Olmuyor psikolojik yardım alıyorum o gün klozette tuvaletimi yaparken klozetin suyu sıçradı bulaşıcı hastalık riskinden korkuyorum artık hiç bir şey istemiyorum sadece ölm*k dışında hayatim bitti ölü gibiyim metronun önüne veya tepeden atlamayı düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBazen hepimiz zor zamanlardan geçeriz bu her insanın her duygusu olan insanın başına gelen bir durumdur mesela ben çok enerjik konuşmayı seven bir kızım ama bazen beni çok rahatsız edici bir şey yaşadığımda kendimi öldürmeyi düşünüyorum hatta bu duygu o kadar baskın olur ki kendime zarar vermek her türlü işkenceyi yapmak isterim ama sonra bu duyguların geçtikten sonra bu düşüncelerin de geçer insanlar zor şeyler yaşadıklarında mantıklı şeyler düşünme yetkisini kaybederler Bu yüzden mantıklı kararlar alamazlar ama bu kötü düşünceler geçtikten sonra eskisi gibi mantıklı ve doğru kararlar alırlar şu anda yaşadığın durum zor olabilir ama seni kötüye yönlendirmesini izin verme İnan ki gerçekten geçecek ve geçtikten sonra kendine diyeceksin ki iyi ki böyle bir şey yapmamışım
01 Yorumla
Soran1 yılBenim hemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum su sıçradı ama bilmiyorum o gün kan yoktu makatimda regl kanım vardı peçete de baktım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım benim tuvaletini yapmadan önce tuvaleti bir ıslak mendille sil, sonra sifonu çek. Sonra tuvaletini yap ve tekrar sifona bas. Ben obsesif değilim ama kendi evimde bile tuvaleti silmeden girmem. Ayrıca psikoloğa şikayetlerinin hepsini anlat, gerekirse yeni bir uzmana git şu an gittiğinden fayda göremiyorsan. Umarım burada "sıkıntılarımı atlattım yaşamak çok güzel bir şey değil mi" diye sorduğun günleri de görürüz. Allah şifa versin inşallah canım benim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
03 Yorumla
Soran1 yılZaten 2 defa sifonu çektim oturmadan önce bende hemoraid var bazen kanama oluyor o yüzden korktum
Cevap sahibi1 yılBi şey olmaz canım içini ferah tut
Soran1 yıl3 tane enfeksiyon doktoruna gittim sıkıntı olmaz öyle bir durumda dedi o gün regl olmuştum bilmiyorum hemaroid kanı görmedim hiç peçete de
1 yılEvet gerçekten farklı korkuların varmış ama bunun çözümü de var psikologa gidip tedavi olabilirsin. Yardım amaçlı. Kaç yaşındasın ona göre reşit değilsen ebeveynlerle beraber gidebilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılResitim cidden bıktım hiv fobikligi var bende o yüzden korktum birde hemoroidim var kanama oluyor bazen o yüzden
- 1 yıl
O zaman hemen bir doktora görün yardım al
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
1 yılAlaturka tuvalet kullan sende gadası
03 Yorumla
Soran1 yılOkuldaydim acil girmek zorunda kaldım
- 1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok
Soran1 yılBulaş riski bile yok ama vesvesem öldürüyor beni
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılhaksızsın intihar etme
00 Yorumla
1 yılÖlüm korkusu şu sıçradıysa yıkarsın ama beynini yıkaman lazım tek derdim hastalık insanlar iş bulamıyor evlenemiyor sen fobin beyninde kendine kurgu yapıyorsun yakın akrabam var lavaboda tam bir saat elini yıkıyor temiz olmadı diye takıntımı desem fobimi desem o senin dediğin enfeksiyon kanla bulaşır ilişkiyle bulaşır öpüşmeyle sıvı yutmasıyla bulaşır sıçrayla olsan insan kalmaz herkes ölürdü
126 Yorumla
Soran1 yılHemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum
- 1 yıl
Bendede var hemoroid makatta damar şişiyor dışarı sarkıyor bazen birde kabızdan dışkılama sorasımda iç ve dış damarlar çatlıyor çok hafif kanıyor sakın korma temiz yıka zaten bu hadyalığın tedavisi var kabız olma ishalde olma bol su iç iyi gelir
Soran1 yılİşte klozet suyu sıçradı makatima biraz sanki ondan korktum
Soran1 yılAltıma yaparım daha iyi artık zaten 🤣
- 1 yıl
Ya altına yapma 😂😂 klozete yap bu hemoroidtin tedavisi var çok kısa ameliyatı var yarım saatte bitiyor
Soran1 yılBende acı yiyince patlak veriyor benim korkum kanama olduysa su sıçradı ya hani bulaşıcı hastalık riski olur diyeydi
- 1 yıl
Çok komik bir tespit akan suda mikrop olmaz insanşar dışarda iş yerinde ve hastanede bile lavabuya gidiyor sen temiz olursan hiç bir şey olmaz korma artık bu fobinden kurtul
Soran1 yılHIV denilen virüs illet bir şey ama insan vücudu dışında saniyeler içinde de interaktif oluyor yani bulaşıcı özelliği bitiyor
- 1 yıl
İnsanların en kurttukları başına geliyor hıv ve kan hastalıkları kendini çok korkutuyorsun çok korkuyorsan her lavabuya gittiğinde kolozetini kılurakla yıka Allah'ın izniyle sana bir şey olmaz bana güven sen nerdeyse lavabudan sağ çıkarsam sadaka verecem diyorsun 🤣🤣
Soran1 yılKan yoluyla bulaş riski de oluyor ya ondan korktum ama bilmiyorum işte 😂
- 1 yıl
Çok komiksin bence sen uzayda sıç temas olmaz yer çekimi yok her şey havada hava havalı yaparsın😂😂😂😂🤣🤣🤣😜😜
Soran1 yılEv dışında girmem tuvalette tövbe ettim Allah'tan o gün hemoroidim kanamadı biraz şiş gibiydi ama
- 1 yıl
Ya nerdeyse popumuzla konuşacaz 🤣🤣🤣senin tek yerdin kötümüzmü çok komik en büyük sorun hayat şartları
Soran1 yılSizinde başınıza geldi mi peki
Soran1 yılDışarıdaki tuvalette
- 1 yıl
Evet olduda sıkıntı yok aslında ilacı var bur da söylenmez hemoridin ilcı var ben kılanıyorum çok iyi geliyor
Soran1 yılBenim fazla olmuyor acı yersem oluyor
- 1 yıl
Acı yersen kan damarları şişiyor dışkılamada patlıyor kanıyor benim kabız olursama oluyor
Soran1 yılDışarıda ki umumi tuvaletlerde yaşadınız mı böyle durum ben gibi evet bir daha acı yemem artık 🤣
- 1 yıl
Evet oldu ama ölmedim yaşıyorum 🤣🤣🤣zaten uzun yaşamak istemem 15 sene daha yaşasam yeter
Soran1 yılSaglikliysaniz sıkıntı olmaz bende de o zaman 3 doktora sordum sıkıntı olmaz dediler zaten
- 1 yıl
Evet korkunu at üstündem
Soran1 yılŞu vesvese hali yoruyor beni bir de hemoraid olması riskli
- 1 yıl
Ya genelde makatta çatlak oluyor ilaçla melhemle geçer iyleşir kafana takma
Soran1 yılOrası öyle de o an suyun sıçraması korkuttu beni
- 1 yıl
Korkma ben ölmediysen sende ölmezsin boş ver hayatını eyer gençten gençliğini yaşa aşık değilsen aşık ol hayatla uğraş hastalıkla uğraşma yok sa hasta olursun kendine iyi davran
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır abla ne intiharı sakın yapma öyle bir şey
05 Yorumla
Soran1 yılÇok yoruldum o gün klozette tuvaletimi yaparken klozetin suyu sıçradı makatima hemoroid var bende kanama oluyor bazen ondan korktum bulaşıcı hastalık riskinden sifonu 2 defa çektim ama
- 1 yıl
Bir şey olacağını sanmıyorum ama sen özel bölge hijyenine dikkat et
Soran1 yılHIV hepatit ihtimalinden korktum doktora sordum sıkıntı olmaz dedi o da okulda girdim sınavım vardı acil girmek zorunda kaldım
- 1 yıl
Doktor bile sıkıntı olmaz demişse neden sorun ediyorsun
Soran1 yılHIV fobikligi var bende birde hemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum
Saçmalama destek al insan bundan canına kıyarmı
03 Yorumla
Soran1 yılHIV tarzı hastalığın tedavisi ömür boyu ilaç o yüzden korktum yoksa ameliyatla geçer benim ki acı yiyince çıkıyor dışa doğru biraz
1 yılHaksızsın. Bu bir sorun zaten psikolog veya psikyatri gidip ilaç kullan bu senin elinde.
01 Yorumla
Soran1 yılHemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen o yüzden korktum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılObsesyonlari alanında iyi bir psikiyatrist desteği ile yenebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum hemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum su sıçrayinca
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSenin şu ana kadar çoktan ölmen gerekirdi aslında. Yani fobin gerçek olsaydı.
07 Yorumla
Soran1 yılHIV Hepatit riskinden korkuyorum doktora sordum 3 tane sıkıntı olmaz dediler ama vesvesem öldürüyor beni
- 1 yıl
Bak tuvalete girdin dimi. Birincisi yapılan afedersin dışkı sana ait ve senin içinden çıkıyor yani hasta olsaydın zaten senin içindeki bir hastalık olurdu bu değil mi? Klozetteki su nereden geliyor? şebekeden geliyor ve sifona basıldığı sürece su temiz. E normal musluktan akan su da şebeke suyu. O zaman elini yıkarkende hastalık kapabilirsin eğer suda bir sorun varsa.
Soran1 yıl2 kere sifonu çektim oturmadan önce zaten sonra bir de hemoraid var korktum
- 1 yıl
Şu yukarda yazdığım önceki yorumumu tekrar oku ana fikri anla
Soran1 yılOkudum ama hemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum
- 1 yıl
Ülkenin yarısında hemoroid var o zaman herkesin ölmesi lazım. Bişey olmaz.
Soran1 yılBilmiyorum fobim yüzünden işte 3 tane doktora sordum bilmiyorum o gün kan da göremedim peçete de hemoroid kanı yoktu
Kanka istersen benim emaneti veriyim hemen jsgsksgsjsg
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılMetronun önüne atlama o kadar insan olacak içinde arkandan söverler.
03 Yorumla- 1 yıl
@Yytgchj Bİraz deneyim sahibi olunca anlarsın.
Gizli Üye(25-29)1 yılbazı şeyler psikolojiktir sen içini rahat tut sağlıklıymışsın gibi düşün kendini
01 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor ki vesvese geliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAtlayan sudan zarar gelmez duş alıp temizlenirsin herkese su atlar
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHaksızsın bu fobiyi yen kurtul intihar eden cehenneme gider sil kafandan bunu
Soran1 yılBulaşıcı hastalık riski yüzünden korkuyorum hiv hepatit gibi
Cevap sahibi1 yılHemeroidin tedavisi var tedavi ol ve kurtul
Cevap sahibi1 yılHepatit aşısı ol ben olmuştum
Soran1 yılHivin aşısı yok işte
Cevap sahibi1 yılRiski azalt hepatit a b c hangisi varsa o aşıyı ol
Cevap sahibi1 yılHiv olmazsın o ilişkiyle bulaşır
Gizli Üye(25-29)1 yılMertonun önüne atlama bari tepeden atla intihar edeceksen. Bana kalırsa etme derim tabi
03 Yorumla
Soran1 yılHemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen o günde sınav vardı acil tuvaletim geldi klozetti girmek zorunda kaldım işte
Cevap sahibi1 yılAnladım tedavi oluyor musun peki
Soran1 yılPsikolojik alıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
1 yılAlaturka tuvalet kullansan
124 Yorumla
Soran1 yılOkuldaydim klozet vardı sınavım vardi bir de acil geldi girdim
- 1 yıl
Iyi bir tedavi ile rahatlarsin
Soran1 yılHemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum yoksa takmazdim
- 1 yıl
Hiçbir sey olmaz ama zaten senin dediğin hastalığın bulaşma ihtimali yok denecek kadar az
Soran1 yıl3 tane enfeksiyon doktoruna gittim bir şey olsaydı risk olsaydı herhalde takibini yap derlerdi
- 1 yıl
Herkes bir şey olmaz rahat ol demiştir çünkü cidden bir şey olmuyor
Soran1 yılİşte hemoroidim yüzünden kafayı yedim yoksa takmazdim bazen kanama oluyor makatimda
- 1 yıl
Olsun hemoroid ile bulaşıcı hastalık riski olmuyor ki
Soran1 yılKanama oluyor ya o yüzden
- 1 yıl
Olsun kanama oldu diye ordan bulaş olacak diye bir kaide yok ki
Soran1 yılKan yoluyla da bulaşıyor ya ondan korkuyorum
- 1 yıl
O durum o kadar basit değil ki
Soran1 yılBiliyorum uzman doktora sordum 2 3 tane onlarda risk Yok böyle bulaş riski olmaz dediler zaten 2 3 defa sifonu çektim oturmadan önce
Soran1 yılBenim ki psikolojik maalesef
- 1 yıl
Senin tedavini iyi bir psikiyatr ile konuşursan çok iyi olur
Soran1 yılBu işin uzmanı bile sıkıntı yok diyor ben vesvese yapıyorum aşırı kötü bir daha tövbe iyi ki AVM tarzı yerde girmedim okuldu
- 1 yıl
O tip durumlar için satılan tuvalet örtüleri var
Soran1 yılBir daha tövbe zaten bilmiyorum zaten peçeteyle sildim makat bolgemi kan yoktu hafif şişti sadece
- 1 yıl
Bu sana nerden bulaştı acaba iyi bir terapi ile kurtulabilirsin bence
Soran1 yılHIV bulaşmadi hiv virüsünden korkuyorum sadece psikolojik olarak
- 1 yıl
Tamam da örtü sermen yeter de artar
Soran1 yılOkuldaydim sınavım vardı maalesef acele ettim
- 1 yıl
Bir şey olmaz diyeceğim ama bu sende pek etki etmeyecek
Soran1 yılUzman doktor bile dedi sıkıntı yok dedi zaten kanama olmadı hemoraid kanaması kan yoktu pecetede ben vesvese yaptım
seni bi çöp bidonuna sokup çıkarmak lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var HIV fobisi var bende korkuyorum işte
Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Vesvese yapma öyle kolay hastalık bulaşmaz
028 Yorumla
Soran1 yılHemoroid var bende kanama oluyor makatimda o yüzden sordum bulaşıcı hastalık riski korkuttu hiv hepatit tarzı özellikle HIV den 3 tane enfeksiyon doktoruna gittim sıkıntı yok dediler korkma dediler vesvese geliyor
Soran1 yılVar zaten tedavi görüyorum
Soran1 yılYine de korktum o günde kan yoktu pecetede baktım
Soran1 yılOkuyorum
Soran1 yılBilmiyorum hiv fobisi var bende o yüzden
Soran1 yılNe cinselliği benim gibi tipin ne işi olur klozetin suyu sıçradı makatima diye kafayı yedim
Soran1 yılAşırı kötü durum bazı insanlar anlamıyor ama bende böyle olmak istemezdim yemin ederim korumasız ilişki yaşayanlar benden rahat benim ki risk bile değil zaten iki defa sifonu çektim oturmadan önce
Soran1 yılHIV fobikligi öldürecek beni öyle bir illet virüs yok makale yazacağım HIV virüsü hakkında
Soran1 yılO gün kan vermeye gidecektim geçmişte şüpheli temasim oldu cinsellik değil kan ile ilgili kadın kovdu o gün kan almadı bile benden
Soran1 yılStaj yaparken bisturi bıçağı kesmişti elimi hafif
Soran1 yılİşte o gündür bugündür hiv fobikligi var bende
Soran1 yılHayır küçük çocuk ameliyatiydi zaten temiz çıktı sonuçlarım zamanında test yaptırdim sükut negatif ama şu lavabo olayı korkutuyor
Soran1 yılTamam da süresi var onun hemen çıkmaz 45 günü geçmesi lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
1 yılİnsan bokundan da bu kadar korkmaz ki
05 Yorumla
Soran1 yılHemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen o yüzden korktum
- 1 yıl
Geçmiş olsun, gotünde geçici bi sıkıntı olunca travma haline gelmez o
Soran1 yılKlozetin içindeki su sıçradı biraz bulaşıcı hastalık riskinden korktum hiv hepatit tarzı
- 1 yıl
Abicim, kendi sıötığın tualette su sıçrasa nolacak? İnsan o kadar kırılgan evrimleşmedi.
Soran1 yılHIV hepatit gibi bulaşıcı hastalık riskinden korktum
Haksızsın Tabii tek derdin yok mu
03 Yorumla
Soran1 yılHemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum
Soran1 yılHemoroid var bende o yüzden kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır çok haksızsın alaturka tuvalet kullan sen de
01 Yorumla
Soran1 yılOkuldaydim sayın çok bilmis klozet vardı sınavım vardi zaten kolay kolay tuvalete girmem dışarıda
Hayır yapma
11 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum korktum hemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen klozete de acil girmek zorunda kaldım işte iki defa sifonu çektim oturmadan önce ama su sıçradı ama makatimda kanama yoktu
Haksızsın
01 Yorumla
Soran1 yılHemoroidim var kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum su sıçradı klozetin içindeki
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen zaten ölmüşsün
02 Yorumla
Soran1 yılTam iğne batmasından kurtuldum şimdi bu illet çıktı yemin ederim tımarhaneye yatacağım doktor o gün muayene bile etmedi senin durumun psikiyatrilik diye
Ne zamandır var
01 Yorumla
Soran1 yıl4 aydır
İlginc bir korku
01 Yorumla
Soran1 yılHIV denilen illetten korkmak çok normal bence
1 yılVesvese yapma
01 Yorumla
Soran1 yılHemoroid var bende kanama oluyor makatimda bazen ondan korktum 3 tane enfeksiyon doktoruna gittim sordum sıkıntı olmaz dedilee
1 yılÇok haklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026