Yardımcı olur musunuz kafam çok karışık?

Eski sevgilimle biz çok aşıktık ayrılalı 7 yıl oldu. Çocukluk aşkı gibi düşünün. Bu süreçte ikimizde yaşımız gereği yürütemedik olmadı. O benim pesimden yıllarca koştu ben ağıza alınmayacak kelimeler söyledim. Son 2 yıl sessiz kalmıştı. Tabii yaş büyüyünce insan anlıyor hatasını. Bu seferde ben yazdım bana sen benim için kötü bir ani olarak kaldın dedi. Ben intikam aldığını düsünüyorum. Ve işin daha da garibi ben mesaj attıktan 6 ay sonra o yazdı bana instagramda falan ekledi. Askere gitmiş. Ve bana canım sıkıldı konuşacak insan arıyordum dedi. O kadar kötü hissettim ki. Sonrasında instagramdan çıkardım numarası kayıtlı ayrıldık ayrılalı hiç silmedi. Durumlara bile hâlâ girip bakıyor. Ben sildikten sonra ortak arkadaşımız vardı o gösterdi. Umut belki gelecek sayfadadır kapatma kitabı, bir mucize olsun ya da bırak imkansız kalsın falan gibi şeyler paylaşıyor. Sizce amacı ne? Ve bu erkekler neden askere gidince değişiyorlar
Bizim ilişkimizde hep gurur ön plandaydı.
Kaç yıl oldu kopamadık. Belki bir sey hissetmiyor o veya ben. Ne o benim aklımdan çıkıyor ne de ben onun...
Ne olacak böyle
Yardımcı olur musunuz kafam çok karışık?