 boyunda 64 kiloyum mavi gözlü, açık tenli, koyu kahverengi saçlıyım?
Bu yaşa gelmiş bir kadının kalbinde, gençliğin aceleci heveslerinden arınmış, daha dingin ama daha derin bir arayış vardır. Artık bakışlar, yüzeyde parlayan geçici ışıltıları değil; karakterin, duruşun ve sözün ardındaki hakikati seçmek ister. İnsan, zamanla neyi istemediğini öğrenir; böylece neyi aradığını daha berrak bir şekilde görmeye başlar. Gerçek hayatta, sahici bir karşılaşma çoğu zaman planlanarak değil, hayatın doğal akışı içinde filizlenir. Bir kitapçıda aynı rafın önünde uzanan iki el, bir kafede paylaşılan kısa bir tebessüm ya da bir yürüyüş sırasında kurulan sade bir selam… Bunlar küçük gibi görünen ama kalbin kapısını aralayabilen anlardır. Çünkü insanı insana yaklaştıran şey, çoğu zaman büyük jestler değil; samimiyetin kendisidir. Olgun bir beyefendiyle tanışmanın yolu da biraz buradan geçer. Hayatın içinde olmak. Kendin için yaptığın şeylerin içinde. Bir kurs, bir sanat etkinliği, bir seminer, belki bir gönüllülük çalışması… İnsan, kendi ilgi alanlarında var oldukça, benzer değerlere sahip insanlarla kesişir. Bu kesişmeler zorlanmadan, doğallıkla gerçekleştiğinde ise daha kalıcı izler bırakır.
Ve en önemlisi, insan kendisi gibi kalabildiği yerde doğru kişiyi bulur. Olduğundan farklı görünmeye çalışmadan, yalnızca kendi zarafetini, düşüncesini ve duruşunu taşıyarak… Çünkü gerçek bir beyefendi, karşısındaki kadının yalnızca dış görünüşünü değil; iç dünyasını da fark eden kişidir.
Belki de aranan şey, birini bulmaktan önce, doğru yerde ve doğru hâlde bulunmaktır. Gerisi, hayatın en sade ama en güzel tesadüflerinden biri olarak, kendiliğinden gelir.
ayyy herkesınnn derdi aynı. walla zor canım. kimisi turlara katılır. kimisi kurslara katılır. dans kursu y dil kursu yemek kursu. ama bu dusuncede olman cok guzel. kendını kapatmamıssın. s medya dusmanlıgını da anlamadım. ordan da kısmete bak yani nerden gelir bilinmez. hatta bu siteden bul. senin kalemin bi erkek zaten artık 45 artı olacagından dolayı zaten isi gucu olan biridir. kilo olarak da bence coksun. kendine yatırım yapıp giderim olsun politikasını uygulayabilirsin. misal spor yaparsın sıkı zayıf seksi olursun. sık renkli kadınsı güzel gıyınme alısveris güzel kokma bakım makyaj kadınsı imaj tavırlar. bi de goze carpmak iyidir düz klasık sac yerine dişil bi imaj verir sacıyla oynayan kız. boyatan vs. takdir ettim bu dusuncede olmanı. hadi hayırlısı bakalım. zor bu devirde cidden.
Arayış içinde olmak insana hata yaptırır , kafamızdaki şeyler hayatın gercekligiyle örtüşmez ve bu bizi mutlu etmez, tesadüfen yaşanan olaylar ya da sürprizler insanı mutlu ettiğini düşün, bu demektir ki hiç ummadığımız anda yaşadıklarımız bizi ya çok üzer, ya da çok mutlu eder, eminimki akışına bıraktığında hayatı bizlere çok güzel şeyler yaşatıcak, hiç beklemediğimiz ummadığımız anda çok mutlu olacağız, hayatımıza aldığımız insanları ince süzgeçten gecirip elememiz gerekiyor, kimse konustugu, vede bizlere karşı davrandığı şekilde insanlar olmayacak, en güzeli cevreye, bir garsona, bir hayvana, düşüncelerini, süzebilmek, kacırmamamız gereken tutarlı olması, yaptıkları ve düsündükleri, başarılar diliyorum
Bence böyle biri sosyal medyada değil, daha çok hayatın doğal akışında çıkar karşına. Arkadaş çevresi, iş ortamı, kurslar, yürüyüş yaptığın yerler, sakin kafeler ya da kültürel etkinlikler daha gerçek tanışmalar için daha uygun. En önemlisi de acele etmeden, sırf olsun diye kimseye kapı açmamak. Düzgün insan biraz da enerjinden, duruşundan ve neyi kabul etmediğinden sana yaklaşır.
sagl guzel ınsan alalah senınde gonlunceversın ıns
Hey canım, 40'ında olup genç durman süper bir avantaj, mavi gözlerinle tam dikkat çekersin zaten! 😍 Gerçek hayatta düzgün beyefendilerle tanışmak için hobi kurslarına git, mesela İzmir'de dans veya resim atölyeleri var, orada kaliteli tipler çıkıyor. 🕺 Spor salonları, kitap kulüpleri veya kahve festivalleri de harika, doğal sohbet başlıyor. Kendini iyi hissettiğin etkinliklerde gülümse ve göz teması kur, gerisi gelir! Senin gibi enerjik biri için mükemmel. 😘 Nereye gitmeyi düşünüyorsun ilk? 💕
adana dusunuyorum
Adana süper ya, ateş gibi şehir seçmişsin 🔥😌 orada kebapçıda bile aşk bulunur belli mi olur 😍🥙
Adanalı geldi 🤣
Cevap
122Cevap
Sosyal olup gezmeniz gerekir illa ki size denk gelecektir
çevrenden.
Yâ nasip
Bu işin tarifi olmaz. Eskiden Aileler, eş dost akraba tavsiyesi ile en azından düzgün bir insana de ink gelinirdi.
Ama artık kimin ne olduğu belli değil. Artık toplumda maalesef Evlilik yapan insan azaldı. Yaş ilerledikçe de kimse evlenmek istemiyor.
İnsanın Konfor bir yaşam alanı var bir çoğu o düzeninin bozulmasını istemiyor. Gelen kişi uyumlu mu olur yoksa o uyumu düzeni bozar mı düşüncesinde.
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah. Sen gönül evini temiz tut ki gelende huzur bulsun inşallah
Çalışıyor musun peki şunun için sordum aynı is kolundan birini bulabilirsin ya da kurslara falan katılabilir ordan da birileriyle tanışma şansın var onun haricinde arkadaş ortamından birileri olabilir ne derece sosyalsin bilemedim ama aklıma gelenler bunlar iyi şanslar
Neco testler nazardan var bende bırazda bu tık etkkiledi
Allah razı olsun
İşi gücü olan, evi arabası bağı bahçesi olan dürüst erkek çok var. Bende onlardan biriyim. Ancak mesele şu ki sen 40 yaşına kadar var olan yasantinin en güzel dönemlerini heba etmişsin. Bu zamandan sonra sence sen ne kadar aklı başında gerçekleri görüp gelecek beklediğine hangi geleceği ve güzelliği verebilirsin? Kaldı ki senin hala daha asılmaz kriterlerin varken senin seçimin her zaman basit insanlar olacaktır. Karakterli güçlü dürüst erkek seni mutlu etmez.
Görünür olmak ile başlayabilirsin çevren ile ilgili ve iletişimde ol
Görünür oldugun yerleri degiştir farklı çevreleri ortamları dene elalem ne der diye düşünme hayatı dolu dizgin yaşa
Ya kontrolü kaybedip bir duvara çarparsın (hata yaparsın)
Ya çok hızlandıgın için ayakların yerden kesilir uçarsın (biri senin ayaklarını yerden keser)
Hayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
Eğer bir yerde çalışıyorsan sosyalleşmen güzel olacaktır çalışmıyorsan halk eğitim kursları var katılım sağlayıp hem mesleği öğrenirsin hemde arkadaşların olmuş olur zaten sohbet ede ede onlar sana öneride bulunabilirler yeterki canlı davran bitkin olma yorgun görünme
Öff uzun uzadıya yorum yazdıydım saçma site arada bir refresh atıyor ona denk geldi bir daha yazamıcam valla. Özetleyeyim, evet biz yaşlarda mecburen sosyal medya kullanacaksınız amacınız birileri ile tanışmaksa.
sosyal medya guvenilr degıl cok yazan oldu kabul etmedım 4 tane goruucu geldı annemın ceversınden onlarda ben kafam sarmadı evlenmıs olamk ııcın evlenmedım
Doğrudur ama çevren kaldı mı ki? Bizim yaşlarda arkadaşı mumla arıyorsun doğru muyum? Ben evlenmeyeceğim diye kafam rahat 8 senedir sosyal medya yok ama size şart bence.
45 55 arası abna olur artık
Bulursunuz illa ki. Kadınlar için erkek bulmaya ne var ki? Elinizi sallasanız ellisi.
bende kızma ama gulemde nazarda etkli cok yıldıızm dusuk acaba ksımetımı kapattı nedır
Arkadaş aracılığıyla ama artık yaşı sorun eden çok kişi var. Çevrendekiler zaten evlidir onlarla da fazla görüşmüyosundur. Sıkıntıya. Seni tanımak isterdim
Bana 45 55 aradı aday ıstıyorum
bu zamanda aklı basında adam evlenmez guzel genc gorunuyor olabılırsınız ama artık evlılık her ıkı taraf ıcın yuk gıbı gorunuyor bu yuzden zor ama ıllakı evlenmek ısteyen erkeklerde vardır umarım gonlunuze gore bırnı bulursunuz 40 yas bır kadının en hayat dolu oldugu yastır
Bize ne senin boynundan, göz ve ten renginden? Erkekler nerelere bakar hala öğrenemedin mi? Ayrıca sosyaldekileri düşük profilli insan gibi görmen doğru mu?
İnternet tanışmaya aracı sadece. Bence göz ardı etmeyin. Düzgün insanlar da var sonuçta ve siz de İnterneti kullanıyorsunuz 😊
Tarif ettiğiniz profile tam uyuyorum şahsen ben ama hangi şehirdesiniz acaba?
nette zor ya adana
İnternet sadece tanışmak için aracı 😊 sonra şartlar uygun olursa görüşülmeli bence. İstanbuldayım ben de, keşke aynı şehir olsaymış.
allah senınde gonlune gore versın
Teşekkür ederim, sizin de
sagol teskler
Erkekler adım atmaktan korktugu için oluyor bunlar cogu prenses olmuş kızlardan adım bekliyorlar
bacım belkıde kderıme yok
allah snaada versın nedıyım ben terazı burcuyum
teraızler cok sansızlar gecmıste
benım gemcıste bır kişiyi hayatm almıstım 4annem ceversınden gorucu gelmıstı bukadar
gemcısteki kiyile aramızı 3kişiler bozmustu nazarda etklemişti bacım 3kişlerden nefte ediyorum hayatımı kabusa cevdıırlergecmsıte
evet maalesef oyle
Hangi şehirdesin tanışmak isterim aynı şehirdeysek buluşup bir kahve içebiliriz veya yemek yiyebiliriz?
Başka yerden bulman daha iyi olurdu gibi, bı an sürpriz birsey de çıkabilir bulduğun kişi, piyasa bozuk ama bulabilirsin.
Düzgün işi gücü olan beyefendi. Bu yaşına kadar bulmadinsa bu yaştan sonra mı bulacaksın. Senin gibiler evde kalır
Zor ihtimal maalesef dışarda artık bizim yaşımızda bekâr insan maalesef yok akraba eş dost yardımı ile ancak olabilecek bir şey
Çok zor hepimiz solucan gibi tıkıştık sosyal medyaya zor yani 🙂
Annede sosyalden güven vermiyor
Herkese yazuyolar
genel anlamda oyle butun akıdnlara yazıyolar sadakat yok cııdyet tok
Sadakati sen sağlıcaksın sen sana sadık olmadığını düşünğyorsan bu dışarıda da aynıdır şimdi dışarıda bayan kuaförü buldun eee adam nedicek mesleğimi burakıyorum mu dicek sebep kadınlarla konuşmamı sevgilim istemiyo veya temas etmemi yani bu gibi niceleri sen sosyal medyada gözle görmek ten bahsediyosan dışarıda da aynını yaşıcaksın ki şaşmaz
Herkese yazıyolar
Çevre bır tık daha ıyı
Bak ben burada herkes şle konuşuyorum sen dahil şimdi bişiy dicem ama şaşırırsın ya da küçümsersin veyahutta umursamazsın lakin benim bir ahtım var burada da bazı arkadaşlar bilir ne bu dersen ahtım şu olası bişiy olur biri beni bulur veya ben birini bulurum burada ve diğer sosyal mecrada herşeyi siler atarım ha böyle birine deng gelirsen ki sanmam ozaman demek istediklerimi anlarsın
Arkadaş ortamının yanı sıra sosyal ortamlarda olmalısın.
Evet sosyal medyada cok insan var ama güven vermiyor herkese yszıyorlar
Sadık degıller vs
Reel ortamlara bakmalısın
evet
Yani daha dikkatli ve yakın gitmen lazım bulursun ya o kolay
nasıl yanş acaramısın giyim olarakmı
Yani sev diyorum medyadan ya da sitelerden deyil bence çevrende girişimci olmayı dene bulursun hata daha iyisini bulursun medyalarda herkes en iyisi hiç kötüyüm diyen olmaz yanilirsin ama çevrende bulsan tanıma şansin daha yüksek daha detaylı aratirir konusabilir devam etirebilirsin tabi sen bilirsin benimki sadece fikir
evet reelde nasıl bulucm onu sordum cıddı bırını duzgun bırınsanı karekyer olarak
cevremde yok dogruduguzun zmaanında kızları eledım hıcbırınden fayda gelemdıgı gıbı sadece zarar geldı.
Walla bak gör ne diyeyim inşallah dilediyinle karsilasirsin
Yani yaşınz gereği tecrübeniz vardır siz halledersnz. Teyzeler nineler bulur size
yok ya kendı bulmak ısterdım
Calsiyosanz iş çevrenizden olabilir. Aksi ise arkadaş ortamı en doğru yer
evet
Şey bulunca banada baldızı yaparmyz🫣🫣🤔
ahahaha olar:)))
Çok teşekkür ederim ☺️☺️
Kurslara katıl karışık gidilen hafta sonu veya akşamları gidilen enstrüman olur spor olur
bakacam
teskler guzel bacım
Bak işi biliyor tecrübeli kadınnb
Hanımefendi bahsettiğiniz insanların zaten sosyal hayata zamani olmuyor iş güç tempo dusmuyor size tavsiyem hafta sonu olan kurslara kayit olun böylece hem kişisel gelişiminiz artar hemde yeni insanları tanırsınız
Sosyal medya olmasa da bir sosyalleşme gerekir, arkadaş grupları, etkinlikler vs.
Şu devirde çok ama çok zor, reel hayatın içinde bolca bulunarak ihtimali arttirirsiniz
At izi it izine karıştığı için bunu anlamak çok zor
Bu devirde bir insanın sosyal medyası olmamak da biraz anormal geliyor..
Boy kilo oranı biraz dengesiz gibi 👍
Kilo vermek için spor salonuna git Ordan birini bulabileceğini düşünüyorum.
biraz kilom var
Biraz kilonun olması önemli fakat sen kendini bu kiloda sağlıklı hissediyorsan kilo konusunda balıketli seven birini tercih etmeni öneririm.
ya hafıf balık etı normal kilomda 64 olunca balık oluyor ıste.<haklısın
Kemik yoğunluğun fazlaysa birde kas kütlen çoksa 1,60 boy için 64 kilo ideal olabilir. Ben 1,80 boy 80 kiloyum askerde 95 kiloydum ama şimdiki halimden çok daha fit görünümlüydüm çünkü askerde sürekli ağır spor yapardım.
İş ortamında mahallende kimse yokmu burada adam parçalıyorlar😁
Sosyal medya kulanmadan sor volla
Yaşına göre nasıl ne kadar genç duruyorsun acaba 🤗
Zor dostum Zor
herkes kadın erkek fark etmeksizin vurkaç taktiği pesinde
Sosyal medya yoksa çok zor ama burdasın ve bende burdayım ne dersin
Yani.. Tanıdıkların vesilesi ile olur heralde. Neden sosyal istemiyorsun
En basiti sabah akşam sahile gidip oturun yakin bir sigara. ufka bakarken biri sizi fark eder :)
Artık devir sosyalden işliyor bee önce burdan tanıyıp sonra yüzyüze gelmek daha sağlıklı bence
Bir iş ortamın , çevren , sosyal hayatın yoksa zor.
Kurslara yetiş kanserlere git ne bileyim sinemalara git illaki biri çıkar karşına
Kendine 20 li yaşlarda sevgili bul. Sana 2. baharı yaşatır
Abla oyle biriyle sans eseri tanisirsin anca bu devirde
@Gizemlikizimben3 gizemli kız 3 ne ya kac hesabı varsa artık
evet gizemli sans varsa oda
Aynen maalesef abla
@Tuna35bucuk tek hesabim var da sana hesap mi vericem de bana sual suruyorsun sen hayirdir amca
Haydaa amcada olduk
Ne istediğinizi çok güzel ifade etmişsiniz de böyle bir insanı bulacağınız yer maalesef burası değil..
iş yeri ortamında olur arkadaş ortamında olur. başka nasıl olacak
Arkadaş ortamlarında sosyal olman lazım. Burcun ne merak ettim terazi boğa falan mısın.
Terazı
İyi bari tutturdum sayılır : ) kibar anlayışlı centilmen erkeklerden hoşlanıyosun dimi
Evet
İnsan olsun
Anladım umarım gönlünce olur her şey.
Sağol allah razı olsun geç kaldın ama can cıkmayunca umut kralmezmıs
niye geç kaldıgını düşünüyosun peki. daha genç yaşlarda denedin olmadı mı
13senem bosa gıttı eskı segulı yuznden
Niye sebep neydi ki. Onun burcu neydi
Aldattı kova
Baskasıyla evlendı
Normalde kova terazi uyumludur 2 si de hava grubu. Aldatması ilginç olmuş
evet olmayınca olmadı
Vardır bi hayır bunda boş ver takma kafana. Çıkar kafa dengi daha hayırlı biri. Yaşın geçmiş de değil aslında. genç görünüyom diyon zaten. sporla falan daha da diri dinç olursun. Evlenenler de zaten mutlu değil hepsi.
İnşallah bir gün gerçek hayatta karşınıza çıkar abla. Allah gönlünüze göre versin.
amin inş senınde
sağolun.
Bazi seyler nasip bende 41 yasindayim olmayinca olmuyor.
yakıksklı adamsın ya nazra vardır sende kesın
Iliski de hep 3 cu kisiler araya girip iliskiyi bozuyor
Baskalarinin fikirlerini dinlemek gerek kiskanip bozmak isteyen cok oluyor
Dinlememek olacakti
evet yani
yoksa yakısklsıın sen 3kişiler ah bıktım gemcıste eskı ılskım onlardan bılzulmustı bıttı artık onume bakıyorum
masallah
Tesekkur ederim ama insanin bahti guzel olsun
Aile kurmak isterdim ama gec kalmis gibi hissediyorum
aynen kaderı degılmı benımde oyle oldu kac yaısna geldım benden kucuklerın hayatıoluyor her yonden ben hala evı bekliyorum
aılem ınanmaz boyle seylere
Aile kurmak guzel olmali bi de kiz cocugu oldumu hayali bile guzel
Anlamadim neye inanmaz
benımde hayelımdı olmadı kursagımda kaldı
sarısın mavıs bır kız cocugu
Sen sarisin mavi gozlu musun
ben falcılara bıle gıttım hepsı nzardan skıntılısın herseyın ondan olmuyor ya da bozlmus dedıler oyle terazı burucyum. dogru ailem boyle seylere ınanamaz
Istersen sohbet edelim ayni dertler den muzdaribiz
koyukumral saclı mavı gozluyum evet
sacımı hıc boyatmadım dofal sacım
Gozlerin guzel olmali
evet neyapım sansım guzl olaydı
Umarim bulursun gonlune gire bir erkek :) bende sari sac mavi gozlugum beyaz tenliyiz sanirim :)
evet beyaz tenliyim ins
Guzelsin bence hos birisin Allah gonlune gore versin
sagol allah razıollsun senınde
Eywallah hanimefendi 🙏🏽
Ya buradan konuşupta kendine güzel tatlı bulursun ama sen ille de dışarıda olsun diyorsan dışarı çık etkinliklere felan katıl
Burdan aramam yok
Sosyalden yazan çok ama reel bur tık daha ıyı
Evet
Gecmıste kötü bır denetım gecırdım olmadı annemın cevresındende bu evledıgınde 4 görücü geldı onlarıda kafam almadı bırde yeni ayrılmıstım bu yaşlara kaldık
Evet haklisin
Adana
Ne güzel çok pahalı
orada isan yasarmi
Cami çıkışına git orada bulma ihtimalin Burdan daha yüksek
Hanimefendi olur inşallah zamanla, acele edip ani karar verme
Nasılsın? :)
Aynı şehirdeyse olabilir
Anlaşmak ve uyum önemli benim için
Zor bulursun ya. Reelde aktif olman lazım. Sanaldan eğlenmek istersen ben senin için buradayım ama reelden zor.
Kızlar soruyor diye bi yer var orada sağlam herifler varmış öyle duydum🙄
:DD ahhahaha komik
Bende öyleyim bulursam bana da söyle. Hatta senin soruna da benzer soru sordum cevaplayan olmadı 😀
Burdan çok rahat tanışabilirsin bisürü kişi var bisürü seçenek var
Yok ya çoğu laylım peşinde nette herkese yazıyorlar ablası
Kımse cıddı degıl
Okdar çok yazan oldu guvenmıyorum facede ıngstramda çünkü herkese yazarlar nette çok zor
bulursan banada haber ver, rastgele disarda karsilastigim insanlarla tanisarak olmuyo denedim cok 😔
evet haklısın allah gonlune gore versın
Yaşıma gore yaşlıyım talip oludum ama fakirimdr😊
Cafeler Deniz kenarlarında gece kulüplerinde illaki tanışırsın istemem yeterli
Neyi nerde aradıgın onemlı. Altını oduncuda bulamazsın. Sen duzgunsen duzgunu elbet gelır bulur senı
Yolda yürürken çarpişmanız gerek ve o ilk bakışla hoşlanıp işte tamam bu o kişi demelisin :)
Ben urfaliyim seni istemeye gelsem gözün bana değsin kendin oldu bu iş dersin etkilenirsin benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?