Lütfen yardımcı olur musunuz kafam çok karışık?

Evet arkadaşlar 4 aylık bir sevgilim var. Benimle aynı şehirde. Bide çalışıyor yogunda. Dün memleketine gitti ve cok ilgisiz zaten normalde de ilgisizdi ne zaman ayrilsam bişey desem her şeye bahanesi var. Aramızda sevişme de oldu çok pişmanım yani çok da ileri gitmedik ama ben çok sıkıldım beni pek aramiyor bende mesajını görüldü yapıp bıraktım hiç aramadi bile dün emre diye mesaj attım görmemiş bilerek wp ye giriyor mesajimi görüldü yapmıyor. Sabah çevrimiçi gördüm.. Ben tepkimi gösterince bahanesini ortaya koyuyor. Yani tamam ailesiyle vakit gecirebilir ama bir nasılsın demek çok mu zor. Ustelik giriyor benim aksamdan attigim mesaji gormezden geliyor. Yani aldatma yok eminim grup arkadaslariyla konuşuyor ama ilgisizlgnden çok sıkıldım yani var mı yok mu bilmiyorum.. Napayim artık direk engel mi atayim.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani artık konuşmak mesaj atmak içimden gelmiyor ve çocuk çok ilgisiz sorsak Seviyo tabi
Güncellemeler
+1 yıl
Yani babasına yardım etmesine sözüm yok edebilir tabi bunu kendisine de söyledim. Ama çevrimiçi olduğu halde bilerek yazmıyor görmüyor girip çıkıyor. bir nasılsın napjyosun demek zor olmamali