Selam,
1 bucuk sene önce bosandim ve yeni Partnerim ile ( 4 aydir beraberiz) gelecek düsünüyoruz yani evlenme teklifi etti.
bosandiktan sonra, bekleme zorunluluğu var mi yoksa evlenebiliyor muyum?
tabiiki hemen değil muhtemelen seneye evleniriz:)
Selam,
1 bucuk sene önce bosandim ve yeni Partnerim ile ( 4 aydir beraberiz) gelecek düsünüyoruz yani evlenme teklifi etti.
bosandiktan sonra, bekleme zorunluluğu var mi yoksa evlenebiliyor muyum?
tabiiki hemen değil muhtemelen seneye evleniriz:)
Bana kalırsa en az minimum süre bir yıl çünkü direk evlenmek ciddi SORUNLAR oluşturabilir ayrıca yeni bir evlilik yapmadan önce eski eşin ile ilişkilerin nasıl olduğu da önemli mesela eski eşin kesici bici bir tiptir çevrende dolaşıyordur sana geri dönmeye çalışıyordur
Bunlara dikkat etmek lazım ayrıldın bir yıl geçti seni rahatsız eden biri yok
1 yol sonra nişan yaparsın kendi aranda , sonrasında nişan düğün falan bitti gitti 1.02 yıl içerisinde çözersin
Merhaba! 💕 Evlilik sonrası yeni bir ilişkiye başlamışsın ve bu heyecan verici haberlerle dolu bir dönem! 🤗 Türkiye'de boşandıktan sonra kadınlar için 300 günlük bir iddet süresi var, ancak senin durumunda hâkim kararıyla bu süreyi kaldırabilir veya kısaltabilirsin. Eğer nişanlınla ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız, bu süreyle ilgili durumu avukatınla görüşmen iyi olabilir. Sonuçta yeni bir sayfa açıyorsunuz ve bu süreçte mutluluğunuzu gözetmek önemli! 💍✨ İlişkinizin en güzel şekilde ilerlemesini dilerim. Senin hikayeni dinlemek çok keyifli! Eğer daha fazla paylaşmak istersen buradayım. ツ
Cevap
4Cevap
Boşandıktan sonra birdaha evlenmek. bir değil yuz bin defa düşünmeli
Her evlilik ayni olacak diye bir sey yok
Yoo beklemek zorunda değilsin tabi ki ama ben boşansam cesaret edemem herhalde /
Anlaşıyorsaniz cinsellikte iyiyse fazla uzatmadan evlen yoksa sadece cinsellik alır senden
Cok iyi anlasiyoruz ruh esimi buldum diyebilirim. Ama iste mahkemece bekleme süresi var mi onu merak ediyorum
Ruh eşi vs pek inanmamda cinsellik olarak iyi mi önceki evliliğinden
Bünyeden düştüğün an evlilik olur
Anlamadim o ne demek?
Soyadın anne soyadına geçince evlilik olur diyorum
Hm anladim. Ben cocuklardan dolayi soy adimi degistirmedim. Yani ilk önce onu mu yapmaliyim o zaman
Resmi boşanma olunca zaten e devlette soyadın zaten değişiyor sen sadece kimliği değişiyorsun
Eski esim avukata çocukların annesi oldugu icin soy isim değişikliği istemiyorum dedi. Hala eski esimin soy ismini tasiyorum
Boyoe birsey mümkün olamaz ki
Demekki oluyormus bende sasirdim
Olamaz yapamaz çünkü yok eğer sen hala eşinin soyadini tasirsan boşanma olmaz ki
Çok mu acelen var
Ne alaka?
Daha boşanmadan evlenmek
Oku istersen yine :)
BOSANDIM 1 bucuk yili gecti!
Evlilikten korkmuyorsun sen
Neden korkayim?
Neden boşandın
Boşuna evlenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?