Bu adamın bana kızmaya hakkı yok, haksız mıyım?

Arkadaşlar, bana hastalığını tam anlatmayan bir adamın daha sonra evlilik için ileride ciddi sağlık sıkıntısı olduğunu ve çocuk istemediğini söyledi ve önce işe girmemi istedi, benim baştan işim olmadığını biliyordu. Benim kendi evim var, o da ev almaya çalışıyormuş. Ehliyet alamıyordu. Dedi ki: ikimizden biri araba sürücek, ben ehliyet hakkımı sürekli yaktım. Bana yazık değil mi? ben annem ve babamı trafik kazasında kaybettim, o anda bende vardım; artık benim üzülmemem, travma yaşamamam gerek. Ben saglıklı, koruycu ve güçlü bir adamla yola çıkmak istiyorum. Ben bıraktığım için suçlu oldum. Bana inanmış, güvenmiş, yanılmış herkese böyle demiş ayrıca sosyal medyasına bunu sözleri paylaşmış. Bana bebekken operasyon geçirdiğini ve bir uzvu kısa kaldığını başta söyledi, lise mezunuydu, Alevi olmasına rağmen ben ailemi onunla görüşmek için ikna ettim bu durumu onlar sorun eder her zaman. Biraz zaman geçince kafasında pil olduğunu ve bunu ailesinin demesiyle dediğini de ilave etti. Benim suçum yok burada asıl ben oyuna getirilicektim, ailem sana yazık değil mi? İleride zorluk çekersin dediler. Çevresi bile bu çok güzel ve kültürlü kız sana nasıl baktı demişler? Öyle bile olsa kimse kimseyi rencide edemez.

Bu adamın bana kızmaya hakkı yok, haksız mıyım?