Dindar kızlar kapıldı mı yoksa dindar kız mı kalmadı?
Bakıyorum etrafıma da hiç kalmamış gibi.. Kur'anını bilen, namazını aksatmayan hiç yok sanki.. Kız öneren çok ama benim aradığım gibi yok..
Yok namaz kılmak istiyormuş da öyle bir koca arıyormuş.. Yok kapanacakmış da öyle bir eş arıyormuş.. Geçiniz efenim bunları.. Ben mi emrediyorum? Allah'ın emri bu!
Benim dememle namaz kılıp, kapanan; ben yokken bunları terkeder..
Bekarken bunları yapabilen dindardır gözümde.. #Vesselam
Dindar kızlar kapıldı mı yoksa dindar kız mı kalmadı?
Gerçek tesettürlüyüm. Namazımı aksatmamaya çalışırım. Ama arkadaslarim saf oldugumu söyler. Birde tipten kaybediyorum galiba. Yüzüm pek güzel değil. Boyum kısa. Genelde ilahiyat okumuyorum ama ferace ve büyük eşarp yapıyorum. Cevremdeki hiçbir kız ben gjbi değil. Pantolon tunik şeklinde giyiniyorlar Genelde onlar beğeniliyor. Hep bir teklif hep bir görücü 😊
Tipten kaybediyorum demişsiniz ama tipe bakıp ona göre seven sevmesin daha iyi. Ben de dindar biriyle evlenmek istiyorum ama ben yüze vurulmam. Ben kalbe vurulurum. Benim karşıma kalbi tertemiz ve öyle dindar biri çıksa sanırım ona aşık olurum.
Elbette vardırda arayıp bulmak lazım önemli olan sen yinede içini ferah tutu hiç ummadığın anda nasibin ayağına gelir bir arkadaşım abim dediğim insan birisiyle konuştu olmadı diğeriyle söz yaptılar o kızda olmadı en son ortağının kızıyla evlendi ki ortağı kendisi söylemiş şimdide gayet iyiler o sebepten içini ferah tut
Geçen arkadaş ile bu konuyu konuştuk. Şimdi diyoruz da namuslu kız imajı kapalı olmak. Eee şimdi namussuz olsa bile toplum da temiz pak görünmek için kapanıyor. Kapalı olup gerçekten hakkını verenlerin sayısı 10 kızdan sadece 3 tanesidir. Mesele açık veya kapalı olmak değil. İçindeki taşıdığın ruh ve karakterdir. Birazcıkta vicdan faktörü.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen o özelliklere sahipmisin 😊😊 Bazı tipler kızları dindar istiyor aldatmasın arkamdan iş cevirmesin diye allah korkusu olsun mülayim olsun Bende kafama göre takılayım yiyişeyimm sevişeyim var mı öyle dünya
Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler kötü kadınlara yakışır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Bunlar, söylenenlerden uzak olanlardır. Onlar için bağışlanma ve cömertçe rızık vardır.
Nur suresi...
Allah bizi doğru insanlarla doğru zamanda karşılaştırsın... sahiplerimizi hayırlısıyla bulmayı bakıp görmeyi kıymet bilmeyi nasip etsin hak edenlere...
Var dindar kişiler, ama sen anadolu lisesinden mezun olup falan o çevrede bulman zor. Mesela Fatih çarşambada vardır, ismailağa hocalarının kızları falan bence çarşaflıdır. Malesef şu an şöyle kişiler var;Neon pembe başörtü, kollar açık, pantolon...
ben çevremde ne dindar erkek ne kız gördüm. bence artık yok ya da istisna bir kaç tane var onlarda bize uzak. bu yüzden evlenirsek evlilik imtihan gibi duruyor
neden buılıyor musun kapaıların bır cogu hepsı degı ltabıkı bır cogu sus olarak kullanıyor ılk tanıstıgı erkege namuslu gıbı gorunur ama samımı olup sevgılı olunca bekaretını verıp herseyı yapar sonra da dısarı cıkanca bı takar musluman ya boyle suslu serefsızler de var
teklıf eden zaten adam degıldır onda hemfıkrız adamlıgı bıraz serefı yoktur ben cok sukur yapmadım aklkıpta gunahını ahını alacagım daha sonra bırakacagım baska erkekte nede olsa yapmsı dıyıp kıza cınsel obje gıb ıdavranacak yalan ask felan ben yedıremem yapmam yapmadım da
Üstad dindarlık kapalılık la olmaz bana göre ama toplum olarak iman zayıflığı var şöyle bakıyorsun kapalının ahlaksızlık yaptığı aşikar haller var yani insanın içini bilemiyoruz ama davranışları insana yansıtıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakıyorsun namazda niyaz da sonra dedikodu her türlü çekememezlik fitne fesat kalbi iyi tanımak lazım insanları sadece namaz kılıp kapalı olması da yetmiyor
dindar kız yok aga olanları da görüyoruz dap dar giyiniyorlar süslüman tarzı var bide kapalı olup sakso manyağı kızlar var o yüzden dindar kız yok bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kanki kilisede gul suyu dagitiyorsun.. bu site yanlis yer.
En İyi Cevaplar