bi tane esnafin oglu var baya begeniyodum sirf cocuguda gormek icin dukkandan ihtiyacim olmayan seyleride aliyodum
gun icinde onun vs geciyodum coxuk baya her gecisimde izilio en sonunda baktim bundan adim yok sadece bakiyo gittim instasini istedim verdi takiplestik vs ben de o kadar cabaladim hani gun icinde kac kez geciyorum Instagram istedim o yazsin diye bekledim yakin arkadaslara gondermeli seyler attim ama yok yazmiyo instasini alali 5-6 gun oldu bi iki gun gecmedim merak eder die yok sonra bugun gectim yine hayvan gibi bakiyo ama asla yazmiyo asla bende yazmak istemiyorum egosunu daha tatmin etmicem onun ama ne bu ya bak bak yazma ne ostiyo cidden istiyo mu istemiyo mu
gun icinde onun vs geciyodum coxuk baya her gecisimde izilio en sonunda baktim bundan adim yok sadece bakiyo gittim instasini istedim verdi takiplestik vs ben de o kadar cabaladim hani gun icinde kac kez geciyorum Instagram istedim o yazsin diye bekledim yakin arkadaslara gondermeli seyler attim ama yok yazmiyo instasini alali 5-6 gun oldu bi iki gun gecmedim merak eder die yok sonra bugun gectim yine hayvan gibi bakiyo ama asla yazmiyo asla bende yazmak istemiyorum egosunu daha tatmin etmicem onun ama ne bu ya bak bak yazma ne ostiyo cidden istiyo mu istemiyo mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kusura bakma özürdilerim internet paketim bitti yazamadım yeni yaptım burada gördüm bakıyorum konuşamıyorum dilim tutuluyor aşık oldum galiba 🖕
PAUSHSUAHDINAODNWIRNROENFOEMFOEKFORNF😂😂😂🤣🤣🤣
Heyecandan elin ayağın birbirine dolandı galiba klavyenin üstüne oturup bütün tuşlara basmışsın
of suraya cidden bos bos insanlar yorum yapinca cildiriyorum
Sen zaten çıldırmışsın yarın yine alışveriş yapmaya gel çok para lazım düğün masrafları için
ahahhaspaishaur en son ne aldigimi ne zaman heldigimi soyle gelirim
İncik boncukdur kesin birazda cimri gibisin zaten hep 50 tl lik alıyorsun
paushsuahsuahuajrur ya kardesim hasi baskasiyla dalgani gec ya
Yazması gerek. Yazmıyorsa salla gitsin ya cesareti yok ya da istemiyor. Bakışmakta biyere kadar.
yok ben yuzune bile bakmiyorum ama fark ediliyo okuz gibi durup izledigi yani
Cesaretsiz erkekler kaybetmeye mahkumdur. Ben olsaydım bahane üretir gene sohbeti açardım özgüven çok önemli.
Bekle
nereye kadar beklim ya sadece izliyo cok bunaldim
Zaten hayatında yoktu ki çocuk niye beklemeyesin
ama olsun istiyorum ya belki de boyle davrndigi icin cok istiyorum ama bakip bakip yani sadece bakmasi ama adim atmamasi sadece benim cabalamam bu yizden istiyorum belki de
Onun istediği de bu belki
ya bilmiyorum aslinda siz de erkek oldugunuz icin anlarsiniz neden boyle yapiyo onu merak rtmistim nie yapio yani sebep ne
Bi çılgınlık yap ve sen yaz
yok egosunu daha da yukseltemem onun ben her seyi ben yapmisim bi adim o atsin
İyi madem ne diyim
Büyü yaptir
diger dunyada nasil odicem?
Ona bakarsan manita yapmanda günah
buyu affi olmayan bir sey
Ok
Sil bence
silemem
Silersen yazar
yazmazsa
Yazmazsa demek ki istemiyor seni istemeyen birisini neden bekliyorsun ki
cunku belirsiz olmasi beni bunaltiyo ve ben cok istiyorum gervekten uzun olunca insanlar okumuyo diye her seyi yazmadim kisa kestim ama cok cabaladim
Bir ilişkide en başta erkek çabalamalı ilk adımı sen atmış olabilirsin ama sonrasını o getirmeliydi bence sen biraz uzaklaş ondan
ne yapayim sence yani ne yapsam
bi adim atar ki sadece bakmakla olmuyo
Dediğim gibi silebilirsin veya dükkanlarının önünden geçerken artık bakma bir şekilde seni merak etmesi lazım yakın arkadaşlara hikaye atma normal hikayeler at ona özel bir şey yapma artık