8 aydir konusuyoruz ve arada varsayimlarla gelecek konusunda birseyler soyluyor (mesela dusunsene biz evliyiz ve sen bana sunu soyluyorsun/yapiyorsun, tarzinda). Veya ornegin ‘baban dayimi taniyorsa hakkimda belki kotu dusunur’ gibi seyler soylemisligi var. Ama hala ne zaman aileleri bir araya getirecegini, ne zaman Nisan vs yapmak istedigini. Bu gibi konulari hic konusmadi benimle ve ben uzun uzun evlilik oncesi iliskilere karsiyim. Bu is uzasin istemiyorum ama direk ona da sormak istemiyorum. Icinden gelsin oyle istesin. Sizce ne kadar daha beklemeliyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunu izle bu şekilde davranabilirsin 😊😉
https://www.youtube.com/embed/MtzdLc1kpJMHerşeyin bir zamanı vardır. Sana göre uzatmak yanlış ona göre kısa sürede bu konuyu konuşmak yanlış. Evlilik teklıfı etmeyeceksın bu konuyu acabılırsın senın fıkrın ne nasıl olsun neler seversin vs vs. Bu kadar gururlu olmayın.
Evet herkesin fikri farkli ama sence de 34 yasinda bir erkegin 8 ay sonunda hala bu konuyu net konusmamasi garip degil mi? Imalarla nereye kadar?
Yani şahsen bende konuşmayı sevmiyorum bu konuları zamanı geldiği zaman konuşulur endişe etme.
Kendiliginden acilir mi ki? Yani illaki bir iteklemek gerekiyormus gibi hissediyorum ama o da tarzim degil iste
İteklemene gerek yok elbet konusu açılır fikirlerini sorabilirsin o zaman
Bu ilişkiden bir halt olmaz
Bekleme sen aç
Tarzim degil ya ama
Senin için ideal eş olacağına inanıyorsan biraz mesafe koy niye böyle olduğunu sorarsa ufaktan belirtirsin anlarsa ne ala benim arkadaş 2. Ay nişan 5. Ay düğün yaptı
Galiba boyle yapicam. Anne babasi koydeler kisa kadar. Birkac ay daha beklicem baktim kabak tadi veriyo dedigin gibi yapicam
Onun ve senin yaşı kaç
Ben 29 o 34
34 yaşında 8 aydır görüşüyirsunuz ve adım atmıyor. Aranız da nasil bir ilişki var bilemem ama niyeti vur kaçta olabilir takılmakta. Siz ilişkinizi gözden geçirip iyi düşünün daha iyi biri çıkabilir
Oyle olabilir ama hic de hatasi olmadi bu gune kafar ya da bir fiziksel takinlik cinsellik istegi vs
Bakalım...
zaten sevse ima ederdi
Iste imalarda bulunuyor ama imadan lteye gitmedi hic
boş yapıyor ışte
O zmn neden vaktini harcasin ki benle. Isinde gucunde adam
çok erken bunlar için
Benle ayni zamanda tanismis bi kuzenim var kizi haftaya istemeye gelecekler. Bence cok erken degil ama tamam her insan farkli diyelim. Ben 2 sene 3 sene bekleyemem..
eğer karşındakinin ekonomik geliri iyiyse yapılabilir, ama evlilik gibi sorumluluğu yüksek bi kurumu taşıyabileceğini düşünmüyorsa, ve aynı zamanda seni iyi tanımıyorsa hala tanımaya çalışıyorsa bunda beklemenin yanlış bir tarafı yok
Tam anlamiyla tanimak ne demek sence? Tek yaptigimiz telefon konusmalari ve bulusmalar, yemek icmek sohbet. Zaten belli bir sure sonra taniyosun birbirini. Ha 100 de yuz tanimayi bekliyorsa aslinda Şu an bana bunu dese iyi olur cunku yuzde yuz tanimak gibi birsey yok bu da demek olur ki beni oyaliyor
Durumu da cok iyi bu arada yani mesele bu olamaz