Bu cocuk napmaya calisiyor?

Iranli bi çocukla konuşuyoruz 2 haftadır aynı şehirde uni okuyoruz mesaj attı bana falan öyle tanıştık görüştük 1 kere kendini çok iyi bi sekilde tanıttı hemsirelik okuyor vs aramizdada 5 yas var yani bende son senemdeyim cocuk çok hızlı ilerlemek istiyor mesela sürekli sen gerçek birisin bana göresin söylesin bana iyi geliyosun güldürüyorsun herkes farkında bunun nasil yaptın bilmiyorum cart curt ama bana tamamen samimiyetsiz geliyor mesela çocuk evde kalıyor amacı eve atmak mı acaba diye sorguladım mesela her şey beklerim.. ilgileniyor benimle vs işte ama bugün birden bire kalbimi sana emanet etsem kırmazsın dimi vs vs dedi bende benim öyle bir niyetim yok birinin kalbimi almaya vermeye cart curt dedim Sonra sen istemiyorsun değil mi beni falan yazmis bende isteyip istememekle bir alakası yokki bunun çok hızlı gidiyosun dedim bana evet ya da hayır bu kadar söyle yazmis bende açıklama yapıyorum bana hala benim soruma cevap ver evet ya da hayır yazmis bende hayır yazdim tamam anladım kendine iyi bak yazıp ( 😊) bu emojiyi koymus bende anlamadım napmaya çalıştığını manipule ediyor kısaca sende kendine iyi bak yazdim mesajı begenmis yani 2 hafta birine bu kadar hızlı gitmekte noluyor amacı ne bunun cidden ne yaptığını anlamadim
Bu cocuk napmaya calisiyor?