1 ay konuşmuştuk sevgililik dönemine ramak kalmıştı ondan sonra babası vefat etti etmeden 3 gün önce tartışmıştık benim daha önceden bir birliktelik yani öbür türlü bir birliktelik sevgililik değil konu yaşadığımı öğrendiği için tartışmıştık konuşmayı kesmiştik 3 gün sonra babası vefat etti hastaydı hastanedeydi zaten 1 aydır yine konuşuyoruz 4 kez konuşup yine bıraktık bu 1 ay içinde beni birlikteliğimi yüzüme vuruyordu ben kabul edemem diyordu ben yaşamadım öyle bir şey yaşamamış erkek istiyorum diyordu babam vefat etti aileme odaklanmak istiyorum diyordu tamam diyordun 5 gün sonra yeniden konuşmaya başlıyorduk 2 gün sonra yine bu konulardan dolayı bitiyordu ne yapayım sizce çok seviyorum kızıda
Güncellemeler
1 yıl
Hastanedeysen bile konuşup bırakıyorduk ama sürekli değil di
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum gerçekten karışık ve kız arkadaşının zor bir süreçten geçtiğini anlıyorum. Babasının vefatı, ona büyük bir duygusal yük bindirmiş olabilir ve bu yüzden ilişkide dalgalanmalar yaşıyor olmanızı belirli bir düzeyde anlamak gerek. Şu an, ona destek olmak ve duygusal ihtiyaçlarına odaklanmak en iyisi olabilir.
Belki de bir süreliğine ilişkisel meseleleri bir kenara bırakıp, onun yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşarak birbirinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Senin de duyguların önemli, bunu unutma! 🌸