Ona haksızlik mi ediyorum ki acaba?

Ilk tanişmamızda evlilik üzerine görüşmek istediğini belirtti. Fakat beni arkadaş çevresine anlatmıyordu. Ailesine beni anlattigini söyledi ama o bile muamma. Fakat aileler tanişsin diye cok kez söyledi.

Bir yakını bunu arayıp biri ile tanıştirmak istediginde reddetmiş ama "hayatinda biri mi var?" diye sorunca HAYIR demiş. Bu durum beni rahatsiz ediyor. Bunu defaatle de söyledim.

Ablamin bir kiz arkadasini da taniyor. "Konustugumuzu ona soylemeyin nazar deger" dedi hep. Ben de kıza sordum. "Biriyle gorusurken yakin cevresine birisi ile tanistirilmak istedigini soylemiş" dedi. Kız bunu tanıştırmak isteyen kişiden duyuyor. Ben bunu sordum. "O kişiyle bitmiştir yoksa ne alaka bunu yapayim?" dedi. Ben de inandim. Bir zaman sonra "Bana sevgilim de"diyor ama demedim. Üzerine "daha biz başlamadık" diyor.

Ben de ayrıldım. 20 gündur konusmuyoruz. Ayrılırken "Evliliğe ilk kez biriyle yakın hissediyorum. Seninle evlenmek istiyorum" dedi ama ben gururuma yediremedim ayrıldım.

Annem ile muhabbeti çok iyiydi. Bugun annemle konuşurken "iliskide güven önemli" vs diyordu. Haksizlik mi ediyorum ya? Bu durumu hakikaten aşamiyorum. Önemsemeden mi vakit gecirmeliydim. 2 aydır tanisiyoruz. Benim ilk gorustugum kişi.

Dogum günüm geliyor ve anneme söylemiş, bana çiçek gönderecekmiş. Ne yapayım bilmiyorum. 😔 gönlüm onu istiyor ama beni yok sayması ağır geliyor. Nazar değermiş. Benim yaş 28, onun 33. Evliliği aşırı istiyor yaşından dolayı.

Ona haksızlik mi ediyorum ki acaba?