Arkadaşıma olan karşı hislerimi yazdım, engelledi neden?

Şimdi olay iş arkadaşıma ona karşı hisslerim olduğunu onun birkaç özelliğini beyendigimi yazdım WhatsApp den sonra o ne sacmaliyorsun diyip Instagramdan WhatsApp dan engelledi 3,4 gün geçtikten sonra ilk WhatsApp engell açtı ama instigram dan açmadı sorun deyil orası yüz yüze konuşuyoruz özür aff diledim İlk ondan bukadar özür diledim başka hiçbir kizdan özür dahi dilemedim ilk yani ama kız WhatsApp dan yazmamı istemiyor ama yüz yüze azda olsa konusuyoruz ikimizin burcuda ikizler belirtmek isterim ama şimdi ne yapmam gerek daha farklı olaylarda yaşandı iyi açıdan ama yaptığım hata ve yanlış lar icin çok ama çok özür diledim şimdi ise ne yapmam gerek bilmiyorum doğru düzgün kişiler yardımcı olursa akıl verirse çok memnun olurum eklemek isterim yanımda beni kıskandıracak davranışlar sergiliyor eski manita olsun yenisi olsun arkadaş olsun gülüyor falan aynısınıda ben yapiyorum biliyom canım ama iste ikimizin huyları ayni hemen hemen birgün kötü birgün normal oluyoz ama bu yüz yüze iken telefonda aslan oluyor engellemekle tehdit ediyor yani çok farklı olaylar yaşatıyor lütfen dalga geçmeyin olur mu

Arkadaşıma olan karşı hislerimi yazdım, engelledi neden?