Eski sevgilimle biz çok aşıktık ayrılalı 7 yıl oldu. Çocukluk aşkı gibi düşünün. Bu süreçte ikimizde yaşımız gereği yürütemedik olmadı. O benim pesimden yıllarca koştu ben ağıza alınmayacak kelimeler söyledim. Son 2 yıl sessiz kalmıştı. Tabii yaş büyüyünce insan anlıyor hatasını. Bu seferde ben yazdım bana sen benim için kötü bir ani olarak kaldın dedi. Ben intikam aldığını düsünüyorum. Ve işin daha da garibi ben mesaj attıktan 6 ay sonra o yazdı bana instagramda falan ekledi. Askere gitmiş. Ve bana canım sıkıldı konuşacak insan arıyordum dedi. O kadar kötü hissettim ki. Sonrasında instagramdan çıkardım numarası kayıtlı ayrıldık ayrılalı hiç silmedi. Durumlara bile hâlâ girip bakıyor. Ben sildikten sonra ortak arkadaşımız vardı o gösterdi. Umut belki gelecek sayfadadır kapatma kitabı, bir mucize olsun ya da bırak imkansız kalsın falan gibi şeyler paylaşıyor. Sizce amacı ne? Ve bu erkekler neden askere gidince değişiyorlar
Bizim ilişkimizde hep gurur ön plandaydı.
Kaç yıl oldu kopamadık. Belki bir sey hissetmiyor o veya ben. Ne o benim aklımdan çıkıyor ne de ben onun...
Ne olacak böyle
Bizim ilişkimizde hep gurur ön plandaydı.
Kaç yıl oldu kopamadık. Belki bir sey hissetmiyor o veya ben. Ne o benim aklımdan çıkıyor ne de ben onun...
Ne olacak böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Malesef bende çocukluk askimi unutamiyorum ama o reddiyor artik
Çok sinir bozucu :(
Bide utanmadan sey diyo ya eskileri hatirlarsak sana gercekten asiktim diye. Tovbe ya asik olan bi insan unutamazki ama
Kopamamışsınız.. Umarım bi gün oturup etraflıca konuşur birbirinize kavuşursunuz. İmrendim biraz☺️
Ah aradigim yorum buydu. Birbirimize kavuşmamız zor gibi 😔 ama evet inanılır gibi değil 7 yıl kopmadık
Gurur sizi mahvetmiş anladığım kadarıyla. Ama bence oturup konuşun. Ben olsam çıkarım karşısına böyle canım acıyor görmüyor musun kopamıyoruz derdim
Ayrıca imkansız diye bi şey yoktur.
Konuşamayız ayrı yerlerdeyiz. Artık o da mesaj atmaz bende. Dua et benim için olur mu
Yalnız askerde yazdığı şey hoş olmamış hiç dikkat ettim de😑 Neyse hakkında en hayırlısı olsun inşallah, sen de bana dua eder misin, dualaşalım🤲🏻
Ederim tabi 🙏
Imkansız artık. Geçmişe takılınca insan batıyor. Belkide sadece kötülüğünden veya merakından bakıyordur. Öyle işte
Dertleşmem gerek birileriyle. Bana takip atabilir misin ya da mesaj? Müsait olunca.. Bu meselelerle ilgili😔
Tabi ki benimde ihtiyacım var konuşalım:(
Tamamdır 😊
İsteyen yazar arar durumla olcak iş değil
Yahu yazdı zaten ben yüz vermedim ki daha 2 ay oldu. Ben sildim sonra onu instagramdan bunun üstüne de yazmadı işte
Ozaman yüz vermemeye devam et
Çok kaybedersin
Kaybettim zaten..
Kaybettik.
Yaz işte gene
Yazamıyorum olmuyor elim gitmiyor vereceği tepkiden korkuyorum.
İleriki ben gibi hissediyorum
Kader arkadaşım hg hcjdj
Ne olacak halimiz?
Bu gurur denen şey mahvetti
Bilmiyorum dertleşelim mi :(
Onla da olmuyor onsuz da.
İnsan sanırım yanında ki ile degil de aklinda ki ile ölüyor
Olur
Bizi de o mahvetti. Ve hala da gurur önümüze geçiyor. Ya ben tamam diyorum onun gururu devreye giriyor ya o tamam diyor benim gururum devreye giriyor.
Istek attım mesaj atamıyorum ben :/
Attım mesaj bir dener misin