Aynı anda ikimizi idare etmiş kıza yazmamdan korktu beni heryerden neden engelledi?

Kesin korktu önce sogudum ettim diye geçiştiriyordu sonra hayatında biri olduğunu söyledi benm yanıma geldiğinde de biri aramıştı reddetmişti niye açmıyosn dediğimde açmamayı tercih etti samimi arkadaşm dedi kafamda kurarmışım.. yanıma gelmeden iki gün önce ortadan kaybolmustu akşam 10 da uyuya kaldm diyip sabah görmeler gece görmeler.. kim bilir ne zamandır aldatıldım.. ilişkinin ilk başında da aldatmıştı beni şerefsz.. yabancı kadına Tanrı tarafından verilen en güzel hediyesin yazmışdı onu affettm sonra Kıbrıs’a gitti orada yaptı zorladım itiraf etmişti onu da görmezden geldim canım çok yanmıştı şimdi bu olay komple gitti bu sefer başkasına … zıkkkm git ya bana dedi ondan önce yanıma gelmeden önce istemiyorum seni hiçbi şekilde diyip benimle beraber olmuşdu ama tükürdüğünü niye yaladı o zmn ondan çıkıp bana geldi benden tekrar ona gitti
Aynı anda ikimizi idare etmiş kıza yazmamdan korktu beni heryerden neden engelledi?