Gençte duruyorum sosyalden değil sakın yanlış anlamayın, realde işi gücü düzgün olan iyi bir beyefendiyle nasıl tanışırım lütfen dalga geçenler yazmasın? 160 boyunda 64 kiloyum mavi gözlü, açık tenli, koyu kahverengi saçlıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBu yaşa gelmiş bir kadının kalbinde, gençliğin aceleci heveslerinden arınmış, daha dingin ama daha derin bir arayış vardır. Artık bakışlar, yüzeyde parlayan geçici ışıltıları değil; karakterin, duruşun ve sözün ardındaki hakikati seçmek ister. İnsan, zamanla neyi istemediğini öğrenir; böylece neyi aradığını daha berrak bir şekilde görmeye başlar. Gerçek hayatta, sahici bir karşılaşma çoğu zaman planlanarak değil, hayatın doğal akışı içinde filizlenir. Bir kitapçıda aynı rafın önünde uzanan iki el, bir kafede paylaşılan kısa bir tebessüm ya da bir yürüyüş sırasında kurulan sade bir selam… Bunlar küçük gibi görünen ama kalbin kapısını aralayabilen anlardır. Çünkü insanı insana yaklaştıran şey, çoğu zaman büyük jestler değil; samimiyetin kendisidir. Olgun bir beyefendiyle tanışmanın yolu da biraz buradan geçer. Hayatın içinde olmak. Kendin için yaptığın şeylerin içinde. Bir kurs, bir sanat etkinliği, bir seminer, belki bir gönüllülük çalışması… İnsan, kendi ilgi alanlarında var oldukça, benzer değerlere sahip insanlarla kesişir. Bu kesişmeler zorlanmadan, doğallıkla gerçekleştiğinde ise daha kalıcı izler bırakır.
Ve en önemlisi, insan kendisi gibi kalabildiği yerde doğru kişiyi bulur. Olduğundan farklı görünmeye çalışmadan, yalnızca kendi zarafetini, düşüncesini ve duruşunu taşıyarak… Çünkü gerçek bir beyefendi, karşısındaki kadının yalnızca dış görünüşünü değil; iç dünyasını da fark eden kişidir.
Belki de aranan şey, birini bulmaktan önce, doğru yerde ve doğru hâlde bulunmaktır. Gerisi, hayatın en sade ama en güzel tesadüflerinden biri olarak, kendiliğinden gelir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ayyy herkesınnn derdi aynı. walla zor canım. kimisi turlara katılır. kimisi kurslara katılır. dans kursu y dil kursu yemek kursu. ama bu dusuncede olman cok guzel. kendını kapatmamıssın. s medya dusmanlıgını da anlamadım. ordan da kısmete bak yani nerden gelir bilinmez. hatta bu siteden bul. senin kalemin bi erkek zaten artık 45 artı olacagından dolayı zaten isi gucu olan biridir. kilo olarak da bence coksun. kendine yatırım yapıp giderim olsun politikasını uygulayabilirsin. misal spor yaparsın sıkı zayıf seksi olursun. sık renkli kadınsı güzel gıyınme alısveris güzel kokma bakım makyaj kadınsı imaj tavırlar. bi de goze carpmak iyidir düz klasık sac yerine dişil bi imaj verir sacıyla oynayan kız. boyatan vs. takdir ettim bu dusuncede olmanı. hadi hayırlısı bakalım. zor bu devirde cidden.
00 Yorumla
Arayış içinde olmak insana hata yaptırır , kafamızdaki şeyler hayatın gercekligiyle örtüşmez ve bu bizi mutlu etmez, tesadüfen yaşanan olaylar ya da sürprizler insanı mutlu ettiğini düşün, bu demektir ki hiç ummadığımız anda yaşadıklarımız bizi ya çok üzer, ya da çok mutlu eder, eminimki akışına bıraktığında hayatı bizlere çok güzel şeyler yaşatıcak, hiç beklemediğimiz ummadığımız anda çok mutlu olacağız, hayatımıza aldığımız insanları ince süzgeçten gecirip elememiz gerekiyor, kimse konustugu, vede bizlere karşı davrandığı şekilde insanlar olmayacak, en güzeli cevreye, bir garsona, bir hayvana, düşüncelerini, süzebilmek, kacırmamamız gereken tutarlı olması, yaptıkları ve düsündükleri, başarılar diliyorum
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bence böyle biri sosyal medyada değil, daha çok hayatın doğal akışında çıkar karşına. Arkadaş çevresi, iş ortamı, kurslar, yürüyüş yaptığın yerler, sakin kafeler ya da kültürel etkinlikler daha gerçek tanışmalar için daha uygun. En önemlisi de acele etmeden, sırf olsun diye kimseye kapı açmamak. Düzgün insan biraz da enerjinden, duruşundan ve neyi kabul etmediğinden sana yaklaşır.
02 Yorumla
Soran4 aysagl guzel ınsan alalah senınde gonlunceversın ıns
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Hey canım, 40'ında olup genç durman süper bir avantaj, mavi gözlerinle tam dikkat çekersin zaten! 😍 Gerçek hayatta düzgün beyefendilerle tanışmak için hobi kurslarına git, mesela İzmir'de dans veya resim atölyeleri var, orada kaliteli tipler çıkıyor. 🕺 Spor salonları, kitap kulüpleri veya kahve festivalleri de harika, doğal sohbet başlıyor. Kendini iyi hissettiğin etkinliklerde gülümse ve göz teması kur, gerisi gelir! Senin gibi enerjik biri için mükemmel. 😘 Nereye gitmeyi düşünüyorsun ilk? 💕
03 Yorumla
Soran4 ayadana dusunuyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayAdana süper ya, ateş gibi şehir seçmişsin 🔥😌 orada kebapçıda bile aşk bulunur belli mi olur 😍🥙
- 4 ay
Adanalı geldi 🤣
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sosyal olup gezmeniz gerekir illa ki size denk gelecektir
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u 4 ayçevrenden.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yâ nasip
Bu işin tarifi olmaz. Eskiden Aileler, eş dost akraba tavsiyesi ile en azından düzgün bir insana de ink gelinirdi.
Ama artık kimin ne olduğu belli değil. Artık toplumda maalesef Evlilik yapan insan azaldı. Yaş ilerledikçe de kimse evlenmek istemiyor.
İnsanın Konfor bir yaşam alanı var bir çoğu o düzeninin bozulmasını istemiyor. Gelen kişi uyumlu mu olur yoksa o uyumu düzeni bozar mı düşüncesinde.
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah. Sen gönül evini temiz tut ki gelende huzur bulsun inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Çalışıyor musun peki şunun için sordum aynı is kolundan birini bulabilirsin ya da kurslara falan katılabilir ordan da birileriyle tanışma şansın var onun haricinde arkadaş ortamından birileri olabilir ne derece sosyalsin bilemedim ama aklıma gelenler bunlar iyi şanslar
03 Yorumla
Soran4 ayNeco testler nazardan var bende bırazda bu tık etkkiledi
Soran4 ayAllah razı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayİşi gücü olan, evi arabası bağı bahçesi olan dürüst erkek çok var. Bende onlardan biriyim. Ancak mesele şu ki sen 40 yaşına kadar var olan yasantinin en güzel dönemlerini heba etmişsin. Bu zamandan sonra sence sen ne kadar aklı başında gerçekleri görüp gelecek beklediğine hangi geleceği ve güzelliği verebilirsin? Kaldı ki senin hala daha asılmaz kriterlerin varken senin seçimin her zaman basit insanlar olacaktır. Karakterli güçlü dürüst erkek seni mutlu etmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görünür olmak ile başlayabilirsin çevren ile ilgili ve iletişimde ol
Görünür oldugun yerleri degiştir farklı çevreleri ortamları dene elalem ne der diye düşünme hayatı dolu dizgin yaşa
Ya kontrolü kaybedip bir duvara çarparsın (hata yaparsın)
Ya çok hızlandıgın için ayakların yerden kesilir uçarsın (biri senin ayaklarını yerden keser)00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayHayat kısa ve hızla akıyor. Ömür geçiyor. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadının değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEğer bir yerde çalışıyorsan sosyalleşmen güzel olacaktır çalışmıyorsan halk eğitim kursları var katılım sağlayıp hem mesleği öğrenirsin hemde arkadaşların olmuş olur zaten sohbet ede ede onlar sana öneride bulunabilirler yeterki canlı davran bitkin olma yorgun görünme
00 Yorumla
4 ayÖff uzun uzadıya yorum yazdıydım saçma site arada bir refresh atıyor ona denk geldi bir daha yazamıcam valla. Özetleyeyim, evet biz yaşlarda mecburen sosyal medya kullanacaksınız amacınız birileri ile tanışmaksa.
05 Yorumla
Soran4 aysosyal medya guvenilr degıl cok yazan oldu kabul etmedım 4 tane goruucu geldı annemın ceversınden onlarda ben kafam sarmadı evlenmıs olamk ııcın evlenmedım
- 4 ay
Doğrudur ama çevren kaldı mı ki? Bizim yaşlarda arkadaşı mumla arıyorsun doğru muyum? Ben evlenmeyeceğim diye kafam rahat 8 senedir sosyal medya yok ama size şart bence.
Soran4 ay45 55 arası abna olur artık
- 4 ay
Bulursunuz illa ki. Kadınlar için erkek bulmaya ne var ki? Elinizi sallasanız ellisi.
Soran4 aybende kızma ama gulemde nazarda etkli cok yıldıızm dusuk acaba ksımetımı kapattı nedır
4 ayAbla oyle biriyle sans eseri tanisirsin anca bu devirde
45 Yorumla- 4 ay
@Gizemlikizimben3 gizemli kız 3 ne ya kac hesabı varsa artık
Soran4 ayevet gizemli sans varsa oda
- 4 ay
Aynen maalesef abla
- 4 ay
@Tuna35bucuk tek hesabim var da sana hesap mi vericem de bana sual suruyorsun sen hayirdir amca
- 4 ay
Haydaa amcada olduk
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Arkadaş aracılığıyla ama artık yaşı sorun eden çok kişi var. Çevrendekiler zaten evlidir onlarla da fazla görüşmüyosundur. Sıkıntıya. Seni tanımak isterdim
02 Yorumla
Soran4 ayBana 45 55 aradı aday ıstıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
4 aybu zamanda aklı basında adam evlenmez guzel genc gorunuyor olabılırsınız ama artık evlılık her ıkı taraf ıcın yuk gıbı gorunuyor bu yuzden zor ama ıllakı evlenmek ısteyen erkeklerde vardır umarım gonlunuze gore bırnı bulursunuz 40 yas bır kadının en hayat dolu oldugu yastır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Bize ne senin boynundan, göz ve ten renginden? Erkekler nerelere bakar hala öğrenemedin mi? Ayrıca sosyaldekileri düşük profilli insan gibi görmen doğru mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayİnternet tanışmaya aracı sadece. Bence göz ardı etmeyin. Düzgün insanlar da var sonuçta ve siz de İnterneti kullanıyorsunuz 😊
Tarif ettiğiniz profile tam uyuyorum şahsen ben ama hangi şehirdesiniz acaba?05 Yorumla
Soran4 aynette zor ya adana
Cevap sahibi4 ayİnternet sadece tanışmak için aracı 😊 sonra şartlar uygun olursa görüşülmeli bence. İstanbuldayım ben de, keşke aynı şehir olsaymış.
Soran4 ayallah senınde gonlune gore versın
Cevap sahibi4 ayTeşekkür ederim, sizin de
Soran4 aysagol teskler
Erkekler adım atmaktan korktugu için oluyor bunlar cogu prenses olmuş kızlardan adım bekliyorlar
19 Yorumla
Soran4 aybacım belkıde kderıme yok
Soran4 ayallah snaada versın nedıyım ben terazı burcuyum
Soran4 ayteraızler cok sansızlar gecmıste
Soran4 aybenım gemcıste bır kişiyi hayatm almıstım 4annem ceversınden gorucu gelmıstı bukadar
Soran4 aygemcısteki kiyile aramızı 3kişiler bozmustu nazarda etklemişti bacım 3kişlerden nefte ediyorum hayatımı kabusa cevdıırlergecmsıte
Soran4 ayevet maalesef oyle
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hangi şehirdesin tanışmak isterim aynı şehirdeysek buluşup bir kahve içebiliriz veya yemek yiyebiliriz?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 534 cevap paylaştı. Kızlar soruyor diye bi yer var orada sağlam herifler varmış öyle duydum🙄
02 Yorumla
Soran4 ay:DD ahhahaha komik
4 ayBaşka yerden bulman daha iyi olurdu gibi, bı an sürpriz birsey de çıkabilir bulduğun kişi, piyasa bozuk ama bulabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Düzgün işi gücü olan beyefendi. Bu yaşına kadar bulmadinsa bu yaştan sonra mı bulacaksın. Senin gibiler evde kalır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor ihtimal maalesef dışarda artık bizim yaşımızda bekâr insan maalesef yok akraba eş dost yardımı ile ancak olabilecek bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Çok zor hepimiz solucan gibi tıkıştık sosyal medyaya zor yani 🙂
011 Yorumla
Soran4 ayAnnede sosyalden güven vermiyor
Soran4 ayHerkese yazuyolar
Soran4 aygenel anlamda oyle butun akıdnlara yazıyolar sadakat yok cııdyet tok
- 4 ay
Sadakati sen sağlıcaksın sen sana sadık olmadığını düşünğyorsan bu dışarıda da aynıdır şimdi dışarıda bayan kuaförü buldun eee adam nedicek mesleğimi burakıyorum mu dicek sebep kadınlarla konuşmamı sevgilim istemiyo veya temas etmemi yani bu gibi niceleri sen sosyal medyada gözle görmek ten bahsediyosan dışarıda da aynını yaşıcaksın ki şaşmaz
Soran4 ayHerkese yazıyolar
Soran4 ayÇevre bır tık daha ıyı
- 4 ay
Bak ben burada herkes şle konuşuyorum sen dahil şimdi bişiy dicem ama şaşırırsın ya da küçümsersin veyahutta umursamazsın lakin benim bir ahtım var burada da bazı arkadaşlar bilir ne bu dersen ahtım şu olası bişiy olur biri beni bulur veya ben birini bulurum burada ve diğer sosyal mecrada herşeyi siler atarım ha böyle birine deng gelirsen ki sanmam ozaman demek istediklerimi anlarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayArkadaş ortamının yanı sıra sosyal ortamlarda olmalısın.
04 Yorumla
Soran4 ayEvet sosyal medyada cok insan var ama güven vermiyor herkese yszıyorlar
Soran4 aySadık degıller vs
- 4 ay
Reel ortamlara bakmalısın
Soran4 ayevet
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
4 ayYani daha dikkatli ve yakın gitmen lazım bulursun ya o kolay
05 Yorumla
Soran4 aynasıl yanş acaramısın giyim olarakmı
- 4 ay
Yani sev diyorum medyadan ya da sitelerden deyil bence çevrende girişimci olmayı dene bulursun hata daha iyisini bulursun medyalarda herkes en iyisi hiç kötüyüm diyen olmaz yanilirsin ama çevrende bulsan tanıma şansin daha yüksek daha detaylı aratirir konusabilir devam etirebilirsin tabi sen bilirsin benimki sadece fikir
Soran4 ayevet reelde nasıl bulucm onu sordum cıddı bırını duzgun bırınsanı karekyer olarak
Soran4 aycevremde yok dogruduguzun zmaanında kızları eledım hıcbırınden fayda gelemdıgı gıbı sadece zarar geldı.
- 4 ay
Walla bak gör ne diyeyim inşallah dilediyinle karsilasirsin
4 ayYani yaşınz gereği tecrübeniz vardır siz halledersnz. Teyzeler nineler bulur size
06 Yorumla
Soran4 ayyok ya kendı bulmak ısterdım
- 4 ay
Calsiyosanz iş çevrenizden olabilir. Aksi ise arkadaş ortamı en doğru yer
Soran4 ayevet
- 4 ay
Şey bulunca banada baldızı yaparmyz🫣🫣🤔
Soran4 ayahahaha olar:)))
- 4 ay
Çok teşekkür ederim ☺️☺️
Gizli Üye(36-45)4 ayKurslara katıl karışık gidilen hafta sonu veya akşamları gidilen enstrüman olur spor olur
33 Yorumla
Soran4 aybakacam
Soran4 ayteskler guzel bacım
- 4 ay
Bak işi biliyor tecrübeli kadınnb
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayHanımefendi bahsettiğiniz insanların zaten sosyal hayata zamani olmuyor iş güç tempo dusmuyor size tavsiyem hafta sonu olan kurslara kayit olun böylece hem kişisel gelişiminiz artar hemde yeni insanları tanırsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
4 aySosyal medya olmasa da bir sosyalleşme gerekir, arkadaş grupları, etkinlikler vs.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
4 ayŞu devirde çok ama çok zor, reel hayatın içinde bolca bulunarak ihtimali arttirirsiniz
00 Yorumla At izi it izine karıştığı için bunu anlamak çok zor
00 Yorumla
4 ayBu devirde bir insanın sosyal medyası olmamak da biraz anormal geliyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBoy kilo oranı biraz dengesiz gibi 👍
Kilo vermek için spor salonuna git Ordan birini bulabileceğini düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran4 aybiraz kilom var
Cevap sahibi4 ayBiraz kilonun olması önemli fakat sen kendini bu kiloda sağlıklı hissediyorsan kilo konusunda balıketli seven birini tercih etmeni öneririm.
Soran4 ayya hafıf balık etı normal kilomda 64 olunca balık oluyor ıste.<haklısın
Cevap sahibi4 ayKemik yoğunluğun fazlaysa birde kas kütlen çoksa 1,60 boy için 64 kilo ideal olabilir. Ben 1,80 boy 80 kiloyum askerde 95 kiloydum ama şimdiki halimden çok daha fit görünümlüydüm çünkü askerde sürekli ağır spor yapardım.
4 ayİş ortamında mahallende kimse yokmu burada adam parçalıyorlar😁
00 Yorumla
4 aySosyal medya kulanmadan sor volla
Yaşına göre nasıl ne kadar genç duruyorsun acaba 🤗00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
4 ayZor dostum Zor
herkes kadın erkek fark etmeksizin vurkaç taktiği pesinde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Sosyal medya yoksa çok zor ama burdasın ve bende burdayım ne dersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayYani.. Tanıdıkların vesilesi ile olur heralde. Neden sosyal istemiyorsun
00 Yorumla
4 ayEn basiti sabah akşam sahile gidip oturun yakin bir sigara. ufka bakarken biri sizi fark eder :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
4 ayArtık devir sosyalden işliyor bee önce burdan tanıyıp sonra yüzyüze gelmek daha sağlıklı bence
00 Yorumla
4 ayBir iş ortamın , çevren , sosyal hayatın yoksa zor.
00 Yorumla
4 ayKurslara yetiş kanserlere git ne bileyim sinemalara git illaki biri çıkar karşına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kendine 20 li yaşlarda sevgili bul. Sana 2. baharı yaşatır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayNe istediğinizi çok güzel ifade etmişsiniz de böyle bir insanı bulacağınız yer maalesef burası değil..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayiş yeri ortamında olur arkadaş ortamında olur. başka nasıl olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayArkadaş ortamlarında sosyal olman lazım. Burcun ne merak ettim terazi boğa falan mısın.
014 Yorumla
Soran4 ayTerazı
Cevap sahibi4 ayİyi bari tutturdum sayılır : ) kibar anlayışlı centilmen erkeklerden hoşlanıyosun dimi
Soran4 ayEvet
Soran4 ayİnsan olsun
Cevap sahibi4 ayAnladım umarım gönlünce olur her şey.
Soran4 aySağol allah razı olsun geç kaldın ama can cıkmayunca umut kralmezmıs
Cevap sahibi4 ayniye geç kaldıgını düşünüyosun peki. daha genç yaşlarda denedin olmadı mı
Soran4 ay13senem bosa gıttı eskı segulı yuznden
Cevap sahibi4 ayNiye sebep neydi ki. Onun burcu neydi
Soran4 ayAldattı kova
Soran4 ayBaskasıyla evlendı
Cevap sahibi4 ayNormalde kova terazi uyumludur 2 si de hava grubu. Aldatması ilginç olmuş
Soran4 ayevet olmayınca olmadı
Cevap sahibi4 ayVardır bi hayır bunda boş ver takma kafana. Çıkar kafa dengi daha hayırlı biri. Yaşın geçmiş de değil aslında. genç görünüyom diyon zaten. sporla falan daha da diri dinç olursun. Evlenenler de zaten mutlu değil hepsi.
Gizli Üye(18-24)4 ayİnşallah bir gün gerçek hayatta karşınıza çıkar abla. Allah gönlünüze göre versin.
02 Yorumla
Soran4 ayamin inş senınde
Cevap sahibi4 aysağolun.
Gizli Üye(45 üstü)4 ayBazi seyler nasip bende 41 yasindayim olmayinca olmuyor.
022 Yorumla
Soran4 ayyakıksklı adamsın ya nazra vardır sende kesın
Cevap sahibi4 ayIliski de hep 3 cu kisiler araya girip iliskiyi bozuyor
Cevap sahibi4 ayBaskalarinin fikirlerini dinlemek gerek kiskanip bozmak isteyen cok oluyor
Cevap sahibi4 ayDinlememek olacakti
Soran4 ayevet yani
Soran4 ayyoksa yakısklsıın sen 3kişiler ah bıktım gemcıste eskı ılskım onlardan bılzulmustı bıttı artık onume bakıyorum
Soran4 aymasallah
Cevap sahibi4 ayTesekkur ederim ama insanin bahti guzel olsun
Cevap sahibi4 ayAile kurmak isterdim ama gec kalmis gibi hissediyorum
Soran4 ayaynen kaderı degılmı benımde oyle oldu kac yaısna geldım benden kucuklerın hayatıoluyor her yonden ben hala evı bekliyorum
Soran4 ayaılem ınanmaz boyle seylere
Cevap sahibi4 ayAile kurmak guzel olmali bi de kiz cocugu oldumu hayali bile guzel
Cevap sahibi4 ayAnlamadim neye inanmaz
Soran4 aybenımde hayelımdı olmadı kursagımda kaldı
Soran4 aysarısın mavıs bır kız cocugu
Cevap sahibi4 aySen sarisin mavi gozlu musun
Soran4 ayben falcılara bıle gıttım hepsı nzardan skıntılısın herseyın ondan olmuyor ya da bozlmus dedıler oyle terazı burucyum. dogru ailem boyle seylere ınanamaz
Cevap sahibi4 ayIstersen sohbet edelim ayni dertler den muzdaribiz
Soran4 aykoyukumral saclı mavı gozluyum evet
Soran4 aysacımı hıc boyatmadım dofal sacım
Cevap sahibi4 ayGozlerin guzel olmali
Soran4 ayevet neyapım sansım guzl olaydı
Gizli Üye(25-29)4 ayAslında seni bulmaları lazım. Mavi gözlü insanlar her zaman çekicidir
010 Yorumla
Soran4 ayona bakmıyorkı ksımet acılmadı
Cevap sahibi4 ayHiç evlenmedin mi
Soran4 ayyok olmadı bende anlaamdım belkıde kısmetım bılmıyorum
Cevap sahibi4 ayGenç mi duruyosun
Soran4 ayevet 30 saniyolar
Cevap sahibi4 ayAaa o kadar mı merak ettim seni bak
Soran4 ayevet cıddıyım kırıslıklık yok
Cevap sahibi4 ayGörebilme şansım var mı seni
Cevap sahibi4 ay?
Soran4 ayBuraya resim koyamam
Gizli Üye(30-35)4 ayUmarim bulursun gonlune gire bir erkek :) bende sari sac mavi gozlugum beyaz tenliyiz sanirim :)
04 Yorumla
Soran4 ayevet beyaz tenliyim ins
Cevap sahibi4 ayGuzelsin bence hos birisin Allah gonlune gore versin
Soran4 aysagol allah razıollsun senınde
Cevap sahibi4 ayEywallah hanimefendi 🙏🏽
Ya buradan konuşupta kendine güzel tatlı bulursun ama sen ille de dışarıda olsun diyorsan dışarı çık etkinliklere felan katıl
013 Yorumla
Soran4 ayBurdan aramam yok
Soran4 aySosyalden yazan çok ama reel bur tık daha ıyı
Soran4 ayEvet
Soran4 ayGecmıste kötü bır denetım gecırdım olmadı annemın cevresındende bu evledıgınde 4 görücü geldı onlarıda kafam almadı bırde yeni ayrılmıstım bu yaşlara kaldık
Soran4 ayEvet haklisin
Soran4 ayAdana
Soran4 ayNe güzel çok pahalı
Soran4 ayorada isan yasarmi
Gizli Üye(30-35)4 ayCami çıkışına git orada bulma ihtimalin Burdan daha yüksek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHanimefendi olur inşallah zamanla, acele edip ani karar verme
Nasılsın? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAynı şehirdeyse olabilir
Anlaşmak ve uyum önemli benim için
00 Yorumla
4 ayZor bulursun ya. Reelde aktif olman lazım. Sanaldan eğlenmek istersen ben senin için buradayım ama reelden zor.
00 Yorumla
4 ayBende öyleyim bulursam bana da söyle. Hatta senin soruna da benzer soru sordum cevaplayan olmadı 😀
00 YorumlaBurdan çok rahat tanışabilirsin bisürü kişi var bisürü seçenek var
05 Yorumla
Soran4 ayYok ya çoğu laylım peşinde nette herkese yazıyorlar ablası
Soran4 ayKımse cıddı degıl
Soran4 ayOkdar çok yazan oldu guvenmıyorum facede ıngstramda çünkü herkese yazarlar nette çok zor
4 aybulursan banada haber ver, rastgele disarda karsilastigim insanlarla tanisarak olmuyo denedim cok 😔
01 Yorumla
Soran4 ayevet haklısın allah gonlune gore versın
4 ayYaşıma gore yaşlıyım talip oludum ama fakirimdr😊
00 YorumlaCafeler Deniz kenarlarında gece kulüplerinde illaki tanışırsın istemem yeterli
00 YorumlaNeyi nerde aradıgın onemlı. Altını oduncuda bulamazsın. Sen duzgunsen duzgunu elbet gelır bulur senı
00 YorumlaYolda yürürken çarpişmanız gerek ve o ilk bakışla hoşlanıp işte tamam bu o kişi demelisin :)
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 40 yaşındayım, sosyal medya kullanmadan gerçek hayatta düzgün bir beyefendiyle nerede ve nasıl tanışabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım