Eşimin babası vefat etti?

Merhaba formda yeniyim aslında sırf bu konu için siteye üye oldum zira fikir ve yorumlarınız benim için değerli. Eşim okuyo farklı bi ilde ben farklı aslında hiç bi probremimiz yokdu hergün konusur mesajlasırdık ve her hafta gelirdi ya da ben ona giderdim taakii 2 ay öncesi babası vefat etti kayın babamı kaybettim o günden sonra aramızda baya bir soğukluk oldu ararsam açmıyo ya da mesajıma cevap vermiyo herhafta gelirdi şimdi gelmek bile istemiyo hepimiz çok üzüldük bu duruma hep sınavlarına çalıştığını söylüyo babası vefatından sonraki 2 gün içindede sınava girmişti kalmamak için mecbur o psikoloji ile zor zamanlar yasadı onunda bilgisindeyim ama onu çok özlüyom seviyom üzülmesinide istemiyom ona nasıl destek olabilirim neler yapabilirim geliyim sana diyom gelmemide istemiyo eskiden olsa nasıl mutlu olurdu gel derdi arkadaşlar bu durum ne zaman düzelir her anı her dk sı tutmuyo bazende o arıyo beni bugün 3 kere aradı ilk defa beni ama her aradığında en fazla 1-2 dk konusup kapatmak istiyor bu bile benim için mucize geliyo onu asla üzmek istemiyom çok seviyom benim için değerli ama çok özlüyom bana mesafe koydukca canım acıyo işime bile artık odaklanamıyom ve bazen sağlam düşünemiyorum bu yüzden sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim neler yapabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben konustum onunla yanında olduğumu anlattım ve neden soğuksun bu kadar arayınca neden açmadın felan demiştim sinirlendi ağladı babam bi kere öldü ben hergün ölüyom burada ailem annem kardeşleri orada bana ihtiyaçları var ben onlardan bile uzakdayım ve evin geliride babasına bağlıydı onuda sürekli düşünüyo gelirleri başka var ama babası daha iyi ilgileniyordu evle
Eşimin babası vefat etti?