Bana yardımcı olur musunuz kafam karışık?

Arkadaşlar benim hep hayalim 20li yaşlarda kendim gibi biriyle evlenmek. Maddi durumu orta biriyle. Birbirimizi severiz evleniriz sonra birlikte ev araba alır bir hayat inşa ederiz ama şöyle bir şey oldu ben diş hekimliği okuyorum henüz 1. Sınıfım ve ben her ay annemle kuyumcuya gidiyorum çünkü para biriktiriyorum işte ya çeyrek altın ya da gram altin alırım liseden beri her sene giderim. Bu kuyumcunun oğlu var özelde tıp 3. Sınıf okuyor. 1 hafta once ailesi ailemle konustu cocuk beni istiyormus evlenmek icin. Çocuk yaşca bana yakın zaten ikimiz çok çok genciz. Üniveriste okurken evleneceğiz ikimiz de onun ayrıca işi de var. Ama içim huzursuz çünkü biz ortalama bir aileyiz yani bu kadar zenginler beni korkutuyor. Yanı kesin beni aldatır çünkü parası var bütün kızlar parası olan erkeğin peşinden koşar. Ayrıca bu aile çocuklarına gelin aradığı zaman sürekli sarışın beyaz tenli renkli gözlü gelin arıyorlar. Anne baba çocuklar ve gelinler full sarışın tek esmer benim dislanirim diye düşünüyorum heleki çocuklarım bana benzerse. Herkes bana hayatının fırsatı diyor kaçırma çocuk yakışıklı maddi durumu iyi ve beni beğendi sevdi ne bileyim benim icim çok huzursuz istemiyorum yani ama yine de pişman olmaktan korkuyorum. Napsam kabul etsem mi?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben kabul ettim. Çocuğun bugün annesi , kız kardeşleri ve abisinin eşi geldi tanıştık samimi insanlar yani beni de sevdiler. Çocuk da tanışmanın sonunda geldi 1 saat falan oturdu birbirimizi gördük yani yakında birkaç kere dışarı çıkıp birbirimizle tanışacağız görüşeceğiz falan baktik ki anlaştık bir sorun yok o zaman Nisan olacak. Daha da iyi tanımam için Nisan sürecini biraz uzun tutmayı planlıyorum eğer nisanlanirsam
Bana yardımcı olur musunuz kafam karışık?