Dostlar selamlar,
Yaklaşık bir ay önce bir hanımefendi ile görücü usulü tanıştık. İkimiz de yurtdışında yaşıyoruz ve hanımefendi kötü bir evlilik yapıp ayrılmış.
İlk görüşme ikimiz için de iyi geçti diyebilirim. İkimiz de ilk defa böyle bir şey yaşadık. Yani görücü usulü tanıştık. İlk görüşme, kısaca tanışma, birbirini üstün körü tanıma, ve belli konularda karşılıklı iletişim halinde geçti.
Kendisi ilk görüşmeden sonra ailesi ile birlikte tatile gitti, ve tatil sonrası görüşmeye anlaştık. Tatil süresince de birkaç defa sık boğaz etmeden yazdım kendisine. Kendisi de nezaketle cevap verdi. Tatilden gelince, tekrar yazdım fakat tatil dönüşü işlerinin biriktiğini ve bir sonraki hafta görüşeceğimizi söyledi.
Bu hafta içinde, tekrar yazıştığımızda Çarşamba ve Perşembe günleri dolu olduğunu söyledi. Ben de çalıştığım için sürekli vaktim olmadığını, hafta sonu müsait olduğumu söyledim. Kendisi de görüşeceğimizi ve kendisinin bana tarih bilgisi vereceğini söyledi.
İlk görüşme sonrasında, görüşme planlarımız bir şekilde ertelendi ve mükemmel senaryo çalışmıyor şu aşamada.
Merak ettiğim husus ise, görücü usulü genelde böyle yavaş mı ilerler?
Arkadaşlarımla konuştuğumda, görücü usulünde çok acele etmemem gerektiğini, karşı tarafın haklı olarak bazı şeyleri ağırdan aldığını ve bunda kötü bir durum olmadığını söylediler.
Sizler ne düşünüyorsunuz?
Kıymetli yorumlar için çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Görücü usulü, genellikle yavaş ve temkinli ilerleyen bir süreç olabilir. Sen de zaten bir ay içinde birkaç defa yazışmış ve planlamışsınız, bu oldukça doğal. Karşı tarafın dikkatli olması, önceki tecrübelerinden dolayı anlaşılır bir durum, malum kötü bir evlilik yaşamış. Bu tür tanışmalarda sabırlı olmak önemli çünkü her iki tarafın da güvenli ve rahat hissetmesi gerekiyor 😊
Görücü usulü ilişkilerde, birbirinizi tanımak ve doğru bir iletişim kurmak zaman alabilir. Senin de dediğin gibi, sık boğaz etmeden iletişimi sürdürmek ve esprili, samimi bir dil kullanmak önemli. Hafta sonu görüşmelerinizde onu rahatlatacak, keyifli planlar düşünerek adım atabilirsin.
Bu süreçte, birbirinizin yaşam tarzlarını tanımaya çalışın ve beklentilerinizi açıkça paylaşın. Her şey zamanla yerine oturur, acele etmenize gerek yok 😇 Senin için her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle! Peki, şimdi ne yapmayı planlıyorsun? Hangi aktivite hoşuna gider? 🌟