Balayimizdayken yarim kaldi ciktik geldik daha 2 haftalik evliyim. Esim babasiyla pek iyi degildi ama tabiki ne olursa olsun cok uzuldu. 2 haftalik evliyim daha.. biraz borclandim bende kina dugun derken ama bilmiyorum kisa bi zsman icerisinde esime supriz yapip 2 gun olsa bile bi haftasonu bi yerlere göturmelimiyim? Napmaliyim?
Hersey darmaduman, yeni evim esya falan onlarla ugrastim yalniz kac gun. Esim Şu an memlekette hafraici gelicrk.
Hersey darmaduman, yeni evim esya falan onlarla ugrastim yalniz kac gun. Esim Şu an memlekette hafraici gelicrk.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu acı gününde yanında değilmisin eşinin? Ona destek olabilmek için. Evlilik böyle bir şey değilmidir acı günde iyi günde birbirinizin yanında olabilmek..
Yanindayim ama memleketde ne olucak olmicak bilmedigimkz icin sen gelme dedi. Memleket cok uzak bi herde ustelik.. bende evde isleri halletmeye calistim
Gitme şansın varsa cenaze gömülene kadar yanında olabilseydin keşke..
Başınız sağolsun. Eşinize destek olun bu çok zor bir durum onun için..
Cenaze dun oldu
Bence gidin hemen yanına. Yemek yapmak gibi veya ortalığı toparlamak gibi bir ihtiyaçları olabilir. Taziye için misafirler gelecektir çünkü. Eğer giderseniz eşinizin çok çok hoşuna gidecektir bu durum. Onore olur yani..👍
Merhaba
Ama sonuçta babası sizinde kayın babanız o vefat edince siz nasıl eğleneceksiniz
Ne eglenmesi? Eglenmiyorum zaten bende uzgunum
Başınız sağ olsun eşin şu an nerede sen neredesin
Yıl donumunuzde gidin artık onun tadı olmaz
Öyle
Hayatınıza devam edin. Ne yapacaksınız yaş mı tutacaksınız. Zaten arasında iyi değilmiş.
Öylede bizimde herseyimiz yarim kaldi ta ona ne demeli….
Yarım kalanları telafi edin. Yani tamamlayın. Daha yolun başındasınız. Gençsiniz.
Iste bilmiyorum sigorta falan karsilarmi kullanmadogmiz tatil gunleri. Arastiticaz… cok gencte degiliz aslinda ben 30 oliyorum bu sene esimde 33. Ha genc hissediuosun o ayri
:) mutluluklar dilerim
Biraz rahat bırak acısını yaşasın
Iste nasil davranmaliyim bilmiyorum. Geldigimde guzel yemek falan yapmaya calisicam
Güzel davran, nazik ol.. Biraz gergin olabilir onu idare et.. Ve güzel yemeklerinle ve sohbetinle onu mutlu et.. Ayrıca cilveli ol 😉
Öyle evi duzenliyorum tek basima herseyin ustesinden gelmeye calisiyorum🥺cok zor benim icinde ayri zor sinirlerim bizuldu piskoliji öylesine
Sen güçlü olacaksın ve eşini ayağa kaldıracaksın... Güçlü ol
Haklisin nasil basaricahmi neler yapicagmk bilmiyorum. Ikimizde calisiyotuz zaten
Ben akıl veririm sana...
Buyrun
Buradan yazamam
Biraz zaman geçtikten sonra tabiki yapılabilir
Sen niye gitmedin ki
Yurtdusindaydik balayindaydik hetseu cok karisikti memleketler cok uzakti
Dönünce ne yapmayı düşünüyorsun tekrar kaçar mısınız bir yere
Hemen nasil gidelimni? Sigorta karsilarmi kullanmadogmiz tatil gunlerini bilmiyorum eklemistik ama
Olmazsa evde takılırsınız güzel bi ortam yapıp önemli olan beraber bir şeyler yaşamak değil mi :)
Öylede oda cok uzuldu
Moralini nasıl yerine getirebileceğini anlatabilirim istersen. Çıkayım mı gizliden yazacaksan
Hemen cinsellik degildir umarim gizli cikma falan derken
Yok öyle değil adım adım anlatcam
yatakdap nası lsana