Bu çocuk napmaya calisiyor?

Flortum vardı, başka şehirde yaşıyordu evime geldi 3 gün kaldı giderken de lütfen ayrilmayalm vs diye tembihleyerek memleketine gitti. Memleketine gittikten sonra ilgisiz ve umursamaz takılmaya başladı bende kendimi değersiz hissettim ve hiç arayıp sormuyodum o yazıp ararsa konuşuyorduk. Telefonda bana beni darla vs diyordu. Neyse bu çocuk alkollü restoranda çalışıyor ve bana ilişkinin başında ciddiye dönerse işten çıkacağını söylemişti bende sana kalmış ben insanları yargılamam o da bir iş sonuçta dedim. Memlekete gidince işten çıkmayı dusunuyor musun diye sorduğumda düşünmüyorum dedi, daha sonra sohbet ederken arkadaşlarımı anlatiyordum, onlara ilişkimizde bahsedip bahsetmeidgimi sordu bende hayır henüz erken hiçbir şey belli değil bakalım ilerde gibisinden konuştum. Bu defa kırıldı TLF kapatmak istedi bende kapattım. Mesaj olarak çocukça davranışlar sergilediğini, ne istediğini bilmediğini ve beni değerli hissettiren erkeklerle vaktimi harcamak istediğimi söyledim vedalaştık. 2 gün sonra Instagram'da gezinirken beni her yerden engellemiş olduğunu farkettim. Daha sonra Instagram hesabı herkese açıktı normalde hep, onu gizledi ve nickini de değiştirmiş. Yani anlam veremedim ne tuhaf sanki ona takıntılı olacagim?
Bu çocuk napmaya calisiyor?