Bir ay önce kötü ayrildigimiz ikimiz de birbirimize kizdigimiz bir ayrılık oldu. On gün önce babası ölmüş. Aramak istiyorum?

O beni watsaptan telden instadan engelledi. Tiktok paylaşımlarını görebiliyorum. Duygusal. paylasimlari oldu aslinda. Facesi zaten ekli degildi.. Ararsam baskasinin telinden arayacağım. Babasinin ölümünü stalk sonucu öğrendim. Ve onun adına çok üzüldüm birkacgun. Hem sesini özledim. Zor zamanda sesimi duysun istiyorum. Bir zamanlar ne de olsa sesimde huzur buluyordu. Ne zaman aramaliyim? O bana kızgındı. Ayriliktan bir hafta sonra aradığımda teli yüzüme kapatmışti konusturmamisti. Ve kizdigi şey bana göre bukadar kizilacak bir şey değildi. Acikcasi ben ona kizarken ben suçlu duruma düştüm. Sadece taziye olacak başka bir şey konuşmayacağım o acmazsa. Sizce nasıl karşılar? Siz olsaniz nasıl karşılardıniz. En son teli yüzüme kapattığı için hiç arayasim yok ama sesini duymak ve babasının ölümü hakkında konuşmak istiyorum. Sonucta hala sevdiğim biri. Ve stalk sonucu ogrendigimi söylemeliyim. Amcasinin facesinden ogrendim çünkü. Baska yerden ogrenme şansım yok.. Kucuk düşme meselesi de var ama bunu yapmak için dayanılmaz bir istek duyuyorum. Babasinin ölümü için taziyede bulunmaliyim acısı cok da geçmeden.

Bir ay önce kötü ayrildigimiz ikimiz de birbirimize kizdigimiz bir ayrılık oldu. On gün önce babası ölmüş. Aramak istiyorum?